Widok

cisza wraca...

...cisza wrocila lecz kiedys przerwana bedzie... blizej z kazdym dniem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cisza...

można ja przerwać na chwilę krótką jak kgnienie oka i krótką jak zycie człowieka... ale cisza i tak wróci i pozostanie...

Zycze z calego serca

Wszystkim studentom zycze z calego serca aby trafili do armii zanim podejma sie decydowac o losach tego pieknego kraju. Redaktorom czasopism i wydawnict ktorzy caly swoj czas spedzaja na szukaniu "wpadek" sluzb mundurowych, czy to ochraniarzy czy wojska lub policji chce napisac ze wydaje mi sie ze spowodowane jest to niedowartosciowaniem lub poczuciem zniewiescienia. Moze to Was tak gryzie ze jadac tramwajem slyszycie "nie byles w wojsku to co z ciebie z facet". To wasz problem... nie nasz...

Mjr

Biedny, nadepnięty odcisk jakiś?]
A co za odcisk i kto tak paskudnie nadepnął?

A może ja jestem

paskudny, mały, chuderlawy, pryszczaty, brzydki, wątły i chorowity z astmą, cukrzycą, żylakami , wrzodami i tasiemcem, moze wszystko co mi w zyciu wychodzi to myślenie (od czasu do czasu, pomiędzy atakiem kaszlu a nudności)
Może pomimo to chciałbym zrobić coś dla świata, ale na wojsko nie mam szans.
I co?

i jeszcze chce powiedzieć, Mjr

że ty to naprawdę masz serce

Kochany Mexie

Jeśli to dla ciebie ważne, to naprawdę możesz żyć lużniej.
A genetycznie modyfikowana żywność to naprawdę w większości nic strasznego. Ludzie się tego boją bo wyobrażają sobie nie wiadomo co.
Powiedz, co staje Ci jako pierwsze przed oczami, gdy słyszysz słowo "mutacja"?

Stworku

A powidają ludzie, żeś to ty Stworkiem się stał od tego zmuantowanego żarcia. Czy to prawda że masz teraz dwa cięte języki?

Henas

E, dociąć mi chciałeś, hm?
Język na razie jeden, ( za to zębów kilka rzędów) choć Twoja wypowiedź natchnęła mnie do rozmyślań, przecież w japońskiej mitologii posiadanie większej niż naturalna egzemplarzy niektórych części ciała uznawane jest za oznakę boskości... a ja bardzo lubię japońską mitologię.
Z drugiej strony to chyba nudne być bogiem.
Co?

:))

:)

Słuchający ciszy

a więc wciąż cisza...

Oj OJ ojj

Oj tylko to dziwne uczucie po tym roku zostanie, w brzuchu gorąco i ssanie jakieś takie strasznie nieprzyjemne.
Bo to miał być rok lotu ku chmurom a jak spadać się zaczeło to nie widać końca

w 2003 roku od daty umownej 0000 będę walczył, aby tą próżnię zapełnić i to nie byle czym

Zatańczysz?????

Amenouzume is happy and sexy dancer who like to show up.

Stworku zatańczysz????

Wzejdź nam słonćem jutro i w całym 2003

Long ago, the sun godess Amaterasu hide herself because her brother Susano'o behaved too violently.
When she disappeared, the world was closed in darkness. And many dameons appeared.
Not only people but gods were at a loss.
The wise god Omoikane made a trick to make Amaterasu returning.
Amenouzume steped up stage and danced very sexy and enthralling. Gods gathered and hurrahed her.
Godess Amaterasu were intersted their happy voice. She knew none could be happy in the world without her the Sun godess. She asked through the rock door of refuge.
"Why you are laughing?"
One of the god replied.
"A great god same as you appeared."
So she open the rock door of refuge little. Another god use mirror to look herself. Wondered by it, she open the door more wide.
A strong god Amenotadikarao didn't missed that chance. He grabed the slit, and pulled it out.
No choice, the sun godess Amaterasu returned to the world.

henas

eee..ym..
najpierw zapytam męża, ok?
Widzę ze przeprowadziłeś wyszukiwarkowywiad.
Ale mogłeś chociaż przetłumaczyć..

Yeti

Pociągnij za linkę!!!
Mówię Ci, szybko pociągnij za lnkę, zanim będzie za późno!
Tylko mi nie mów, że nie zabrałeś albo że się zaciął.

Ale jak w brzuchu gorąco

to ja już nie wiem.
Tasiemiec z gorączką, czy zwyczajnie o jeden kielonek za dużo. A może to żołądek bardzo się wstydzi czegoś.
Albo wątroba jest zła o coś?

rożne rzeczy dzieją się z brzuchami... : )

Ciszosłuchaczu

na problem z ciszą -
WYSTARCZY GARDEŁKO !!!!

a ja już się nie mogę doczekać

Sen to Chihiro no Kamikakushi czyli Spirited Away (czy jak to tam przetłumaczą) w kinach. Bo jednak co kino to kino.
A to dopiero w marcu...
I nawet przeżyję tą angielską wersję tak jak przeżyłam ją w Mononoke, a za to obiecuję sobie duże przeżycia związane z usłyszeniem muzyki, TEJ muzyki, w naprawdę porządnej jakości.
Ale chyba rok życia bym oddała żeby ją usłyszeć na żywo, na koncercie, ech. Ech.

Przyjaciele moi :)))

Dawno mnie tu nie było, gdyż byłam na zasłużonym urlopie świątecznym

dziś chciałabym wam wszystkim razem i każdemu z osobna życzyć udanej zabawy sylwestrowej oraz wszystkiego dobrego na Nowy Rok

pozdrawiam ciepło i serdecznie

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (234 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry