Widok

česky krtek

westchnął.. ach jo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Loza szyderców

NIC NIE ROZUMIEM .... (??) CO ZA RÓŻNICA , JAKA RÓŻNICA, O CO CHODZI ??

stvirićko

Nie ?? - ale to było pytanie do mnie :)) nie do Ciebie
No chyba że .... Zwierzu ciebie się pyta a nie mnie ...;)
Uważasz że nie narzucam - czy nie chcesz abym narzucał ?? (to dosyć ważne).
Aha ... czy w tym sporze (K.NN. Kiszczak, Lenn, Malayach, Zwierz) uwarzasz się za obiektywną ???
Najleoiej jak wszystkie strony się wypowiedzą na to pytanie nie wyłączając Ciebie ;)
Pozdrawiam

Sanitariuszu Gerardzie

To czyj jest w takim razie ten formularz rezygnacji z wykonywanego zawodu leżący na biurku Krewkiego? Szorstky'ego? Lśniącej Śliny?
Maszynopis i trzy krzyżyki zamiast podpisu nie ułatwiają rozpoznania.

Nie będziemy sobie pobłażać

Denaturat zostawimy na koniec. Jedną butelkę do przemywania ran szarpanych, a drugą dla palacza z kotłowni

...nie poblazajcie sobie :)...ja nie spie,bo jeszcze wy nie spicie...Nie spie,bo to nie moja godzina na sen.

pa..zaczekam jeszcze...

Obdukcja

Od ukąszenia nieznanego zwierza ucierpiał materiał sztruksowy. Żadnych, choćby mikroskopijnych obrażeń na ciele nie stwierdzono.

To był....

wermut,
grzaniec
wermut
wermut

no i redds na koniec

z pozdrowieniami dla wszystkich, którzy tam byli...

Stvoříčki

děkuji vám :)

No tak

Nadal czuję smak sznureczka.

Sędzio

Bilbo, Malyah
co za różnica.....

Sędzio

NIE!!!!!
Dlaczego? Bo jestem o b i e k t y w n a

baggins

Wieczorem, póżnym nieco pozdrowienia przesyłam.

Kwisatz H.

TAK !!! -- Dlaczego ? Bo jestem sędzią !

>:-)

Spotyka sie Syzyf z Edypem w Bronxie
- Yo! Rolling Stone!
- Yo! Mother Fucker

Nie, Kiwdul

To ty nie ppotrafisz pisać

...wrocilem na chwile,lecz nie na dlugo...

Bagginsie...nawet Ty nie potrafisz czytac(albo tez nie chcesz...) :(... i tak jest budowane zludzenie...falsz .. :(...a napisalem niedawno tak : "(...)i ide gdzies, gdzie przebywa wiecej ...normalnych osob... (7 Września 2003 godz. 19:48) (...) "
..wiec jesli ktos potrafi czytac-nie bedzie pisal, ze twierdze, ze wszyscy tu sa nienormalni!!!!
Nie jestem Chrystusem , by akceptowac tych, co krzywdza innych...i to w taki"smieszny" sposob, jak to napisala Lenn ... :(((
A Ty...Ty jesli chcesz byc jeszcze wiecej obiektywny...natrudz sie troszke wiecej w czytajac moje posty....i nie stwarzaj wrazenia , ze ja tu wszystkich obrazam...Bo wlasnie ci "wszyscy", ktorzy nie sa WSZYSTKIMI twierdza podobnie...ze obrazam i ze smieja sie ze mnie....
A niech sie smieja, nie mam zalu za to....po prostu z takimi ludzmi nigdy nie bylbym dosc blisko, by mnie poznali..zreszta oni nawet tego by nie chcieli...
...kryjac sie tchozliwie za wciaz nowymi nickami...
Nie mam juz zamiaru tysiace razy pisac o tym samym(!!!)....
pa....
jesli chcesz...dolacz do ich szampanskiego nastroju....

Baggins

kurcze, nie dlatego ze napisales cokolwiek do kiwdula, ale lubie Cie. jestes cudownie spokojny. przynajmniej tak to odbieram. i madry.

K.NN.

Życzę miłego wieczoru i nocki, które spędzisz zapewne „między niebem a ziemią”. Nie mylę się? Hmm .... nie niebo, nie ziemia... gdzie to (zum Teufel) jest? Twierdzisz, że są tam „normalne osoby”, z czego wypływa wniosek, że tu są „nienormalne”, czyli z jakiegoś punktu widzenia gorsze. Kryje się w tym rozumowaniu założenie, że nie są to osoby takie same ani te same. A czy cokolwiek pewnego jest na tym świecie? W szczególności, czy dałbyś głowę, że "aksjomaty" budujące fundament Twych rozumowań nie są zaledwie umowne?

P.S. Dlaczego nie akceptujesz ludzi, wszystkich i każdego z osobna, jakimi są?

Lenn

Dziękuję. To właśnie dziś robiłem, chodząc po mieście z aparatem fotograficznym. Najpiękniejsze jesienne chwilki to 1/60 i 1/30 sekundy. Krótsze ustawienia spłycają głębię i kolory.

Plk Kiszczak

owin go tasma

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry