Widok

co mysleć o kobiecie

Chciałbym wiedzieć, co myslicie o kobiecie poznanej na forum. Rozmawiałem z nią przez miesiac via e-mail, spotkaliśmy się i dała się zaciągnąć do łóżka na pierwszej randce. Jest sympatyczna, miła, podoba mi się, ale to chyba za szybko?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
A co Ty w taką pogodę na rowerze robisz? hmm... ostatnio nikogo nie widziałam nigdzie na rowerze, zimno, ślisko, śnieżek pada, Ty się oby napewno dobrze czujesz? Nic nie piłeś?

;P

ps. Proszę nie obgadywać Pani NImfy, proszę się od niej odstosunkować ;P

ps.2 bo usiądę przy innym stoliku i będę udawać, że Was nie znam i jeszcze mnie będziecie prosić, żebym do Was przyszła, hihi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nimfa no co Ty!? przecież bez Ciebie to żadne spotkanie...
ej no!
:o)))))))))))))
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
No dobrze, to jak mi zaśpiewacie, to z Wami usiądę ;)

ps. obiecuję :)
Delikatnie zasugeruję, że w weekend, a zwłaszcza w sobotę wszędzie będzie głośno i gwarno. Chyba, że ognisko w ciemnym lesie, ale wiem, że nie wszyscy są takimi hardkorami.
Dodam jeszcze, że w weekend zwykle bywam zajęty. Niedziela wieczór jest jakimś tam kompromisem. Do pracy iść w niedzielę zwykle nie trzeba, a rano do pracy, więc ludzkość wtedy nie szaleje zbytnio po mieście.
Miejsce moim zdaniem jest fajne. Czas był tylko niefortunny.
zawsze możemy spotkać się w piątek wieczorkiem albo tak jak mówisz Zielony... w niedzielę późnym popołudniem... może być nawet to samo miejsce... tylko trza się wywiedzieć czy przypadkiem nie będzie "muzyki" na żywo... lub innych podobnych atrakcji...
:o)
... nieeee ja tam nie siadam więcej , ni ch....olery... :-) a termin dla mnie dowolny :-D ...

... może byc ognisko , kulig , łyżwy , rower :-D ...
Jeśli będą łyżwy albo kulig, to ja też chcę!!!
kulig tak łyżwy niekoniecznie bo mi "wyszły"... a na cudzesach nie lubię...
:o)
eeetaam, cudzesy też ujdą - gruba skarpeta plus łyżwy numer większe i śmigasz aż miło ;-)
do góry