Widok
dziadkowie naszych dzieci uraczeni ciastem ,bardzo im smakowało ,mojemu tacie przypominało drożdżowe jego mamy a i kruszonke chwalili że taka jak powinna być,myślałam że będzie wilgotniejsze a jeśli chodzi o brzoskwinie to troche jakby wyschły i były mało wyczuwalne ,myślę że chyba jednak truskawki by były najbardziej odpowiednie,już to czuję ;))
moniss klei sie i sie rozlała bo dałaś za dużo masla lub marganryny. do kruszonki trzeba odrobine, ja dalałam tylko 2 lyzki masla i wyszlo ok, i tez na czas robienia ciasto wrzucilam kruszonke do zamrazalnika. A jak wam smakuje z brzoskwiniami? ja robilam w truskawkami i malinami i wyszlo pyyyszne, a teraz moze zrobie z innymi owocami
ja zachęcona (i nastraszona przez was) zrobiłam wczoraj wieczorem z brzoskwiniami
odsączyłam, a ponieważ bałam się zakalca, to drobniusieńko pokroiłam w kosteczkę i na ciasto weszło mi góra dwie połówki brzoskwiń (pokrojonych) i w ogóle nie czuć tych owoców hihihi
ale ciasto lubię, mało zmywania po nim;)
odsączyłam, a ponieważ bałam się zakalca, to drobniusieńko pokroiłam w kosteczkę i na ciasto weszło mi góra dwie połówki brzoskwiń (pokrojonych) i w ogóle nie czuć tych owoców hihihi
ale ciasto lubię, mało zmywania po nim;)