Widok

chce rodzić na zaspie pomóżcie wybrać dobrego lekarza ,który poprowadzi ciąże i będzie przy porodzie na zaspie

Zaspa Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
plizzzzz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pozwolę sobie podczepić się pod pytanie :)
Zosia 02.07.2009r. Szymon *10.07.2011r. Zuzia 18.08.2012r.image
Ciezko bedzie ,to ze bedzie cie prowadzil lekarz z danego szpitala nieznaczy ze bedzie przy porodzie...mi akurat prowadzi lekarz z wojewodzkiego i teraz jest na urlopie a mi termin minal 8-go ,jak rowniez moze niemiec dyzuru w danej chwili.. :)
Witam ! ja rodzilam na zaspie i polecam dr.Sokolowska przyjmuje prywatnie jest dosc droga i nie robi usg ,ale ja szczerze polecam mi robila cesrake i wszystko bylo ok :)pozdrawiam
a ja polecam jeszcze raz, jeszcze raz dr Branickiego! dla mnie rewelacja! gabinet ma w Lotni na Zaspie! naprawdę warto!
radzę zastanowić się nad położną, koleżanka zapłaciła za lekarza i położną, położna wzięła 500zł i była cały czas a lekarz był ok 1h min i wziął 1500
więc radzę pomyśleć nad położną
image
lepiej chyba żeby lekarza nie było przy porodzie ;) Jak wszystko jest ok jest tylko położna. Lekarz pojawia się na ewentualne szycie. No chyba, że coś idzie nie tak to juz zupełnie co innego.
polecam dr Sztramskiego - pracuje na Zaspie, naprawdę dobry lekarz, prowadzi moją ciążę;-)

Ale tak jak dziewczyny radzą - lepiej skupić się na położnej, która więcej zdziała niż sam lekarza....My bierzemy właśnie położną...
oczywiście że taniej wyjdzie połozna , lekarz przychodzi na sam koniec i do szycia już ...........
ja nie miałam opłaconekj położnej i byłam bardzo dobrze traktowana, niczego mi nie brakowało, była przy mnie cały czas..... Rodziłam na Zaspie z mężem. i moim zdaniem te 500zl co ma sie przeznaczyc na położna lepiej przeznaczyc dla dziecka....
polecam dr Zalewskiego (zastepca ordynatora) prowadzil moją ciążę, wspaniały specjalista, podczas porodu mielismy umówioną położną ale tak się fajnie złożyło że akurat dr miał dyzur jak zaczęłam rodzić - zbieg okoliczności - skończyło się na cc które wykonywał. Wiem że można się z nim umawiać na poród.
acha dr Zalewski przyjmuje w Gdyni

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki kupic e-papieros ??? (21 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...

urlop macierzynski, urlop tacierzynski...kilka pytan. (30 odpowiedzi)

mam pytanko do kogos kto z prawem, i sprawami kadrowymi jest na bierzaco.. zastanawiam sie czy...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

do góry