Widok
co mam napisać....
wrócę do Was jutro choć bedzie "po ptokach" czym wyóżnia się ten Portal? nie wiem, for me jest ok, ale co szef jutro powie jak przeczyta to, co nagryzdałam o Was? nienawidzę recenzji pisać...grrrrrrr. trójmiasto.pl - napiszę pozytywnie... choćby dlatego, że jeżdżę kolejką i będę korzystać z Waszego rozkładu, pozdrawiam czaterian, napewno Was odwiedzę. Pa
...........
wlasnie cofnelam 121 , , stron" tego HP, i wiecie co? doszlam do poczatkow sierpnia 2000... szkoda, ze zniknelo tak duzo osob, ktore bardzo lubilam czutac, jeszcze w gratce... wtedy nie pisalam, jakos nie moglam sie zabrac - a jednak sledzilam Wasze wypowiedzi, jak pewnie jeszcze sporo osob... Potem okazalo sie, ze niektorych znam - jeszcze z podstawowki :))
Kilkoro z Was moglam poznac dzieki Esclarmonde, niektorych nie bede mogla juz spotkac... mam nadzieje, ze powroca tu stali bywalcy tych stron, i beda pojawiac sie nowi - inaczej bedzie to tylko miejsce pozostawiania ogloszen w stylu: kiedy spotkamy sie na czacie i czy doszedl list. Trzymajcie sie!
Kilkoro z Was moglam poznac dzieki Esclarmonde, niektorych nie bede mogla juz spotkac... mam nadzieje, ze powroca tu stali bywalcy tych stron, i beda pojawiac sie nowi - inaczej bedzie to tylko miejsce pozostawiania ogloszen w stylu: kiedy spotkamy sie na czacie i czy doszedl list. Trzymajcie sie!
Mojave - Hardcore, Rock, Nu Metal Party
Gdynia Redłowo, Mojave
31 Sierpnia 2001 (piątek)
Start godzina: 21.00
Bilety w cenie: 5 zł,
Kolejna impreza, nowego cyklu tanecznych imprez w klimatach hardcore, rock, metal, alternative w klubie Mojave w Gdyni Redłowie. Impreza promująca przede wszystkim nową amerykańską muzykę rockową, na czele z takimi wykonawcami jak Slipknot, System Of A Down, Soulfly, Sepultura, Machine Head, Fear Factory, Deftones, Pantera, Papa Roach, Linkin Park, Thumb czy Static-X, a tak że przypominająca wykonawców takich jak Flapjack, Tuff Enuff czy Illusion.
Imprezę prowadzi: jaPo.
31 Sierpnia 2001 (piątek)
Start godzina: 21.00
Bilety w cenie: 5 zł,
Kolejna impreza, nowego cyklu tanecznych imprez w klimatach hardcore, rock, metal, alternative w klubie Mojave w Gdyni Redłowie. Impreza promująca przede wszystkim nową amerykańską muzykę rockową, na czele z takimi wykonawcami jak Slipknot, System Of A Down, Soulfly, Sepultura, Machine Head, Fear Factory, Deftones, Pantera, Papa Roach, Linkin Park, Thumb czy Static-X, a tak że przypominająca wykonawców takich jak Flapjack, Tuff Enuff czy Illusion.
Imprezę prowadzi: jaPo.
UWAGA !!! UWAGA!!! UWAGA!!!
W IRISH PUB W Ratuszu Staromiejskim
czwartek - JAMM-SESSIONS / muzycy z europy / godz.20.00
piątek - impreza do rana
sobota - mecz POLSKA-NORWEGIA na dużym ekranie od 17.00.
NIEDZIELA - koncert LIPY /haryzmatyczna muzyka, nowe veebracje, po koncercie imprezka do rana / wstęp UWAGA tylko 10, - / okazja /
czwartek - JAMM-SESSIONS / muzycy z europy / godz.20.00
piątek - impreza do rana
sobota - mecz POLSKA-NORWEGIA na dużym ekranie od 17.00.
NIEDZIELA - koncert LIPY /haryzmatyczna muzyka, nowe veebracje, po koncercie imprezka do rana / wstęp UWAGA tylko 10, - / okazja /
......
Siedze w pracy i nawet pracuje. Przychodzi kolega i opowiada kawal: 3 facetow siedzi w knajpie, podchodzi kelner i pyta, co podac. Jeden z nich odpowiada: dla Kunza piwo, dla Pierra kawe a dla Andrzejka mleczko.
.......i to juz koniec dowcipu.chyba bylam zbyt zajeta praca, bo nie pojelam tej glebi. Dla mnie ten dowcip jest lepszy od zartow dunskich (wyjasniam, ze one sa jeszcze , , lepsze" niz angielskie...)
.......i to juz koniec dowcipu.chyba bylam zbyt zajeta praca, bo nie pojelam tej glebi. Dla mnie ten dowcip jest lepszy od zartow dunskich (wyjasniam, ze one sa jeszcze , , lepsze" niz angielskie...)
Jak uciszyć psy (raczej humanistycznie)
Cz mógłby mi ktoś pomóc rozwiązać problem
z ... wyjącymi i szczekającymi psami.
Może wydawać się to śmieszne, ale w bezpośrednim sąsiedztwie bloku, w którym mieszkam, stoją domki jednorodzinne z miłymi właścicielami i wcale
nie miłymi psami tychże właścicieli.
Moje pytanie jest następujące: czy właściciele tych psów, mogą pozostawiać je na całe noce na podwórku
zupełnie nie zwracając uwagi na fakt, iż psy te uwielbiają szczekac i wyć mniej więcej pomiędzy 23:00 do 6:00 rano. Już widzę ten uśmiech osoby czytającej, ale niestety ja mam zarwane prawie wszystkie noce i wczesne pobudki (psy są bardzo precyzyjne i zaczynają rano szczekać około 5:00!!!).
Nie chciałbym być uważana za przeciwnika zwierząt, ale jest to tak denerwujące, że trudno wytrzymać. Podziwiam tylko właścicieli tych psów, jak oni moga
spać w takim jazgocie?Zgadzam się z faktem, iż psy mają bronić posesji, ale czy koniecznie kosztem naszego spokojnego snu?
z ... wyjącymi i szczekającymi psami.
Może wydawać się to śmieszne, ale w bezpośrednim sąsiedztwie bloku, w którym mieszkam, stoją domki jednorodzinne z miłymi właścicielami i wcale
nie miłymi psami tychże właścicieli.
Moje pytanie jest następujące: czy właściciele tych psów, mogą pozostawiać je na całe noce na podwórku
zupełnie nie zwracając uwagi na fakt, iż psy te uwielbiają szczekac i wyć mniej więcej pomiędzy 23:00 do 6:00 rano. Już widzę ten uśmiech osoby czytającej, ale niestety ja mam zarwane prawie wszystkie noce i wczesne pobudki (psy są bardzo precyzyjne i zaczynają rano szczekać około 5:00!!!).
Nie chciałbym być uważana za przeciwnika zwierząt, ale jest to tak denerwujące, że trudno wytrzymać. Podziwiam tylko właścicieli tych psów, jak oni moga
spać w takim jazgocie?Zgadzam się z faktem, iż psy mają bronić posesji, ale czy koniecznie kosztem naszego spokojnego snu?
BC
Z kłopotów z psami możesz wybrnąć...jest kilka
sposobów, oto one :
1/ kupić stopery do uszu , przy okazji można sie
wyspać bo budzik nie obudzi. Minus jest ten, nie
usłyszysz jak wieczorną porą twoja dziewczyna
powie Ci najsłodszym głosem , , Ach Kochanie... , ,
( Pamiętaj!!!! wściekła kobieta to niebezpieczna
kobieta ).
2/ kupić trochę serdelków , napchać relanium i
zostawić za odpowiednim płotem,
3/ Też kupić serdelków i napełnić czymś na
przeczyszczenie , dlugo będą zajęte efektem
odrzutowym . Dodatkowo może być uciecha jakby
to zjadł właściciel . Minus, koszty przedsięwzięcia,
4/ rozlepić w okolicy ulotki , że firma ( tu wymyślisz
odpowiednią nazwę ) poszukuje i skupuje skórki
psów za bardzo atrakcyjna cenę ( dla
uatrakcyjnienia możesz podać nr tel, swojego szefa)
5/ możesz rozlepić zawiadomienie o panującej groznej
chorobie psów zaczynającej się od głośnego
szczekania nocą i słanianiem się w dzień lub
biegunką ( patrz pt 2 lub pt 3 )
POWODZENIA :))))))))))))
sposobów, oto one :
1/ kupić stopery do uszu , przy okazji można sie
wyspać bo budzik nie obudzi. Minus jest ten, nie
usłyszysz jak wieczorną porą twoja dziewczyna
powie Ci najsłodszym głosem , , Ach Kochanie... , ,
( Pamiętaj!!!! wściekła kobieta to niebezpieczna
kobieta ).
2/ kupić trochę serdelków , napchać relanium i
zostawić za odpowiednim płotem,
3/ Też kupić serdelków i napełnić czymś na
przeczyszczenie , dlugo będą zajęte efektem
odrzutowym . Dodatkowo może być uciecha jakby
to zjadł właściciel . Minus, koszty przedsięwzięcia,
4/ rozlepić w okolicy ulotki , że firma ( tu wymyślisz
odpowiednią nazwę ) poszukuje i skupuje skórki
psów za bardzo atrakcyjna cenę ( dla
uatrakcyjnienia możesz podać nr tel, swojego szefa)
5/ możesz rozlepić zawiadomienie o panującej groznej
chorobie psów zaczynającej się od głośnego
szczekania nocą i słanianiem się w dzień lub
biegunką ( patrz pt 2 lub pt 3 )
POWODZENIA :))))))))))))
krabate
"Wrodzona ostrożność tego węża oraz paniczny strach przed człowiekiem powoduje, że o ile ma taką możliwość, zawsze schodzi" mu z drogi. Ponieważ jest to zwierzę ociężałe, a tym samym stosunkowo powolne - w przypadku zaskoczenia - jad pozostaje jej jedyną bronią. Dla człowieka jad żmii może być również niebezpieczny, ale tragiczne wypadki zdarzają zupełnie wyjątkowo. Przypadki pokąsania są spowodowane na ogół nieostrożnością lub brawurą człowieka."
sama widzisz ;)))) nie sadze, zebys byla ociezala czy powolna, a ja nie jestem brawurowy czy nieostrozny hihi
sama widzisz ;)))) nie sadze, zebys byla ociezala czy powolna, a ja nie jestem brawurowy czy nieostrozny hihi
........................................................................
WYRZEŻB SAM W KAMIENU SWOJA TWARZ
POZOSTAW W SKALE ŚLAD
I PRZYTUL SIĘ DO SERCA MATKI SWEJ
I SŁUCHAJ SZUMU DRZEW...
TYLKO ZROZUM TO,
ŻE LUDZIE PŁACZĄ CZYSTĄ KRWIĄ......
TYLKO ZROZUM TO,
ŻE TO TWÓJ LOS.....