Widok
co mam napisać....
wrócę do Was jutro choć bedzie "po ptokach" czym wyóżnia się ten Portal? nie wiem, for me jest ok, ale co szef jutro powie jak przeczyta to, co nagryzdałam o Was? nienawidzę recenzji pisać...grrrrrrr. trójmiasto.pl - napiszę pozytywnie... choćby dlatego, że jeżdżę kolejką i będę korzystać z Waszego rozkładu, pozdrawiam czaterian, napewno Was odwiedzę. Pa
...........
wlasnie cofnelam 121 , , stron" tego HP, i wiecie co? doszlam do poczatkow sierpnia 2000... szkoda, ze zniknelo tak duzo osob, ktore bardzo lubilam czutac, jeszcze w gratce... wtedy nie pisalam, jakos nie moglam sie zabrac - a jednak sledzilam Wasze wypowiedzi, jak pewnie jeszcze sporo osob... Potem okazalo sie, ze niektorych znam - jeszcze z podstawowki :))
Kilkoro z Was moglam poznac dzieki Esclarmonde, niektorych nie bede mogla juz spotkac... mam nadzieje, ze powroca tu stali bywalcy tych stron, i beda pojawiac sie nowi - inaczej bedzie to tylko miejsce pozostawiania ogloszen w stylu: kiedy spotkamy sie na czacie i czy doszedl list. Trzymajcie sie!
Kilkoro z Was moglam poznac dzieki Esclarmonde, niektorych nie bede mogla juz spotkac... mam nadzieje, ze powroca tu stali bywalcy tych stron, i beda pojawiac sie nowi - inaczej bedzie to tylko miejsce pozostawiania ogloszen w stylu: kiedy spotkamy sie na czacie i czy doszedl list. Trzymajcie sie!