Widok

centrum zespolow

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam swojego faworyta ale natknelam sie na cos takiego w necie,korzystal ktos z tych zespolow?bede wdzieczna za informacje.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 16
ja pracuję w lokalu w Chwaszczynie i kilka zespołów z centrum grało u nas i ja sama wybrałam akurat Tirex i dla mnie to przyzwoite i porządne zespoły to zależy jeszcze o jaki zespół ci chodzi bo różnią się między sobą i to jest wtedy kwestia gustu ale podchodzą do pracy odpowiedzialnie
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 12
wziełam ich z intrenetu, zanim podpisałam umowę byłam u nich i puścili mi nagrania z różnych wesel, bardzo mi się podobało, więc podpisałam z nimi umowę, jestem bardzo zadowolona z tego, że wybrałam właśnie ich:-) no i dodatkową atrakcją jest Elvis Presley show, myślę, że gościom to się bardzo spodoba :-)
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 13
Kamila a bawilas sie przy tym zespole czy z internetu ich wzielas?jestem ciekawa opinii o tych zespolach ale jakas cisza...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja będę miała Allabamę, ale z tego co słyszałam Remanent z centrum zespołów też bardzo fajnie grają
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 10
a z centrum zespolow nikt nie mial zadnego zespolu?o tym w ktorym jest atrakcja elvisa slyszalam kiedys a te inne??
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 13
do góry