Widok

co mysleć o kobiecie

Chciałbym wiedzieć, co myslicie o kobiecie poznanej na forum. Rozmawiałem z nią przez miesiac via e-mail, spotkaliśmy się i dała się zaciągnąć do łóżka na pierwszej randce. Jest sympatyczna, miła, podoba mi się, ale to chyba za szybko?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
my raczej nie lubimy jak facet to robi za szybko :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak za szybko to po co to zrobiłeś? myślę, że trochę żle to oceniasz- pisaliście ze sobą od jakiegoś czasu, poznawaliście się, spodobaliście się sobie i po prostu wasze spotkanie w realu było z "wisienką na torcie" ot i cała filozofia. Jeżeli jest to za szybko, to na następnej randce nie leźcie do wyra, tylko idzcie na spacer, albo kawę. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie pomyślałeś że to Ona o Tobie tak myśli? Co to za facet który bzyka panienki na pierwszej randce? Najpierw spuściłeś z krzyża a teraz się pytasz co sądzić? możesz sobie z nią rękę podać bo jesteś taki sam.... w sprawach sexu bo rozumowanie masz żałosne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe co ona sobie myśli o Tobie...że za pierwszym razem wskoczyłeś jej do łóżka.....kij ma dwa końce.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ho, ho wojak mnie ocenia ! Sam się walnij w to co masz pod ręką, a co do tego czy szanuję kobiety, czy też nie, to szczerze mówiąc nie interesuje mnie twoja opnia wojaku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Piotruś Pan = erotoman gawędziarz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ani ty , ani ten powyżej , nie jesteście dżentelmenami . na waszym miejscu , rozpędziłbym się , i walnął główką o ścianę - ale tak porządnie . nie macie szacunku ani do kobiet , ani nawet do siebie samych . żałosne posty .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
No nie, szczerze mówiąc jestem zdumiony, kobieta dała Ci przeżyć coś wspaniałego, a i sama skorzystała z okazji, więc czemu źle ją oceniasz i skąd te wątpliwości. Może długo nie miała faceta, a poza tym to powinieneś się cieszyć, że tak na nią zadziałałeś, że się zgodziła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotna (4 odpowiedzi)

Czy jest tutajbsamotny mężczyzna po 50...60....

Szukam koleżanki (3 odpowiedzi)

Witam mam 42 lata,18 letnia córkę,partnera ale brak koleżanek.Może znajdę tu duszyczkę która...

Poznam koleżankę w Gdyni (3 odpowiedzi)

Poznam koleżankę, mam 26 lat mam dwójkę dzieci*koty* Chętnie poznam kogoś z kim będę mogła pójść...

do góry