Widok

co robią single w przyszły weekend?

Cześć wszystkim,
chciałabym dowiedzieć się czy spotkanie singli przy muzyce i piwie w jakimś pubie w Gdańsku jest możliwe do zrealizowania? Czy byliby chętni?
Będę w mieście w kolejnym tygodniu i chciałybyśmy z koleżankami wyjść gdzieś w weekend.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć raz jeszcze :)
Napisałam jakiś czas temu post tutaj.
Jestem niezależną, pracującą osobą, która wyjechała z kraju, bo trudno było mi się utrzymać samej w Polsce (w każdym razie na poziomie trochę powyżej granicy biologicznego przetrwania). Nie pamiętam żeby ktokolwiek mnie utrzymywał odkąd przestałam być w relacji rodzic - dziecko (za to pamiętam jak ja niejednokrotnie wspomagałam swojego byłego narzeczonego, gdy miał zawodowy kryzys. Czy to również był sponsoring?..). Podobnie jak kilka moich koleżanek, równie niezależnych, z własnościami posiadanymi tylko dzięki swojej pracy, mam ochotę od czasu do czasu wyjść do klubu, rozerwać się wśród innych ludzi i zapomnieć na chwilę o obowiązkach, pracy, problemach. Zwykła rozrywka, po to chyba istnieją puby, kina, kawiarnie, kręgielnie i inne takie. Tymczasem jakoś przeszła mi ochota do skrzykiwania się na tego rodzaju akcje tu na forum ;) Spędzę urlop na spacerach, może odeśpię po prostu.
Pozdrawiam zgorzkniałych cyników.
:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie Cross się dał nabrać tylko Woder nadinterpretuje.
Po prostu wyczytałeś w tym poście to co chciałeś wyczytać a co niekoniecznie jest w nim zawarte. Czyżby głodnemu...? :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
swoją drogą bardzo ładnie napisane zaproszenie na sponsoring.

Słowo klucz tutaj jest "chciałybyśmy" - jeżeli sponsoro-organizatorzy się nie znajdą to wyjście na miasto w weekend może być zagrożone.

Inne lalunie powinny brać z niej przykład jak nawet cross dał się nabrać - Brawo emigrantka ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
O tym nie pomyślałem. :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
cross nie czytasz ze zrozumieniem, Panie mają do zaoferowania siebie - swoje towarzystwo - całą resztę pozostawiają w gestii tych "singli" ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli podejmiesz się organizacji takiego spotkania, czyli wyznaczysz czas i miejsce oraz ewentualnie zarezerwujesz stolik to może akurat ktoś komu przypasuje termin zbierze się na odwagę i przyjdzie. Może nawet będzie to więcej niż jedna osoba.
Jeżeli natomiast pozostaniesz przy samych ogólnikach typu "czy byliby chętni?' na pewno nic z tego nie będzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry