Widok

chirurg plastyk - korekta uszu

Czy ktoś z Was miał zabieg korekty uszu? Możecie polecic jakąś klinikę i specjalistę? albo przed kimś przestrzec ?
z góry dziękuje za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam ok 5 lat temu w swissmedzie nie żałuję. Nie pamiętam niestety jak sie lekarz nazywała ale był naprawde sympatyczny wszystko dokładnie opowiedział opieka też ok :)
agus878: długo dochodziłaś do siebie? bardzo bolało po zabiegu? :/
tak kilka miesięcy bolało, spać nie mogłam.. musiałam nosic opaske na uszy ale taką zwykłą. gdybym miała to zrobić drugi raz zrobiłabym mimo wszystko było warto :)
ja mam zamiar zapisac się na taki zabieg do perfect medici w gdansku do dr. Muraszko -Kuźmy. poproszę o jakieś opinie.

Ja mogę Ci zaproponować klinikę Derm Estetyka. Znam kilka osób, które korzystały tam z różnych zabiegów. I były bardzo zadowolone. Dysponują odpowiednią kadrą i sprzętem. Mają odpowiednie podejście do pacjenta. Wiedzą jak faktycznie pomóc. Korektę uszu też może tam wykonać. Najlepiej zadzwoń albo zajdź do nich i podpytaj o szczegóły. Tutaj masz ich adres: ul. Stefana Batorego 7/35, Gdynia

Inne tematy z forum Zdrowie

Jaki preparat na odchudzanie ? (70 odpowiedzi)

Jaki preparat na odchudzanie polecacie ? Bardzo prosze napisac - dlaczego dany preparat (...

Naprawdę dobry Dom Seniora znacie? (13 odpowiedzi)

Szukam odpowiedniego miejsca a niestety w Gdańsku i okolicach nie znalazłam takiego domu, który...

do góry