Widok

ceny sukien w salonie Agnes?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ceny sukien w salonie Agnes?wiem że pewnie róznie się kształtuja, ale interesuje mnie model np.1841 czy model 1857
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze i racja :)
PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE KŁAMSTWA
daj spokój, w ogole sie tym nie przejmuj
idz sobie w czarnym jak masz ochote
bo ja mam moj ulubiony czarny w ktorym wszystko wyglada idealnie i nie chcialabym by mnie w salonie panie wysmialy że w czarnym przyszłam :)
ja mierzyłam tylko raz i tylko jedną i miałam moją zwykła-niezwykła białą bieliznę codzienną (ale nie stringi-nie chciałam nikogo narazac na oglądanie mojego tylka) :)
ja miałam zwykły, cielisty stanik, zdejmowałam tylko ramiączka i tak nie widać go spod sukni ;)
o czyli 3 interesujace mnie salony sukien obok siebie :) super :)

dziewczyny a jaką bielizne zakładacie idąc do przymiarki? jakieś specjalne biustonosze bez ramiączek itd? czy zwyczajnie? bo chyba raczej biustonosze w koloze sukni a nie inne, czy się myle? jeszcze nigdy nie mierzyłam :)
jeśli pójdzie się dalej w stronę Gdyni Gł. to po prawej stronie będzie Farage, jeszcze dalej po lewej Marietta ;)
image
najlepiej wysiąść na wzgórzu i iść władysława IV w stronę Gdyni Gł. prawą stroną, Agnes jest bliziutko, nad bankiem millenium

image
szczerze mowiąc (własciwie pisząc :)) to nie wiem. ja jak zadzwoinlam to zapytalam o konkretną suknie-chodzilo mi tylko o jedną żeby przymiezryc i byla i to w dwóch kolorach. wiekszosc sukni do mierzenia mają w rozm. 38-tak mi pani powiedziala. dowiesz sie wszystkiego jak zadzwonisz a wybór mają naprawde duzy, polecam Ci :) chociaz mi spodobala sie tylko moja sukieneczka :)
a oni mają wszystkie suknie z kolekcji w salonie czy też trzeba jakoś czekać żeby móc przymierzyć?
hihihi ja gdynie znam a władzia IV to na pieszo mykam wiec zaden problem :) ale ju wiem orientacyjnie gdzie ten salon :) dzięki
http://www.suknieagnes.pl/
jest troszke osób i po prostu jak zadzwonisz to bedziesz miala ten komfort ze jak przyjdziesz to od razu zostaniesz obsłużona :D
wez zerknij na mapke gdyni bo ja nie znam gdyni i nie wiem jak Ci to wytłumaczyc :) dojechalam tam taxi bo od dworca gdyni gł. jest kawalek :/
od wzgórza jest bliżej, zdecydowanie bliżej:)
a ten salon to jest raczej tu w stronę Batorego czy skm na wzgórzu? bo na władzia IV jest pare salonów :)

http://www.suknieagnes.pl/pl/agnes.html
to ich strona tak?
o rany to aż taki tlok?
a oni maja jakąś swoją stronę internetową żebym mogla najpierw zobaczyć jakie mają modele?
gdynia władysława IV 59 :) moja jest z zeszlorocznej kolekcji i kosztuje 2600!! jak chcesz mierzyc suknie to najpierw zadzwon i sie umow zeby nie bylo kolejki do przymierzalni
tak, nalezy sie liczyc z cena okolo 3000zl (moja kosztuje 2900zl)
a gdzie jest ten salon? gdzieś w Gdyni tak?
Jesli to są suknie z nowej kolekcji (a wydaje mi się, że są), to mogą kosztować nawet i 3000 tysiące :/
do góry