Widok
co potrzebne by zmienic lekarza prowadzącego ciąże ??
Ja też zmieniałam lekarza i to w 22 tc.
Teraz chodzę do dr. Grążawskiego (pracuje w szpitalu na zaspie). Przyjmuje na nfz w przychodni Ojca Pio na Zaspie. Na pierwszej wizycie miałam od razu zrobione usg połówkowe za darmo oczywiście. Nie pytał mnie czemu zmieniłam lekarza i miałam przy sobie tylko kartę ciąży. Pan dr i tak już na pierwszej wizycie dał mi skierowanie na wszystkie badania.
Teraz chodzę do dr. Grążawskiego (pracuje w szpitalu na zaspie). Przyjmuje na nfz w przychodni Ojca Pio na Zaspie. Na pierwszej wizycie miałam od razu zrobione usg połówkowe za darmo oczywiście. Nie pytał mnie czemu zmieniłam lekarza i miałam przy sobie tylko kartę ciąży. Pan dr i tak już na pierwszej wizycie dał mi skierowanie na wszystkie badania.
Dziś czuje się fatalnie myślałam że jak prześpię się z tym wszystkim to wstanę z uśmiechem a tu lipa. Wczoraj usłyszałam że to jest przecież moje pierwsze dziecko i nie wiadomo czy jeszcze będzie to moje pierwsze a ja liczę pieniądze które wydaje przecież wszystko kosztuje.
Czy Wy dziewczyny też musicie być co miesiąc na wizycie u ginekologa ? przykładowo mam wizytę teraz 22 maja a na czerwiec nie załapałam się na NFZ i kolejną powiedzmy będę miała początek lipca na NFZ i czy jest taka możliwość że nie wypłacą mi z tego tytułu becikowego że nie byłam w czerwcu?
inka.ja nie pisze o połówkowym to między 18 a 22 tygodniem, prenatalne miałam już robione i płaciłam 100 zł
Czy Wy dziewczyny też musicie być co miesiąc na wizycie u ginekologa ? przykładowo mam wizytę teraz 22 maja a na czerwiec nie załapałam się na NFZ i kolejną powiedzmy będę miała początek lipca na NFZ i czy jest taka możliwość że nie wypłacą mi z tego tytułu becikowego że nie byłam w czerwcu?
inka.ja nie pisze o połówkowym to między 18 a 22 tygodniem, prenatalne miałam już robione i płaciłam 100 zł
Cześć. Mam problem z lekarzem prowadzącym a raczej z dwoma lekarzami . .jeden założył mi karte ciąży a do drugiego chodzę na usg. Problem polega na tym ze pracuje jako kelnerka w restauracji po 10 godz. Do pracy zeby dojechać mam ok 100 km. 1.5 godz drogi. Jestem w 18 tyg . ciąży. Nie daje rady. .boli mnie brzuch źle się czuje. A mój lekarz gdy poprosiłam o zwolnienie mówiąc jaka mam sytuacje dal mi na tydzień zwolnienie i powiedział ze więcej mi nie da. . .czy w takiej sytuacji mogę przenieść się do innego lekarza..pomóżcie