Witajcie. Czy ktoś z Was kupował może kwiaty na giełdzie kwiatowej (chyba RENK??- w każdym radzie chodzi mi o taki hurtowy zakup)? Jak mniej więcej kształtują się ceny takich kwiatów? Czy można kupić jakieś dodatki do bukietów, takie jak są w kwiaciarniach?
13
~Doris
84.38.26.*
(15 lat temu) 8 maja 2011 o 10:26
Wazony polecam ze szczepana. Hurtownia na Elbląskiej, wjazd na przeciwko Lotosu.
00
~asia
77.253.153.*
(16 lat temu) 20 lipca 2009 o 13:18
ok dziękuję za porady ;),,,chyba bede musiała się jednak udać do jakiejś kwiaciarni w Lęborku bo to juz za 2 tyg,,,pozdrawiam serdecznie
raczej do zadnych... na renku z tego co wiem mało kto chce sprzedawac detalistom.
00
~asia
77.253.153.*
(16 lat temu) 20 lipca 2009 o 12:39
witam
Dziewczyny mam dowas pytanko do jakich boxów mam sie udać żeby sprzedano mi dodatki i żywe kwiaty na wesele. Byłam w piątek i w kilku boxsach mi odmowiono,,,proszę o rade,,,pozdrawiam
Moj brat pare lat temu kupowal kwiaty na gieldzie ja tez mam taki zamiar, to jedyny sposob zeby ominac drozyzne w kwiaciarniach, tym bardziej jesli ktos kupuje w duzych ilosciach mozna zaoszczedzic kilkaset zlotych. Szczerze polecam gielde tam kwiaty sa zawsze swiezsze niz w kwiaciarni.
01
~Monika
91.94.132.*
(16 lat temu) 8 lipca 2009 o 12:02
to fakt w kwiaciarniach sobie cenią i to bardzo dużo za kwiatki.....a Ja się dogadałam z firma dekoratorską SECRET GARDEN, że płace tylko za usługę, a za kwiatki będę płacić po cenach giełdowych.
tak wiem bo sama to pisałam i wiem z doswiadczenia:)ale lepiej znac chociaz ceny orientacyjne zeby nie zapłacic wiecej niz w kwiaciarni:)
00
~marta
217.172.224.*
(17 lat temu) 15 czerwca 2009 o 13:29
tak ale to ceny hurtowe jak ktos nie kupuje zawsze to ceny sa wyzsze juz ktos kiedys pisal ze jak kogos nie zna sprzedawca to dostanie stare kwiaty i po wyzszych cenach niz hurtownicy
ojej ja to ja nie mam po co jechać na taką giełdę bo najszybciej to ja wstaję o 9 hehe a co dopiero 4czy 5 to już chyba lepiej pójść na imprezkę w piątek i w sobotę wstąpić na giełdę i nie ma problemu ze wstawaniem hehe