Widok

ciasteczka - kulinarny DYLEMAT!!!

Mam dylemat: nie za bardzo mam czas piec, a chciałabym podać moim gościom ręćznie robione ciasteczka, tartaletki słodkie i wytrawne, pluszki, ręcznie robione krakersy . Mam opcję zamówienia całkiem niedrogo od pewnej sprawdzonej firmy takich rarytasów (w grę wchodzi odbiór osobisty lub odbiór od kuriera, albo paczka konduktorska - ciasteczka ładnie zapakowane w torebkli cefalonowe, i świeże). Nie podoba mi sę nigdy asortyment naszych tradycyjnych cukiernii, bo robią wszystko i nic (a mi zależy na dobrych składnikach i cenie). Czy zamówiłybyście coś takiego czy raczej odwierdziłybyście cukiernię??
Pozdrówka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli masz sprawdzonego dostawcę to co stoi na przeszkodzie? Wiadomo, najlepiej zrobić samemu bo wiesz z jakich produktów wykonane są ciasteczka jednak jeśli nie masz czasu na ich przygotowanie to kupuj śmiało. Ja osobiście zawsze robię wszystkie dania i przekąski dla swoich gości sama, bo zależy mi na tym, żeby zrobić wszsytko samemu. Jednak nie widzę nic złego w zamawianiu pyszności od kogoś z zewnątrz. Życzę powodzenia i pozdraiwam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kulinaria

Najtańsze sushi w Gdańsku (28 odpowiedzi)

Gdzie?

do góry