Widok

co robią single w przyszły weekend?

Cześć wszystkim,
chciałabym dowiedzieć się czy spotkanie singli przy muzyce i piwie w jakimś pubie w Gdańsku jest możliwe do zrealizowania? Czy byliby chętni?
Będę w mieście w kolejnym tygodniu i chciałybyśmy z koleżankami wyjść gdzieś w weekend.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to tym bardziej nie powiem jak kobieta pyta, przeciez nie będę robiła sobie konkurencji ;)
A ja w oceanarium i na pysznych pierogach :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
> ...byś chciał?

"Chciała", bo to kobieta pytała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szansę na dobre balety, zapewne ;) W sprawdzonym miejscu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i po baletach:) a szanse na co byś chciał?
Zdradź gdzie :)
Daj innym szanse :)
A w ten weekend idę sobie na balety ;)
szczęśliwe single wsiadają na moto i jadą gdzie oczy poniosą :) jak była smycz to człowiek musiał kombinowac żeby pójść polatać
Jakby co to ja w ten weekend tez zaliczam tylko nude wiec chetnie sie gdzies wybiore.
Aha :)
> gdzieś w Parku Regana zbudowali USC ?

@wdr: ciebie ostatniego bym posądzał o dbałość o szczegóły formalne

> wspólnie dogadaliście się ,aby zmienić swoje statusy na facebooku

Za dużo z gimbazą obcujesz ;]

@Dorota:

Gratki.. tak trzymaj ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wdr, aleś Ty czepialski, dziewczyna się cieszy, to jej pogratuluj, a nie czepiaj się :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Emigrantka
problem tkwił tutaj: "czy spotkanie (...) jest możliwe do zrealizowania?" ;)

gdybyś napisała "idziemy z kumpelami na piwo, idzie ktoś z nami?"

problemu by nie było :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Oświadczam, że już singielką nie jestem... ...spędziłam na długim spacerku przez Park Reagana....

A na czym polega zmiana ? Tam gdzieś w Parku Regana zbudowali USC ? czy tylko wspólnie dogadaliście się ,aby zmienić swoje statusy na facebooku na "w związku" :P
Dziewczynki kochane :). Oświadczam, że już singielką nie jestem i dobrze mi z tym. Dzisiejszą sobotę spędziłam na długim spacerku przez Park Reagana z córką i facetem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za poparcie Isztar i Prezesik :)
Sadyl,
reakcja na mój wpis była po prostu nieadekwatna, pochopna i nietaktowna. I tyle :)
Opowiadasz historię z przychodni, gdzie status zawodowy pani recepcjonistki był tak oczywisty, że żart Twój faktycznie nie pozostawiał żadnych wątpliwości. O mój (i mnie w ogóle) nikt nie zdążył zapytać nawet bo łatwiej było z miejsca przypiąć etykietkę, co myślę zablokowało i mnie na dalszą spontaniczność i pewnie inne osoby, chcące podjąć temat. Z obawy, że może to faktycznie jakaś lalunia wabi naiwnych panów w tango.
Uważam, że nie ma większego sensu dalej o tym rozprawiać, bo każdy ma jakieś tam swoje odczucia a wspólny punkt widzenia nie jest znów taki obowiązkowy. Ale dziękuję za tę próbę przewietrzenia ciężkiej atmosferki, mimo, że nie do końca przekonującą.
Dorota, Aleks, Longina - jeśli macie ochotę gdzieś wyjść w kolejny weekend to dajcie znać. w ten nie mogę ale w przyszły tak. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Emigrantka idziesz gdzies w końcu? Jesteś sama czy z koleżankami?
a co robią w ten jeśli to nie jest tajemnicą? sama jestem singlem i poza nudą nic mnie ciekawego nie czeka w weekend więc może się przyłączę
Tylko musisz jeszcze zauważyć że o wiele ciężej jest wyczuć intencje w słowie pisanym niż w słowie mówionym.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Emi:

Coś Ci jeszcze opowiem.
Kilka tygodni temu byłem w jakimś ośrodku zdrowia. Panie długo szukały jakichś papierów, które w końcu się znalazły...o dziwo.. tam gdzie powinny być!
I jedna z Pań, autentycznie załamana faktem, że inna się wykazała nadgorliwością i posprzątała.. rzuciła komentarz.. "bo mi to się najlepiej w burdeliku pracuje".
Nie omieszkałem oczywiście natychmiast skomentować "czyli etat tutaj to tylko dla ZUS-u?".

Od Ciebie dostałbym w tym momencie w gębę.
Tam.. Panie długo nie mogły dojść do siebie ze śmiechu.
Po prostu.. wyczuły intencję żartu a nie złośliwość.
do góry