Widok

ciucholand Gdynia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy jest gdzieś fajny ciucholand w Gdyni z odzieżą dziecięcą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam serdecznie!!!!

Sklep znajduje się w Gdyni przy ulicy Śląskiej 40,
otwarty w godzinach 10-18 od Pn do Pt , w sobotę od 10-14.

W ofercie sklepu znajdziecie wszelkiego rodzaju odzież używaną, obuwie, biżuterie, torebki i inne dodatki, jak również używane zabawki. Jako jeden z niewielu sklepów tego typu oferuje także duży wybór odzieży tematycznej i sportowej takiej jak np. stroje karnawałowe czy pianki pływackie. Towar jest dokładany w każdy poniedziałek, w sobotę przeceniany -50%

W ofercie są również gadżety z Anglii, nowe i używane takie jak: szkło, porcelana, drobne AGD, ramki na zdjęcia, figurki, rożnego rodzaju starocie, obrazki i wiele innych, nigdy nie wiadomo co sie trafi. Towar ten dokładany jest w każdą sobotę, w piątek przeceniany -30%
sprawdzaliście w Gdyni na Śląskiej 40?
Ja ostatnio byłam w ciuszku w chylonii przy rynku, konkretniej przy zejsciu na skm. troche malo widoczny, bo jest na pierwszym pietrze, a na dole buty, ale jak sie wejdzie to warto. fajne ciuszki i dzieciecych tez troche jest. no i ceny niziutkie :)
oki dziękuję :) pozaglądam
W Gdyni to nie wiem ale w Gdańsku jest na Oruni Górnej Pchełka się nazywa
ja chodze na ul.kartuska w gdyni chyloni do szwajcara i zawsze cos kupie,fajny jest tez w gdyni cisowej w pawilonach
Na władysława IV jest CTO zawsze można tam coś znaleźć.
W sumie ja nie znalazłam jednego fajnego. w każdym można coś znaleźć ale trzeba łazić i oglądać...
imageimage
nie ma nic?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomysł na biznes-może doradzicie:) (45 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

Dobry ortodonta (44 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Oszczędzanie pieniędzy (9 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się jaki procent zarobków lub ile konkretnie przeznaczacie na oszczędności czy...

do góry