Widok

chcesz sie zakochac?:)

Podobno gwiazdy przeznaczyly mi milosc w tym roq, wiec ... drzyjcie chlopaki i dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny PS Nio, moze z tymi dziewczynami to troche przeasadzilam, choc.. od czasu do czasu alternatywna imprezka w Enzymie nie zaszkodzi, uczmy sie tolerancji hihi;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja już się zakochałem. Kiedy ślub?
Odpisz...
Odpisuje;)
to troche smutne ze do tej pory nie mialas okazji sie zakochac...
wstretne te gwiazdy.. dopiero teraz na to pozwalaja..:)))
a tak poza tym... to moze powiesz cos o sobie.... i wtedy... zakocham sie od razu... chociaz to niemozliwe... bo jeszcze trzeba by sie pospotykac i takie tam... zkochanie przez net to choroba...:)))
ale... no coz dzieja sie na tym swiecie rozne rzeczy...

zatem ile masz latek..itd.?
nie ma w tym nic smutnego... po prostu TERAZ przyszedl ten moment... zreszta - na pewne rzeczy nigdy nie jest za pozno... najwazniejsze, aby miec wewnetrza odwage i chciec ich szukac niepoddajac sie napotykajac na swej drodze niepowodzenia...
szczere życzenia duuużego powodzenia
a czy gwiazdy określiły co będzie dalej?
acha i podaj kontakt do gwiazd moż ja też sobie cosik u nich .....

Inne tematy z forum Towarzyskie

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...

kto z was poznal kogos z forum ogloszenia towarzyskie sex bez zobowiazan???? tylko szczerze... (76 odpowiedzi)

tak jak w tytule kto z Was poznal kogos kozystajac z ogloszenia sex bez zobowiazan lub szukkam...

do góry