Witajcie. Czy ktoś z Was kupował może kwiaty na giełdzie kwiatowej (chyba RENK??- w każdym radzie chodzi mi o taki hurtowy zakup)? Jak mniej więcej kształtują się ceny takich kwiatów? Czy można kupić jakieś dodatki do bukietów, takie jak są w kwiaciarniach?
płacisz za wjazd na teren giełdy - kilka zł :) albo zostawiasz auto przed szlabanami ;)
i idziesz robić zakupy :) jeśli jeden sprzedawca Ci odmówi(z jakiegoś powodu) - idź do innego :)
nie mamy kwiaciarni, a zakupy robiliśmy kilka razy - bez problemów :) i to wcale nie jakieś wieeelkie :)
00
~zaspiarnia
83.20.7.*
(17 lat temu) 27 kwietnia 2009 o 18:49
piszecie, że są tam też dekoracje. a świece można dostać? i jak tam dojechać jedynie komunikacją miejską? o tej porze wszyscy zmotoryzowani w mojej rodzinie będą pędzić do pracy :( a weekendy też jest tam czynne?
Znam osobiście tylko giełdę w Gdańsku na Miałkim Szlaku. Tam świece dostaniesz , kwiaty sztuczne, dekoracje (wstążki, motylki itd), kwiaty żywe (cięte i w doniczkach). O 4- ej rano już wszystko otwarte. Ale o 8-ej nie ma po co jechać. Otwarte w soboty
ojej ja to ja nie mam po co jechać na taką giełdę bo najszybciej to ja wstaję o 9 hehe a co dopiero 4czy 5 to już chyba lepiej pójść na imprezkę w piątek i w sobotę wstąpić na giełdę i nie ma problemu ze wstawaniem hehe
ceny kwiatów- www.renk.pl i na stronie sa ceny orientacyjne:)
00
~marta
217.172.224.*
(17 lat temu) 15 czerwca 2009 o 13:29
tak ale to ceny hurtowe jak ktos nie kupuje zawsze to ceny sa wyzsze juz ktos kiedys pisal ze jak kogos nie zna sprzedawca to dostanie stare kwiaty i po wyzszych cenach niz hurtownicy
tak wiem bo sama to pisałam i wiem z doswiadczenia:)ale lepiej znac chociaz ceny orientacyjne zeby nie zapłacic wiecej niz w kwiaciarni:)
00
~Monika
91.94.132.*
(16 lat temu) 8 lipca 2009 o 12:02
to fakt w kwiaciarniach sobie cenią i to bardzo dużo za kwiatki.....a Ja się dogadałam z firma dekoratorską SECRET GARDEN, że płace tylko za usługę, a za kwiatki będę płacić po cenach giełdowych.