Widok

co mysleć o kobiecie

Chciałbym wiedzieć, co myslicie o kobiecie poznanej na forum. Rozmawiałem z nią przez miesiac via e-mail, spotkaliśmy się i dała się zaciągnąć do łóżka na pierwszej randce. Jest sympatyczna, miła, podoba mi się, ale to chyba za szybko?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
my raczej nie lubimy jak facet to robi za szybko :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak za szybko to po co to zrobiłeś? myślę, że trochę żle to oceniasz- pisaliście ze sobą od jakiegoś czasu, poznawaliście się, spodobaliście się sobie i po prostu wasze spotkanie w realu było z "wisienką na torcie" ot i cała filozofia. Jeżeli jest to za szybko, to na następnej randce nie leźcie do wyra, tylko idzcie na spacer, albo kawę. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie pomyślałeś że to Ona o Tobie tak myśli? Co to za facet który bzyka panienki na pierwszej randce? Najpierw spuściłeś z krzyża a teraz się pytasz co sądzić? możesz sobie z nią rękę podać bo jesteś taki sam.... w sprawach sexu bo rozumowanie masz żałosne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe co ona sobie myśli o Tobie...że za pierwszym razem wskoczyłeś jej do łóżka.....kij ma dwa końce.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ho, ho wojak mnie ocenia ! Sam się walnij w to co masz pod ręką, a co do tego czy szanuję kobiety, czy też nie, to szczerze mówiąc nie interesuje mnie twoja opnia wojaku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Piotruś Pan = erotoman gawędziarz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ani ty , ani ten powyżej , nie jesteście dżentelmenami . na waszym miejscu , rozpędziłbym się , i walnął główką o ścianę - ale tak porządnie . nie macie szacunku ani do kobiet , ani nawet do siebie samych . żałosne posty .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
No nie, szczerze mówiąc jestem zdumiony, kobieta dała Ci przeżyć coś wspaniałego, a i sama skorzystała z okazji, więc czemu źle ją oceniasz i skąd te wątpliwości. Może długo nie miała faceta, a poza tym to powinieneś się cieszyć, że tak na nią zadziałałeś, że się zgodziła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (5 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry