Widok

co robić ?

powiedzcie co mam zrobić z tą sytuacją.
Mam sąsiadów, którzy wyglądają na kochające się małżeństwo. ona pracuje on często wyjeżdża w delegacje. No i właśnie jak on wyjeżdża to ona urządza sobie sexparty z kilkoma panami!
Gdyby nie to, że mieszkają zaraz za ścianą to pewnie nic bym nie wiedziała ale te hałasy, sapanie i jęki nie dają spać!
Nie wiem czy mam mu powiedzieć o tym czy co?
nie powinnam się wtrącać do cudzego życia ale jak on wraca i idą razem na spacer i jak patrzę jak ona udaje przy nim kochającą żonę to mnie skręca!
nie mają dzieci i w sumie to dobrze bo ewentualny rozwód nie skrzywdził by dziecka.
powiedzcie co byście zrobili z tym klopsem ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.youtube.com/watch?v=Zl81Mq4llZg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm.. Ja potraktowałam sąsiada metalem. Akurat nie był fanem tego typu muzyki. I mam spokój - w ogóle się do mnie nie odzywa. A ja mam go w du.... Smarkacz o głowę niższy ode mnie, słuchał techno a potem dręczył gitarę. Jak zobaczyłam pety na swoim balkonie, pofatygowałam się na górę. Rozmowa była krótka. Dalsze konsekwencje o ósmej rano, jak towarzystwo się rozeszło do domów. Facet chyba nie lubi dźwięku wiertarki. Potem 4 godziny metalu. Na maxa. Nauczyłam go, że nie mieszka w szczerym polu. O 22-giej ścisza muzykę, a przez okno nie lecą butelki. I o to mi chodziło=:)
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry