Widok

co mam napisać....

wrócę do Was jutro choć bedzie "po ptokach" czym wyóżnia się ten Portal? nie wiem, for me jest ok, ale co szef jutro powie jak przeczyta to, co nagryzdałam o Was? nienawidzę recenzji pisać...grrrrrrr. trójmiasto.pl - napiszę pozytywnie... choćby dlatego, że jeżdżę kolejką i będę korzystać z Waszego rozkładu, pozdrawiam czaterian, napewno Was odwiedzę. Pa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

krabate

"Pierwszym nauczycielem filozofii, jakiego miała ludzkość, był wąż w raju."

WSZYSCY

Chcę porozmawiać , ale do mojej główki jeszcze nie trafiają zasady , poruszania się po tym cudzie.
A wogóle to tu są fajni ludzie. Pa

NICA

kruca fuks, tu prawie wszystko jest do Ciebie. Niech mnie kule biją ale Ty jesteś rozchwytywana hehe, pozadrościć. Z tego miejsca chciałbym wszyskich pozdrowić:nice, mozerke, Anemke, ifcie, dzidusia, joriego a zwłaszcza dziadka Miczysława wraz z rodziną hehe

...

Nica, Wakagi - teraz cztowac nie moge, wyjazd w pt do niedzieli :((, sluzbowy. Ale postaram sie byc w poniedzialek, kolo 18. Pozdrawiam cieplutko!!!

ktos

Filozofie???????? hmm moze zostane filozofem hmm ale wiesz coja mam takie przedmioty jak filozofia fizyki i filozofia chemii :)))))))))

Michał-Poznań

Dziękuję!!! Już wszystko wiem :-o))))

UWAGA !!! UWAGA!!! UWAGA!!!

W IRISH PUB W Ratuszu Staromiejskim
czwartek - JAMM-SESSIONS / muzycy z europy / godz.20.00

piątek - impreza do rana

sobota - mecz POLSKA-NORWEGIA na dużym ekranie od 17.00.

NIEDZIELA - koncert LIPY /haryzmatyczna muzyka, nowe veebracje, po koncercie imprezka do rana / wstęp UWAGA tylko 10, - / okazja /

cool & hot

jestem zachwycony myślami pokoleń

Co tu sie dzieje

co tu sie wyprawia?

krabate

ale co podobna? filozofie? taka sama nawet ;))))

Nica

Nie mogę Ciebie złapać nijak.
Masz wiadomości!! Wykonaj jeden telefon do Daniela J. Tylko jeden. Dowiesz się wszystkiego i humor bedziesz miała super (chociaż zawsze go masz!).
Trzymaj się maskotko !! :-o))))))

alkohol

Życie na trzeźwo jest nie do przyjęcia....

Fuma

zakochaj sie we mnie , a ja zakocham sie w tobie i bedziemy szczesliwi.

mam pecha...

szukamy się wiecznie na czacie... cholipa znów sama....papatki może w pracy jutro będę miała chwilę by z Wami pogadać :)

fuma...

nie bojaj nic!! tez sie nie zakochalem...

Mojave - Hardcore, Rock, Nu Metal Party

Gdynia Redłowo, Mojave

31 Sierpnia 2001 (piątek)
Start godzina: 21.00

Bilety w cenie: 5 zł,

Kolejna impreza, nowego cyklu tanecznych imprez w klimatach hardcore, rock, metal, alternative w klubie Mojave w Gdyni Redłowie. Impreza promująca przede wszystkim nową amerykańską muzykę rockową, na czele z takimi wykonawcami jak Slipknot, System Of A Down, Soulfly, Sepultura, Machine Head, Fear Factory, Deftones, Pantera, Papa Roach, Linkin Park, Thumb czy Static-X, a tak że przypominająca wykonawców takich jak Flapjack, Tuff Enuff czy Illusion.

Imprezę prowadzi: jaPo.

koniec wakacji

smutno tu ludzie czy juz poumieraliście koniec wakacji a ja się nie zakochałam przykre

Ameno

Gdzie byłem ? Takie były piękne dni (noce też) upalne i gorące , że oddawalem sie rozkoszom wszelkim , nie zawsze obyczajnym acz niebiańskim i zbereźnym nad wyraz . Pozdrowienia

Amena

Dzisiaj i teraz Ciebie nie ma. Może wieczorkiem?

Ameno

wspomnienia , wspomnienia tak ładnie napisałaś (tu łzy szt. 3 ) ; a i inni też tak pięknie piszą (chlip , chlip) a nawet mają ukończoną Akademię Podstawową (!!!) ; oczywiście oprócz tego wer-ednego Wakagi

Inne tematy z forum Hydepark

Hotel w Raciborzu (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Własna firma? (50 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (4 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

do góry