Widok

co sądzicie o zespole Blue Heaven??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kto miał ten zespół albo wie jak graja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj,
My podpisalismy umowę z tym zespołem.Zrobił na nas dobre wrazenie.Wiecej szczegółów moge podac po slubie po 16.V.2009.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
margaretka, daj znac prosze jak bylo, bo ja zastanwiam sie nad umową a nimi, mam jeszcze czas, ale chciałabym wiedziec!!! nie zapomnisz??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja równiez proszę więcej informacji odnosnie tego zespołu po weselu,bo my równiez podpisalismy z nimi umowę ale jakos nie do końca jestesmy przekonani.Podaję emaila: redginger@interia.pl
Margaretka ja również proszę o info!!!
ankusia1216@gmail.com
Byłem z nimi dwa razy na weselu i bardzo dobrze wspominam te wesela. Więc polecam :-)
hej
ja brałam ten zespół pod uwagę , Spotkałam sie z ta Panią uważam ze jest sympatyczna i w ogole dała mi płytkę która jednak oceniam na słabą !! inaczej jest jak słyszy sie zespół na żywo a inaczej na płytce!!! no ja nie byłam i tak zadowolona ale to zależy od gustu pary młodej co kto woli
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja miałam ten zespół

witaj !
Ja miałam ten zespół na swoim weselu i muszę powiedzieć, że razem z moim obecnym mężem trafiliśmy w dziesiatkę.
Zespół jest super a prowadzący pan Drek R E W E L A C Y J N Y. Tak prowadzącego wesele jeszcze nie widziałam .Jeśli masz dylemat czy podpisać umowę z zespołem to doradzam podpisz. Świetnie grają, bardzo ładnie śpiewają a do tego jak będziesz chciała to i w kościele wokalistka zespołu może zaśpiewać Ave Maria
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam

My również podpisaliśmy umowę z blue heaven i do tej pory mam dylemat czy dobrze zrobiliśmy, jakoś za mną to chodzi a bardzo chciałabym wyzbyć się wszelkich wątpliwości. Wesele mamy dopiero albo juz latem,ale nigdy nie jest za późno się wycofać.Ktoś napisał że Oni bardzo często się ogłaszają i zawsze oferują się dla par poszukujących orkiestry i to fakt bo sama to zauważyłam. Gdybyś mogła pomóc rozwiać te wątpliwości to byłabym wdzięczna.Słuchałam DEMO tego zespołu i tak jakoś nie do końca jestem przekonana no i jaki repertuar grają?Czy śpiewa tylko ta dziewczyna czy tez jakiś mężczyzna?Gdybyś mogła mi opisać więcej szczegółów odnośnie poprowadzonego przez nich wesela to będę wdzięczna, podaję emaila: redginger@interia.pl
prosilabym tez o jakies szczegoly dotyczace tego zespolu,
alutkaa69@o2.pl, z gory dziekuje :)
Alutka, po prostu umówcie się na spotaknie z Panem Darkiem i sami ocenicie. Ja również w taki sam sposób jak Ty szukałam opinii na ich temat, ale postanowiłam ich sama sprawdzić. Każda z nas ma inne wymagania inne doświadczenia, nie sugerowałabym się opiniami w takim temacie, bo gusta są różne, a pieniążki jednak niemałe. Oczywiście super jak zespół ma dobre opinie, a ten z tego co sie orientowałam takie ma. To, że się nahalnie, może nagminnie reklamują to przecież nic złego, każdy się reklamuje. Nie mają swojej strony internetowej jeszcze, więc jakoś muszą, bo konkurecja ogromna. Ja widziałam się już z Panem Darkiem dwukrotnie każde spotkanie po 2,5 h, opracowaliśmy harmonogram wesela, wzielismy wszystkie możliwości pod uwagę np. a co jak się objad przedłuży, albo oczepiny, a;bo ciocia Zosia będzie chciała śpiewać :)...Wyszłam ze spotaknia o niebo bogatsza w wiedzę. Jeśli chcesz zespół z biesiadą, akordeonem, bębnem i tymi wszystkimi "szła dzieweczka.." , "hej sokoły..."- to proponuję na prawdę się umówić na spotkanie - przecież to nic nie kosztue:). Pan mieszka na Orunii Górnej, więc też niedaleko. Obejrzysz płytki z wesel, zobaczysz jak prowadzą wesele i sięrozjaśni...:) Życzę jasności umysłu i odwagi w podejmowaniu decyzji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie wiem skad u ciebie w poscie 5 niezadowolonych osob chyba nie majacych pojecia o dobrej zabawei :) Pan darek super facet rozkrecil nasze weselicho tak ze nie bylo osoby siedzacej przy stoliku jedynie chyba tylko po to zeby sie napic wody ze zmeczenia :D hehehe :) extra rowniez polecam
czesc, my podpisalismy umowe 7 marca. wesele mamy w czerwcu 2010. podpisalismy, bo po obejrzeniu 2 plytek nie mielismy watpliwosci.:)
już raz wypowiadałam się w jednym wątku, ogólnie nie wypowiadam sie na temet na który nie wiem za dużo, ale jakoś ten zespół wzbudza moje podejrzenia. Po 1 reklamuje się pod każdym wątkiem z orkiestrą, czesto pisze lena i dorota one wskazują na impreze w bieszkowicach, jako przykład pisza z różnych komputerów, czasem lena czasem lena33. Po 2 jak swego czasu szukałam zespołu to mając na 2 różnych komputerach 2 różne loginy (moj i narzeczonego) dostałam ich oferte na 2 adresy mailowe od nikogo innego byli strasznie natretni, moje kolezanki tez dostały
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz racje, podejrzane to jest, z taką lekką przesadą. Byłam na spotkaniu z nimi i szczerze mówiąc - najpierw zapewniali ze nie mają juz terminów, ze wszystko zajete, bo są tacy wspaniali, ze tylko nasz termin wolny, po czym na forum widze ze mają....FUUULLLLLL terminów!!! prawie wszystkie wolne!!!!! oszusci?czy co?
jejku nie straszcie nas:( my z nimi podpisalismy umowę, po obejrzeniu plytek prowadzenie przez nich wesela mi się spodobalo. Wiecie w sumie moze nie są oszustami bo podpisali z nami normalną umowę i nie wzieli zaliczki wiec co by im zależało. Napiszcie coś optymistycznego:) bo juz przezywamy ze moze to zły wybór:(
Właśnie wyłapaliśmy jak to oni sami sobie piszą o sobie miłe posty
http://www.forum.wesele-lodz.pl/viewtopic.php?p=299194#299194
na tej stronie wszystko jasno jest napisane
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rewelacyjny zespół!!! grali nam ostatnio, każdemu się podobało!!! zabawa była do białego rana. Odpowiedni zespół na tradycyjne wesele!!!Poprawiny były również udane !!! mimo, że miały być do 20, pan Darek patrząc na bawiących się niesamowicie gości przedłużył do 21-30 mimo zmęczenia!!! naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni!!!
tak jak się umawialiśmy zero alkoholu, dzięki czemu grali ciągle takim samym tempem !!! POLECAMY!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
My też braliśmy pod uwagę ten zespół,ale zrezygnowaliśmy.. Wg nas jest to zespół na słabym poziomie,nam też zależało,aby na weselu była polska muzyka i biesiadne utwory,ale oni w sumie tylko to grają dobrze..jesli chodzi o zagraniczne piosenki to naszym zdaniem naprawde słaaaaabo ;/ A pozatym nie uważam za profesjonalistów zespołu, który sam się reklamuje na forum , tylko pod różnymi nickami...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam sie z toba, oni wrecz sprawdzaja namiary na forum i pisza do Ciebie na gg, chyba maja malo klientow, my tez ich nie wybralismy pomimo zapewnien ze sa dobzi - na spotkaniu wypadli bardzo slabo (a raczej to jak graja)...
Co do piosenek w języku ang to p. Ania śpiewa rewelacyjnie, sami się przekonaliśmy, o Ave Maryja w Kościele nie wspomnę, ciarki przechodzą... KLIMAT jest!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Szczerze to baliśmy się, że nie dopiszą, że może tak ludzi tylko wkręcają no i jak byliśmy na zdjęciach w plenerze przed ślubem stresowaliśmy się czy już dojechali, zadzwoniliśmy do rodz. i oznajmili nam, że tak, że są już u księdza by zapoznać się ze sprzętem by zagrać Ave Maryja, naprawdę polecam, bardzo zorganizowani i fachowi !!! Tak jak wspominali, alkoholu nie pili, więc poziom grania był cały czas na wysoki. Naprawdę mówię Wam szczerze nie wyobrażam sobie innego zespołu na naszym weselu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Popieram.nasze wesele wspomina. Tez mega dobrze. Prowadzenie biesiady. Bęben. Polecam.polecam polecam
Witamy, mieliśmy wesele 20/08/2010. zespół grał głównie muzykę biesiadną ale i kilka zagranicznych kawałków też się znalazło. Jeżeli chcecie by goście bawili się w biesiadnym stylu to oni robią to bardzo dobrze. Nie pili alkoholu więc poziom grania był niezmienny do rana:) Pan Darek fachowo podszedł do spraw organizacyjnych-było tak jak sobie życzyliśmy.dawał też pomocne sugestie. Oczepiny udane-tradycyjne i fajnie przeprowadzone z humorem i zachowaniem dobrego smaku. TYLKO UWAŻAJCIE NA "GORZKO GORZKO" ORAZ "STO LAT"-STRASZNIE DŁUGO TRWA:):):):)
Czesc,
My mielismy slub 21.08.2010 i rowniez zabawial nas zespol Blue Heaven. Wraz z mezem i goscmi goraco polecamy ten zespol.
Zabawa oczepinowa prowadzona w oryginalnym i bardzo zabawnym stylu.
Zabawy i spiewy biesiadne rewelacyjne ( szczegolnie sie podobalo
starszym osobom bo tez mogly sie przy tym swietnie bawic:) )
Repertuar bardzo bogatyi mopzna sie zawsze dogadac z panem Darkiem.
Pani Ania ma przepiekny glos, wykonane Ave Maria w kosciele przez pania Anie wzruszylo nie tylko nas ale i wiekszosc gosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pan Darek to nauczyciel muzyki w moim gimnazjum. Prowadzi również zajęcia artystyczne. Miły człowiek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
gim 48? uczę się u niego śpiewać. Super facet, ale ciągle w biegu. ciągle jakieś wesela, koncerty i inne akcje. słyszałam nagrania, na których śpiewała jego córka: cudownych rodziców mam i pare znanych po angielsku, nie pamiętam tytułów. Ślicznie śpiewa, chciałabym usłyszeć to zachwalane AVE MARIA. Zespół stary jak świat, dobrze zgrany. Pan Darek jest w tym, co robi fachowcem ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jestesmy swiezo po weselu (18.06.11r.) i My wlasnie zdecydowalismy sie na uslugi P.Darka i zespolu. Cuz mozna powiedziec, osobiscie jestesmy bardzooooo zadowoleni i szczerze polecamy, jezeli ktos chce tradycyjne wesele z fajnym prowadzacym (czesto podpowiadajacym nawet kamerzyscie itp.) to naprawde w 100% polecamy, a mysle ze nie problem zadzwonic, umowic sie, obejrzec, wziac plyte do domu i sprawe przemyslec. A kto sie zdecyduje napewno nie pozaluje i po weselu powie ,ze bylo tak jak P.Darek dokladnie powiedzial :)) Pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Hej. Może ktoś jeszcze wyrazi jakąś opinię o tym zespole. Zastanawiam się właśnie czy nie wziąć ich na swój ślub. Ogólnie zespół bardzo mi się podoba, ale chciałabym jednak usłyszeć na weselu jakieś żywe instrumenty, ale to też od razu wiąże się z większą zapłatą. Czy nie wiecie ile mniej więcej Blue Heaven liczy sobie za wesele (bez poprawin)? Jeżeli tak to bardzo proszę o odpowiedź.
I czy ktoś słyszał o zespole GRANDA? Bo też zastanawiam się nad nimi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja też jestem zainteresowana nimi.
Tylko czy ktoś wie jakimi instrumentami oni dysponuja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
my mieliśmy ich w 2009 roku, cudowne wesele, zagrali świetnie, tak jak wyżej wspomniano typowe wesele, goście potrafili się bawić, bardzo miło wspominamy. Mieliśmy śpiewane również AVE MARYJA cudooownie!!!!!!!!!!!!!dziękujemy jeszcze raz i polecamy.
My z poprawinami zapłaciliśmy w 2009 roku 4000zł, za kazdą dodatkową h 200zł więc pewnie ok.2500-3000 za wesele biorą. POLECAM naprawdę, jak chcesz by Twoje wesele było w tradycyjnym stylu by goście zarówno młodzi i starsi się bawili to bierz ich. Ostatnio byliśmy na weselu gdzie grali stare kawałki, jedynie młodzi się bawili, a ja z mężem mimo, że jesteśmy młodzi nie mogliśmy się w tych kawałkach odnaleźć i pewnie nie tylko my.... . Nasi goście byli zachwyceni, podobało nam się podchodzenie do stołów i granie i śpiewanie biesiadnych piosenek. Extra cóż więcej pisać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dziewczyny,

Zespół grał u nas na weselu 04.06.2011.:):):):)
Było cudownie, zespół jest super zorganizowany, świetnie grają, tworzą super klimat. GOŚCIE NIE SCHODZILI Z PARKIETU!!!!!!! A zespół nie schodził prawie z za sprzętu grającego - aż mi głupio było że oni ciągle grają a tak mało odpoczywają. Nie piją alkoholu, współpracują ze świadkami i personelem w naszym wypadku hotelowym!!!
I nawet pomimio tego że zapomnieliśmy gadżetów na oczepiny ( w ferworze przygotowań - uwierzcie mi wypadają z głowy takie rzeczy) 5 minut przed szybko przygotowali inną zabawę - tym samym ratując sytuację.
NAPRAWDĘ POLECAM, NIE ZASTANAWIAJCIE SIĘ, ONI SĄ NAPRAWDĘ PROFESJONALISTAMI!! :):):):):):):):):):):):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
aaa i jeszcze jedno, żadna płyta z ich muzyką tudzież filmik z wesela
który zapewne p.Darek wam udostępni nie odda tego klimatu który jest na żywo. Nie da się tego pokazać poprzez multimedia. :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
my mielismy wesele 11.06.2011 :) nie wiem skad ty;e zlych opini a jak juz jest pozytywna to NA MAXA zadowolei ludzie pisza :) jezeli nie skorzystaliscie z ich uslug nie piszcie bzdur :) bo nie wiecie jaki jest extra efekt!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witajcie!

Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z tego zespołu,mieliśmy ślub 17.09.11 i naprawdę miło nas zaskoczył.Świetnie śpiewają,pan Darek super prowadzi konkursy i inne zabawy przy stole,nasi goście też byli zadowoleni i super się bawili.Do tego byli bardzo pomocni ,pan Darek przed każdą zabawą podchodził do nas i się pytał czy jesteśmy gotowi. Bardzo polecamy i pozdrawiamy zespół blue heaven!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jak to ten Blue Heaven, o którym myślę to Ania ładnie śpiewa:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
A na jakich instrumentach grają? Jaki Skład: dwuosobowy? Prosze o kontakt do nich, telefon lub email.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
witam !
tel do zespołu blue heaven 606450920 lub e-mail: blueheaven@poczta.fm
pozdrawiam
Co to za zespół 2 osobowy ?????
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
WITAM !
TO NIE JEST ZESPÓŁ 2 OSOBOWY
POZDRAWIAM
graja swietnie!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam serdecznie. Najlepszy zespół na świecie. Mielismy na weselu w 2016 wszyscy bawili się super
do góry