Widok

chrypka u noworodka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy u Waszych maluchów pojawiła się może chrypka?
Mój mały smyk nie jest zbytnio płaczliwy (prawie wcale nie płacze) a dostał chrypki. Byliśmy u pediatry i laryngologa i zalecili nam nawilżanie powietrza w pokoju.

Moze ktos miał juz problem z chrypka?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj synek mial 2 razy , utrzymywala sie 1 dzien i znikala , tez nie mam pojecia od czego to bylo, mial wtedy okolo 1 miesiaca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas niestety utrzymuje się już 4 dni :-(
u nas 2 razy juz byla chrypka. Za pierwszym razem moja mala miala 5 miesiecy. zadzwonilam do lekarza kazal jej dawac pic duzo wody i czekac(??????). dwa dni pozniej akurat jechalismy do Polski i poszlismy do lekarza. W miedzyczasie pojawil sie tez kaszel. W kazdym razie mala dostala Eurespal i po tygodniu przyjmowania leku dopiero bylo ok.
Za drugim razem byla juz troche starsza i tez zaczelo sie od chrypki (3-4 dni). potem pojawil sie kaszel, katar. Ale nie szlam juz do lekarza tylko obserwowalam dziecko czy stan sie nie pogarsza. Po kilku dniach zaczelo sie robic lepiej az wkoncu mala poradzila sobie z tym bez leczenia.
Nie doradze moze jak sobie z tym radzic ale napisalam chociaz jak to wygladalo u nas...
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry