Widok

ceny kwiatów na giełdzie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie. Czy ktoś z Was kupował może kwiaty na giełdzie kwiatowej (chyba RENK??- w każdym radzie chodzi mi o taki hurtowy zakup)? Jak mniej więcej kształtują się ceny takich kwiatów? Czy można kupić jakieś dodatki do bukietów, takie jak są w kwiaciarniach?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
chyba większość róż? to są trwałe kwiaty :) (no - może pnące nie są takie trwałe)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, a wiecie może ile kosztuje tam eustoma albo goździki gałązkowe?
Up
Może ktoś jednak wie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.renk.pl/index.php?v=show2&idkl=6&asort=1 możesz podzwonić i popytać sprzedawców :)

pamiętaj, że kwiaty są pakowane po ileś tam sztuk ;)

Agusia, dzięki za namiary :)
a na takiej giełdzie każdy moze zrobić zakupy? czy tylko kwiaciarnie itd? bo różne już rzeczy widziałam i slyszalam na ten temat
PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE KŁAMSTWA
każdy!
płacisz za wjazd na teren giełdy - kilka zł :) albo zostawiasz auto przed szlabanami ;)

i idziesz robić zakupy :) jeśli jeden sprzedawca Ci odmówi(z jakiegoś powodu) - idź do innego :)

nie mamy kwiaciarni, a zakupy robiliśmy kilka razy - bez problemów :) i to wcale nie jakieś wieeelkie :)
piszecie, że są tam też dekoracje. a świece można dostać? i jak tam dojechać jedynie komunikacją miejską? o tej porze wszyscy zmotoryzowani w mojej rodzinie będą pędzić do pracy :( a weekendy też jest tam czynne?
Znam osobiście tylko giełdę w Gdańsku na Miałkim Szlaku. Tam świece dostaniesz , kwiaty sztuczne, dekoracje (wstążki, motylki itd), kwiaty żywe (cięte i w doniczkach). O 4- ej rano już wszystko otwarte. Ale o 8-ej nie ma po co jechać. Otwarte w soboty
zaspiarnia - nad ranem wszyscy Twoi zmotoryzowani są już w drodze do pracy? Możecie tam jechać np o 3-6 :)

z tego co pamiętamy z Mężem - świece były :)
my byliśmy ok 8 i już były resztki kwiatów...
ale mieliśmy inny celu - po dekoracje więc kupiliśmy wszystko co 3ba :)

podbijam - potrzebuję znać aktualne ceny róż.
od 1zł do 5zł :)
ojej ja to ja nie mam po co jechać na taką giełdę bo najszybciej to ja wstaję o 9 hehe a co dopiero 4czy 5 to już chyba lepiej pójść na imprezkę w piątek i w sobotę wstąpić na giełdę i nie ma problemu ze wstawaniem hehe
a frezje ile kosztują??
ceny kwiatów- www.renk.pl i na stronie sa ceny orientacyjne:)
tak ale to ceny hurtowe jak ktos nie kupuje zawsze to ceny sa wyzsze juz ktos kiedys pisal ze jak kogos nie zna sprzedawca to dostanie stare kwiaty i po wyzszych cenach niz hurtownicy
tak wiem bo sama to pisałam i wiem z doswiadczenia:)ale lepiej znac chociaz ceny orientacyjne zeby nie zapłacic wiecej niz w kwiaciarni:)
to fakt w kwiaciarniach sobie cenią i to bardzo dużo za kwiatki.....a Ja się dogadałam z firma dekoratorską SECRET GARDEN, że płace tylko za usługę, a za kwiatki będę płacić po cenach giełdowych.