Widok

co robić ?

powiedzcie co mam zrobić z tą sytuacją.
Mam sąsiadów, którzy wyglądają na kochające się małżeństwo. ona pracuje on często wyjeżdża w delegacje. No i właśnie jak on wyjeżdża to ona urządza sobie sexparty z kilkoma panami!
Gdyby nie to, że mieszkają zaraz za ścianą to pewnie nic bym nie wiedziała ale te hałasy, sapanie i jęki nie dają spać!
Nie wiem czy mam mu powiedzieć o tym czy co?
nie powinnam się wtrącać do cudzego życia ale jak on wraca i idą razem na spacer i jak patrzę jak ona udaje przy nim kochającą żonę to mnie skręca!
nie mają dzieci i w sumie to dobrze bo ewentualny rozwód nie skrzywdził by dziecka.
powiedzcie co byście zrobili z tym klopsem ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmm.. Ja potraktowałam sąsiada metalem. Akurat nie był fanem tego typu muzyki. I mam spokój - w ogóle się do mnie nie odzywa. A ja mam go w du.... Smarkacz o głowę niższy ode mnie, słuchał techno a potem dręczył gitarę. Jak zobaczyłam pety na swoim balkonie, pofatygowałam się na górę. Rozmowa była krótka. Dalsze konsekwencje o ósmej rano, jak towarzystwo się rozeszło do domów. Facet chyba nie lubi dźwięku wiertarki. Potem 4 godziny metalu. Na maxa. Nauczyłam go, że nie mieszka w szczerym polu. O 22-giej ścisza muzykę, a przez okno nie lecą butelki. I o to mi chodziło=:)
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.youtube.com/watch?v=Zl81Mq4llZg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaleganie afektu ma sąsiad, czy co?
Ja robiłem shredding sąsiadowi, na potężnym przesterze. Do dzisiaj to pamięta i jak mnie widzi, to mi to wypomina:)
A wyobraźcie sobie taką sytuację: ludzie nieźle się zabawiają a tu dzwonek do drzwi: policja! Zdziwienie, poszukiwanie ubrań i błyskawiczne zakrywanie gołych pupsk. Nie wierzę, że miłośnicy orgietek przychodzą do niej ze szlafrokami. Odechce im takich zabaw w domu na dobre. Metalem polecam traktować sąsiadów po imprezie: towarzystwo śpi i wtedy proponuję włączyć na maxa. Ten sposób daje dobre efekty
Taa, fajny pomysł, ale jest mały problem.Orgie odbywają się prawdopodobnie w nocy. Postawisz na nogi innych sąsiadów i podejrzewam, że to do Ciebie będą oni mieli większe pretensje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W jakimś hotelu gdzieś kiedyś spałem i tak właśnie za ścianą piłowali ryje ... Kawał mi się przypomniał, że jak państwo X skończyli to wszyscy sąsiedzi wyszli na papierosa :)
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
i tu służę pomocą, mam parę tytulików choć na taką schadzkę lepiej Dillinger escape plan - obrazki pospadają im na d.u.p.y.
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
A może jak będzie hałasować to "wyślij wiadomość" - puść muzykę na całą parę, najlepiej jakiś black metal;)
Ha..jeżeli przyjmiemy taki scenariusz, to ludzie są ze sobą, bo:
- mają trójkącik: on, ona i franek szwajcarski
- boją się reakcji rodziny
- obawiają się, że z tym drugim nie wyjdzie
- niektórzy lubią tkwić w bylejakości i od czasu do czasu zaszaleć.
Ohydne to jest, ale jak ktoś to lubi, jego problem. Ja bym poszła do baby i po prostu powiedziała, że mi to przeszkadza. Szantażować? Zniżyć się do takiego poziomu? Bez sensu
Ja bym bez pardonu poszła zapukać do sąsiadów jak mi będą jakiś dziwne odgłosy przeszkadzać. A jak coś to nagraj i szantażuj :P albo oni mają taki układ - on zabiera kochankę w delegację a w tym czasie żona sobie też folguje. Zawsze mnie dziwi po co tacy ludzie razem są.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też tak twierdzę. Tylko niech baba spokoju sąsiadom nie zakłóca
ta, zwyrodnienie everywhere ale z drugiej strony ... każdy ma prawo do orgazmu.
Hi,hi,hi,hi..ja myślę, że baba sama w orgietce uczestniczy
Być może ona siedzi schowana i podgląda jak oni się ciurlają - ludzie teraz są tacy zboczeni &_&
Chciałabym to zobaczyć. To chyba lepsze niż Monty Python, hi,hi,hi
tiaaa .... klops to może być dopiero wtedy jakbyś powiedziała mu o tym a on na to "wiem, pozwalam jej na to" ...
skąd ja to znam//
Porozmawiaj z sąsiadką. Powiedz jej, że to Ci przeszkadza. Jak to nie pomoże, po 22-giej wezwij policję. Masz prawo do spokoju we własnym domu. Kobieta udaje cudowną żonę? Nie ona pierwsza. Mężowi bym nic nie mówiła. Jak powiesz, będziesz miała wroga za ścianą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może dołączyć się skoro nie masz odwagi aby o tym porozmawiać?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry