Widok

ciekawy artykul nt szczepieniu przeciw grypie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
ja siebie i dziecko szczepilam tylko raz

i sprawa istotna - bo pewnie wywiaze sie dyskusja - chodzi wylacznie o szczepionke na grype czyli chorobe ktora nie jest az tak grozna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapomnialam wkleic link

http://www.edziecko.pl/zdrowie_dziecka/1,79373,1396646.html
nikt nie szczepil i nie bedzie szzcepic dzieciaczka? chcialabym poznac opinie rowniez innych mam
ani my ani nasz syn nie szczepimy się na grypę i tez tak naprawdę na nią nie chorujemy. Ja coś grypowego miałam chyba 1 raz w życiu , mąż też a nasz 6-latek jeszcze nigdy mimo , że chodził do przedszkola.
Kiedyś w mojej pracy dla chętnych były szczepienia p/grypie - WSZYSCY którzy się zaszczepili w przeciągu tygodnia byli chorzy :-(( reszta nie szczepiona wcale i grypy przez cały sezon zimowy nie mieli . Od tamtej pory nikt w firmie nie chce się szczepić ...
szczepiłam rok temu i siebie i dziecko. grypy co prawda nie mieliśmy ale przeziębienia i owszem. w tym roku daruję sobie /nam/ szczepienie
Nigdy nie szczepiłam ani siebie ani dziecka na grypę.Mam takie samo zdanie na ten temat jak dr Jacek Czelej z wymienionego artykułu.
ja nie byłam nigdy szczepiona i nie zamierzam szczepic mai. nie dalam sie tez zwariowac swinskiej grypie, chociaz mieszkam w uk i tu byly darmowe szczepienia. prawie mi je wciskali, ale sie nie zgodzilam :)
ja takim szczepionkom mowie NIE :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

do góry