Widok

cesarka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam. Jestem w 36 tygodniu ciąży,będę miała cesarkę. Dziewczyny jaki szpital polecacie? Zastanawiam się nad Wejherowem lub Kartuzami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Ja jestem w 37 tc i również będę miała cesarkę. Będzie przeprowadzona w Wejherowie. Od początku byłam zdecydowana. Pozdrawiam
ja miałam na Zaspie, wprawdzie ładny czas temu ale nie sądzę żeby się wiele zmieniło
byłam bardzo zadowolona z samego zabiegu, z warunków na oddziale i z opieki pielęgniarskiej, nie miałam żadnych problemów zdrowotnych po operacji - blizna jest mała i wygląda nieźle (a nic szczególnego z nią nie robiłam :))
image
Polecam Wejherowo. Jestem po dwóch cieciach i na prawdę nie można się do niczego przyczepić. Polecam wykupić sale jednoosobowa po cięciu.
Ja też polecam Wejherowo. :)
a miałyście umówiony termin, czy czekałyście na skurcze?
Ja miałam umówiony.
moja lekarka powiedziala, ze lepiej poczekac na poczatkowe skorcze i wtedy jechac do szpitala.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Też się spotkałam z tą opinią. Ale to nie dotyczy sytuacji, gdy ciążę trzeba kończyć nie czekając na poród naturalny. :)

Inne tematy z forum Grabówek

Seaport (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na wzniesieniu, z którego rozciąga się widok na gdyńską stocznię oraz Zatokę...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Muza musi grać. (2424 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry