Widok

co mysleć o kobiecie

Chciałbym wiedzieć, co myslicie o kobiecie poznanej na forum. Rozmawiałem z nią przez miesiac via e-mail, spotkaliśmy się i dała się zaciągnąć do łóżka na pierwszej randce. Jest sympatyczna, miła, podoba mi się, ale to chyba za szybko?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Kompleks Piotrusia Pana (Syndrom Piotrusia Pana)

Postawa mężczyzny, charakteryzująca się ucieczką od dorosłości, brakiem dojrzałości, unikaniem zobowiązań i odpowiedzialności.

Piotruś Pan to żądny przygód marzyciel, mężczyzna skupiony na sobie, niezdolny do budowania trwałych więzi, oczekujący od partnerki postawy matkującej (opiekuńczej, pobłażliwej, niewymagającej).

ps. też troszkę zmieniając

ps.2 Zielony, nie pij tyle !

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zmieniając trochę temat i wpuszczając odrobinę świeżego, mroźnego, morskiego powietrza, żeby rozrzedzić tę atmosferę argentyńskiej podejrzanej speluny, powiem Ci Marrgo i Wam drodzy forumowicze, że treści przekazywane przez tych dwóch steranych życiem i karnawałem alkoholików stają mi się coraz bliższe.

http://www.youtube.com/watch?v=patL2Z2USvw
np to...
http://www.youtube.com/watch?v=tDOO953BrEk
uwielbiam...
Lindę też...
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Zielony... mmmrrr... Maleńczuk... uwielbiam...
zawsze chciałam.... nauczyć się tańczyć prawdziwe tango... płynnie, zmysłowo i grzesznie... mmmmrrrr.....
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
O moje taneczne talenta również się turbuj. To Ty miałaś tańczyć, ale skoro to ma być białe tango to dostoję ;)).

http://www.youtube.com/watch?v=plNeZY5H8aU

ad ps. Mam. Dziękuję wiem. :)
Musiałbyś iść na kurs tańca, coby przed tymi Paniami wszystkimi się ewentualnie nie skompromitować, kiedy dostaniesz takie zadanie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=P1D9Akutfic&feature=related

;P

ps. swoją drogą to fantazje, to Ty masz, ja na Twoim miejscu, to bym raczej uważała na te wszystkie Panie, bo ich jest więcej i jeszcze manto od nich dostaniesz, więc lepiej siedź grzecznie na stołku !

;)
No jasne, że odbiłem. Jak chcesz ze mną grać, serwujesz, to nie dziw się potem że odbijam :)).

Odbiję sobie jeszcze jedną...
"oj @Zielony - następne ew. spotkanie i siadasz koło Nimfy :-D ..."
To brzmi jak kara z przedszkola albo z podstawówki, jak się dziewczynki straszyło gąsienicami, to karą było siedzenie z "babą" ;). Tak się zastanawiam, co bym musiał zrobić, żebym na następnym ewentualnym spotkaniu, nie tylko musiał siedzieć koło Nimfy to jeszcze żebym w ramach kary musiał obcałować wszystkie piękne panie... ;P

7: Teach me tiger how to kiss you
http://www.youtube.com/watch?v=tWpA5iY2V1I
Dobrze, spróbuję uważać

ps. więc

;P

ps.2 no tak, musiał odbić tą piłeczkę, powinnam się przecie tego spodziewać.

Chwilowo więc nie rozdzielam ról ;)
@Nimfa
Jak mam śpiewać publicznie to Ty będziesz do tego tańczyć. Także uważaj ;). Żeby jeszcze uściślić to Peszkówna nie jest mojej tonacji, mógłbym co najwyżej tego Grechutę Ci wyrecytować :P.
A Ty się tak nie ciesz, bo będziesz jeszcze śpiewał w duecie, razem z Zielonym ;)

;P
Uruchomiłam sobie "sprawdzaczkę" pisowni na IE ;P

ps. bo poczułam się publicznie zmobilizowana do eliminacji mych błędów :))

ps. ja się naprawdę nie umiem obrażać i nie lubię, no ale cóż, jeśli chcesz mnie bardzo przeprosić, to me ucho przyjmie ewentualnie Twe przeprosiny, ale mówię poważnie, będziesz musiał zaśpiewać Marie na nast spotkaniu i to publicznie, Ha!

;P
@Nimfa - dysortografie to ma 80% procent społeczeństwa - ale fakt nie każdy wytyka literówki :-D...

... oj @Zielony - następne ew. spotkanie i siadasz koło Nimfy :-D ...

Heh - pozdrawiam :-)
To Ci coś zaśpiewam i będzie git. Okej?
I za zniewagę przepraszam.
Idę sobie, bo znieważyłeś mą godność publicznie

ps. A ta zniewaga wielkiej wagi wymaga ;P

;)
gUpku Ty ;P

ps. mam powtórzyć Panie Profesorze? ile razy mam napisać jeszcze na tablicy?

ps.2 gUpek, gUpek, gUpek...

ps.3 ł ;P
ad ps. Tak, jestem ostry jak Zzzzz!
Ja z dobroci serca. Nie musisz niczego tłumaczyć. Tylko gdzieś tam kiedyś pisałaś, że możesz ew. zmienić przeglądarkę na taką podkreślającą błędy. Jeśli tak jest, to moja propozycja jest taka: nie pozwól, żeby coś odwiodło Cię od tego pomysłu.
mam dysortografię, mam wkleić papier? Panie profesorze, myślałam, ze nie musze się nikomu tłumaczyć i tłumaczyc co to jest i że wiem, jak się pisze łóżko, ale widać, że chyba muszę, bo inaczej to pałę dostanę ;P

ps. jakiś ostry ten Profesor Z ;P

ps.2 nie gadam z Tobą ;)
ó

łóżko, łóżko, łóżko...

ps. nie mądrkuj się tyle, bo zostaniesz Mądralińskim przez duże M

;P

ps. i nie mów na głos czego może kto nie zauważył, a teraz przez Ciebie to podwójnie, ech!
Nimfa, zlituj się :). Zmień przeglądarkę na taką, która podkreśla błędy. Nie przystoi takie mądrej osobie jak Ty nie korzystać z takich ułatwień.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (176 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Szukam koleżanki (3 odpowiedzi)

Witam mam 42 lata,18 letnia córkę,partnera ale brak koleżanek.Może znajdę tu duszyczkę która...

Poznam koleżankę w Gdyni (3 odpowiedzi)

Poznam koleżankę, mam 26 lat mam dwójkę dzieci*koty* Chętnie poznam kogoś z kim będę mogła pójść...

do góry