Widok

co sądzicie o tortach z auchan RUMIA??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nie przepadam za tortami, więc nie posmakuję ich, a mam imprezkę i chciałabym kupić z auchan tort, czy warto?? a może gdzieś indziej w rumii, redzie kupię dobry sprawdzony i niedrogi tort
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi smakował i to bardoz byłąm zdziwiona ze taki dobry :)
Zawsze całej rodzinie smakują te torty - są lekkie, puszyste, wolę je niż np. te z Kubusia, bo z Kubusia trafiły mi się twarde i jakby zważone - czy to jest możliwe żeby były ze zważonym kremem? Nie wiem, ale w każdym razie jak chcemy szybko dobry i niedrogi tort to jedziemy do Auchan;)
tez kiedys jadlam z Auchan i byl bardzo dobry,tam mają wlasne firmowe jak i również od firmy KONKOL gdzie kiedys pracowalam i tez są smaczne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepszy cappucino- mozna zamówić i upieką np. kwadratowy z obrazkami, napisami. Ja miałam 2 na roczek- jeden dla dzieci, jeden dla dorosłych- oba super- a cena rewelacja.,
jaka cena taki tort zły nie jest ale do najlepszych nie nalezy jak dla mnie czuc że sztuczna jakas ta smietana i po jednym kawalku wcale nie mam ochoty na drugi, a chyba nie do konca o to chodzi. a może jakaś inna jestem. najbardziej lubie te z sabinki i sowy.no ale sowa jest droga ale w sabince nie jest az tak drogo a sa pyszne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W jakiej cenie mniej więcej są torty dla dzieci w sabince?
sa super, bo nie sa na margarynie, nie sa takie slodkie, ciezkie tylko sa na smietanie sa podobne do tych z sabkinki jak znasz
oo ja tez kupiłam kiedys dwa tortuy z auchan, były świeże i smaczne!
witam
ja kupuje torty na każdą imprezkę rodzinna i jak mi się chce coś dobrego do kawy- są pyszne, prawdziwa śmietana zawsze świeże- najsmaczniejszy czarny las ( nazwa tortu/smaku)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam bardzo dobre torty, ciasta też są super
W jakiej cenie jest tort czarny las?
są lekkie, puszyste, smaczne, nawet nie za drogie. bardzo smaczne. polecam
fakt torty są tanie, ale ja nie polecam, mąż załapał ostre zatrucie po ostatniej przygodzie z ich tortem.
Raz w życiu jadłam tort z Auchanu i bardzo mi smakował
Natomiast raz też się skusiłam na tort z Leclerca i smakował, jakby ktoś wylał na niego wodę toaletową najgorszej jakości. Nie dało się zjeść nawet małego kawałka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tort kupiony w AUCHAN Kraków Bonarka - Czarny Las 35 zł za 1 kg -- bardzo niedobry , dosłownie sama masa z margaryny !!!!!!!!!!!!!!!!! już nigdy nie kupię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kupilem tort truskawkowy za 27.99 kg w Lodzi Manufaktura i nienajgorszy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry