Widok
Zaczęłam dawać mojej córce kreatywne prezenty, gdy miała 11 lat. Tak to sobie teraz przypominam, kiedy ostatnio dałam jej zdjęcie po numerze z żywotnym (https://ideyka.pl/catalog/zhivotnye2). Ona była szczęśliwa!!!! I najważniejsze, że się rozwija!!!
My kupiliśmy córce ostatnio wspaniałą książkę "Sanoko. Psst! Czy zdradzić ci moją tajemnicę?" Ozeany Blu. Opowieść jest bardzo przyjemna, jest wiele ciekawych wątków. Moja córka ją bardzo polubiła także śmiało mogę ją polecić. Książka pokazuje jakie wartości są ważne w życiu, czym należy się kierować, także dodatkowo również uczy. Moim zdaniem warto stawiać na tak wartościowe książki.
W takim wieku to może już smartfona warto kupić? Myślę, że dziecko ucieszy się z takiego prezentu i to na pewno. Ja na święta kupowałam synowi POCO M3 Pro, dobrze wiedziałam czego chce, a z konkretnym modelem telefonu to już mąż mi pomagał, ja się na tym nie znam za bardzo.
Pies nigdy nie powinien byc prezentem to ma byc odpowiedzialny zakup...potm wiele tych prezentów ląduje w lesie czy schronisku
My kupujemy cos bardziej przyziemnego, a mianowicie chciala nowe słuchawki do komputera i dostanie takie gamingoe Genesis Selen 400 bo i n kompa i na konsole odpowiednie sa. a i dobra jakosc
My kupujemy cos bardziej przyziemnego, a mianowicie chciala nowe słuchawki do komputera i dostanie takie gamingoe Genesis Selen 400 bo i n kompa i na konsole odpowiednie sa. a i dobra jakosc
Ja w wrześniu skończyłam 11 lat więc mam 11 aktualnie i chciałabym dostać na święta np klocki LEGO bo widziałam takie fajne jakąś grę planszową malowankę w której będzie dużo do pokolorowania lalkę coś w stylu monster hight czy barbie jakąś ładną ogólnie chciałabym zwierzątko też jeżeli chodzi o moje zainteresowania do prezentów to ja lubię się bawić lalkami z rodzeństwem i spędzać czas z rodziną i lubię też układać klocki itd...