Widok

centrum zespolow

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam swojego faworyta ale natknelam sie na cos takiego w necie,korzystal ktos z tych zespolow?bede wdzieczna za informacje.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 16
a z centrum zespolow nikt nie mial zadnego zespolu?o tym w ktorym jest atrakcja elvisa slyszalam kiedys a te inne??
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 13
ja będę miała Allabamę, ale z tego co słyszałam Remanent z centrum zespołów też bardzo fajnie grają
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 10
Kamila a bawilas sie przy tym zespole czy z internetu ich wzielas?jestem ciekawa opinii o tych zespolach ale jakas cisza...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
wziełam ich z intrenetu, zanim podpisałam umowę byłam u nich i puścili mi nagrania z różnych wesel, bardzo mi się podobało, więc podpisałam z nimi umowę, jestem bardzo zadowolona z tego, że wybrałam właśnie ich:-) no i dodatkową atrakcją jest Elvis Presley show, myślę, że gościom to się bardzo spodoba :-)
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 13
ja pracuję w lokalu w Chwaszczynie i kilka zespołów z centrum grało u nas i ja sama wybrałam akurat Tirex i dla mnie to przyzwoite i porządne zespoły to zależy jeszcze o jaki zespół ci chodzi bo różnią się między sobą i to jest wtedy kwestia gustu ale podchodzą do pracy odpowiedzialnie
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 12
jedynie Allabama sie rozni tym swoim show,reszta to tak raczej na jedno kopyto,nie ujmujac zreszta nikomu szkoda ze jest tak malo zespolow ktore czyms sie wyrozniaja no ale i decyzja jest latwiejsza.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 10
natdzalios a slyszalas jak gra na weselu zespol pretext z centrum zespolow
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 12
Maja na moim ślubie bedzie gral zespol KANSAS z centrum zespołow, bawilam sie z nimi na weselu znajomych, naprawde polecam:)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 12
natalios a slyszalas jak gra zespol pretext z centrum zespolow bardzo wazne maja grac na moim weselu prosze o opinie
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 8
a na moim Dream
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 9
Iza skoro maja grać to po co się teraz katujesz? Wybór dokonany! A taka moja rada, zamiast pytać osób anonimowych sprawdź u żródła. Czyli posłuchaj na najbliższym weselu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
NA NAJBLIZSZYM WESELU TO ZNACZY KIEDY MAJA GRAC
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Iza zadzwon do centrum zespolow i sie zapytaj i poprostu powiedz że chcialabys podjechac na jakaś sle i posłuchać jak graja
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1
Korzystaliśmy z centrum zespołów i dzięki temy trafiliśmy na super zespół ALLABAMA!!! Naprawdę dali czadu, goście bylu zachwyceni! Gorąco polecamy współpracę z Panem Darkiem, pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za świetną zabawę!
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 9
Nie wiem czy nie jest za późno... Jesteśmy świeżo po weselu właśnie. Zespół gra rewelacyjnie! Muzycznie - świetnie. Co więcej - naprawdę prawdziwi profesjonaliści. Wiedzą jak poderwać gości do zabawy, dobrać repertuar oraz konkursy:) SZCZERZE POLECAM!
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ewa a o jakim zespole mowa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
pretext :)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 7
a o zespole coemi ktoś coś może powiedzieć i jeśli możecie to piszcie ile te zespoły na które się zdecydowaliście życząsobie za granie na weselu i poprawinach ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 34
Pretext! naprawde super zespoł !!! mielismy wesele n 120 osob i kazdy chwalil przede wszystkim zespol Pretext! naprawde polecam z calego serca!!!
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 11

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry