Widok

ciucholand Gdynia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy jest gdzieś fajny ciucholand w Gdyni z odzieżą dziecięcą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ma nic?
W sumie ja nie znalazłam jednego fajnego. w każdym można coś znaleźć ale trzeba łazić i oglądać...
imageimage
Na władysława IV jest CTO zawsze można tam coś znaleźć.
ja chodze na ul.kartuska w gdyni chyloni do szwajcara i zawsze cos kupie,fajny jest tez w gdyni cisowej w pawilonach
sprawdzaliście w Gdyni na Śląskiej 40?
W Gdyni to nie wiem ale w Gdańsku jest na Oruni Górnej Pchełka się nazywa
oki dziękuję :) pozaglądam
Ja ostatnio byłam w ciuszku w chylonii przy rynku, konkretniej przy zejsciu na skm. troche malo widoczny, bo jest na pierwszym pietrze, a na dole buty, ale jak sie wejdzie to warto. fajne ciuszki i dzieciecych tez troche jest. no i ceny niziutkie :)
Zapraszam serdecznie!!!!

Sklep znajduje się w Gdyni przy ulicy Śląskiej 40,
otwarty w godzinach 10-18 od Pn do Pt , w sobotę od 10-14.

W ofercie sklepu znajdziecie wszelkiego rodzaju odzież używaną, obuwie, biżuterie, torebki i inne dodatki, jak również używane zabawki. Jako jeden z niewielu sklepów tego typu oferuje także duży wybór odzieży tematycznej i sportowej takiej jak np. stroje karnawałowe czy pianki pływackie. Towar jest dokładany w każdy poniedziałek, w sobotę przeceniany -50%

W ofercie są również gadżety z Anglii, nowe i używane takie jak: szkło, porcelana, drobne AGD, ramki na zdjęcia, figurki, rożnego rodzaju starocie, obrazki i wiele innych, nigdy nie wiadomo co sie trafi. Towar ten dokładany jest w każdą sobotę, w piątek przeceniany -30%

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

białe blaty w kuchni (40 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

do góry