Widok

co mysleć o kobiecie

Chciałbym wiedzieć, co myslicie o kobiecie poznanej na forum. Rozmawiałem z nią przez miesiac via e-mail, spotkaliśmy się i dała się zaciągnąć do łóżka na pierwszej randce. Jest sympatyczna, miła, podoba mi się, ale to chyba za szybko?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
A co Ty w taką pogodę na rowerze robisz? hmm... ostatnio nikogo nie widziałam nigdzie na rowerze, zimno, ślisko, śnieżek pada, Ty się oby napewno dobrze czujesz? Nic nie piłeś?

;P

ps. Proszę nie obgadywać Pani NImfy, proszę się od niej odstosunkować ;P

ps.2 bo usiądę przy innym stoliku i będę udawać, że Was nie znam i jeszcze mnie będziecie prosić, żebym do Was przyszła, hihi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nimfa no co Ty!? przecież bez Ciebie to żadne spotkanie...
ej no!
:o)))))))))))))
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
No dobrze, to jak mi zaśpiewacie, to z Wami usiądę ;)

ps. obiecuję :)
Delikatnie zasugeruję, że w weekend, a zwłaszcza w sobotę wszędzie będzie głośno i gwarno. Chyba, że ognisko w ciemnym lesie, ale wiem, że nie wszyscy są takimi hardkorami.
Dodam jeszcze, że w weekend zwykle bywam zajęty. Niedziela wieczór jest jakimś tam kompromisem. Do pracy iść w niedzielę zwykle nie trzeba, a rano do pracy, więc ludzkość wtedy nie szaleje zbytnio po mieście.
Miejsce moim zdaniem jest fajne. Czas był tylko niefortunny.
zawsze możemy spotkać się w piątek wieczorkiem albo tak jak mówisz Zielony... w niedzielę późnym popołudniem... może być nawet to samo miejsce... tylko trza się wywiedzieć czy przypadkiem nie będzie "muzyki" na żywo... lub innych podobnych atrakcji...
:o)
... nieeee ja tam nie siadam więcej , ni ch....olery... :-) a termin dla mnie dowolny :-D ...

... może byc ognisko , kulig , łyżwy , rower :-D ...
Jeśli będą łyżwy albo kulig, to ja też chcę!!!
kulig tak łyżwy niekoniecznie bo mi "wyszły"... a na cudzesach nie lubię...
:o)
eeetaam, cudzesy też ujdą - gruba skarpeta plus łyżwy numer większe i śmigasz aż miło ;-)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (73 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotna (4 odpowiedzi)

Czy jest tutajbsamotny mężczyzna po 50...60....

Szukam koleżanki (3 odpowiedzi)

Witam mam 42 lata,18 letnia córkę,partnera ale brak koleżanek.Może znajdę tu duszyczkę która...

do góry