Widok

city security

uwaga na tą firme. żadnego systemu premiowego NIE MA. stawka to 6zł i to tyle. wypłata nie wypłacana w terninie i jeszcze na raty.na pieniądze za przepracowany msc czekasz 2-3 msc. szukają FRAJERÓW.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli są niewypłacalni ?
A to dlatego w ogłoszeniach piszą że regularne wypłaty :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie przyszło wam ludzie do głowy że często właścicielami agencji ochrony są "młodzi emeryci" policjanci na emeryturach i wojskowi?
Kiedy w końcu zrobi ktoś z nimi porządek i zabroni im pracować czy posiadać firmy na emeryturze?
Przyszło i to dawno...zwłaszcza jak ktoś już w ochronie pracował i wciąż ma tam kilkoro znajomych. ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak piszą ponieważ szukają frajerów którzy będą robić za darmo. i jeszcze lepsze numery robią. np są braki w ludziach na obiektach to jezdzisz po sklepach na służby po jeden dzień na SWÓJ koszt. firma KRZAK. PRACA DLA FRAJERÓW ABY NABIĆ KASE PREZESOM.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alma ja tak miałem na początku 'pracy' w Konsalnet Ochrona - co się najeździłem to moje. "Zwiedziłem w ten sposób Pruszcz Gd. i Osowę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
I po co kłamiesz? Pewnie cie wyrzucili, bo byłeś leserem i teraz się odgrywasz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
System premiowy jest dla tych, którzy pracują sumiennie, a nie dla tych, którzy tylko patrzą kiedy będzie przerwa. Od przerwy do przerwy, aby czas zleciał i swoje odbimbałem... Tacy nic nie osiągają w ochronie ani nigdzie indziej. Co do wypłat zdarzały się spóźnienia o kilka dni- a nie miesiące -kłamco! Od kilku miesięcy jest nowy prezes i wypłata jest co do minuty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
no super wypłata co do minuty................ i to ma być super argument ? Prezes nowy bo poprzedniego prokurator zabrał z tego co pisali tak jak i prezesa z Konsalnetu za przetargi wojskowe.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie - City security za Malbork i Pruszcz , a Konsalnet za Wejherowo !
Dlaczego tak cicho tych aresztowaniach ? Czyżby koledzy kolegów zamiatali pod dywan ?/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co słyszałem firma idzie na dno. Ciągłe kombinacje, zaleganie z wypłatą i traktowanie ludzi jak matołków do nabijania kieszeni kasą - oto codzienność.
Zgadam się z wszystkimi negatywnymi opiniami o city security, Jeździ się z jednej Almy na inną bo ludzi im brakuje , przejazdy zawsze na swój koszt. Ta firma nie wie co to jest dawać premie pracowniką i chodzi się po sklepie po 13 godzin. a prezes ten poprzedni to szkoda słów na jego przekręty i na to jak doceniał pracowników
Mialem gadac wlasnie o prace jutro tam w almie redlowo ponoc daje 9na h to prawda ?czy nie jechac??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bym pojechał przekonać się samemu, jak z 9 na rozmowie zrobi się 6 to wiadomo że ściema leci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

agencja pracy no problem- praca za granica (4 odpowiedzi)

witam :) czy ktos pracował za granica przez agencję NO PROBLEM?

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry