Widok

co to jest ?

nieuporzadkowana zgraja, nieokrzesanych, niemadrze podajacych uparcie stromo w przod, nieoczczednie traktujacych pole, sibie i pilke, bez przegladu sytuacji naiwnie przacy do przodu bez przygototowania i wypracowania sytuacji, bez rozumienia przeciwnika, bez umiejetnosci kontrolowania wlasnego tepa nie mowiac o tym przeciwnika, bez zgrania miedzy poszczegolnymi zawodnikami, bez rozwagi i bez umiejetnosci doznania szoku !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Le Parkour

zapewne duża część Was, spotkała sie z młodymi ludźmi którzy skakali przez płoty albo wspinali się na mury i inne zabudowania twierdząc że trenują nowy sport extremalny - Le Parkour.
Jest to sztuka poruszania się po terenie zabudowanym, polega na przeskakiwaniu lub odpychaniu sie od wszelkich przeszkód jakimi mogą być ściany, płoty i inne miejsca które przez zwykłych przechodniów są postrzegane jako zwykły murek, barierka.
Zapewne widzieliście filmy takie jak choćby "13 Dzielnica" , "Yamakasi", Jednak nikt się nie spodziewał raczej że LE PARKOUR sport który jest w owych filmach przedstawiony niedługo będzie można oglądać przez okno własnego domu...
Tak wię jako tzw. Traceur ( osoba trenująca Parkour ) apeluje o nie wyganianie Nas tylko dlatego że przeskoczyliśmy przez barierkę, lub przebieglismy się po garażu czy też balkonie w bliskim Państwa otoczeniu. My naprawde staramy się nic nie zniszczyć podczas treningów.

Prz okazji zapraszam Państwa na pokaz Le Parkour który odbedzie się dnia 24 czerwca z okazji Święta ulicy Świętojańskiej w Gdyni, w godz.11 - 16
serdecznie dziękuje za szanse zareklamowania pokazu w imieniu Swoim oraz TSP.

Info dla początkujących:
www.leparkour.pl
www.3city3run.forall.pl

zasłyszane

dlaczego studenci warszawcy chcą zrobić podkop pod Sejmem?
poniewąz też chcą mieć Piwnicę pod Baranami...

brak ławek przy motławie

spacerujac deptakiem przy motlawie brak jest ławek lub miejsc gdzie można odpocząc.owszem są ogródki przy barach i restauracjach ale tam trzeba coś zamówic np. colę za 8zł. lub piwo za 10zł władze miasta chyba mają z tego profity!!!!

adas

Wiesz co oni sami się wykończą niedługo przyjdzie i na nich pora .Ludziom ust nie zamkną. Ale zobaczysz niedługo jak będa z ręki jeść .

www.allegro.pluweb.com

Sopot tak , ale jego włodaze zapomnij!!!!!!!

sopocianka

odwolanie hehehe to tryk. napisz do min spr wewn i zapytaj o email adres dzialu zajmujacego sie nadurzyciami w sieci. ja juz to zrobilem...

ROZWIAZANIE PZPN

My, PZPR, jako zalozyciele Polskiego Zwiazku Pilki Noznej, roziwazujemy z dniem dzisiejszym PZPN. Czynimy to w zwiazku z furia polskich kibicow, w obawie przed ich atakami i w trosce o zycie i zdrowie dzialaczy PZPN i PZPR. Z aktywow pozostalych po PZPN nalezy zwrocic kibicom koszty zakupu biletow na mecz i przejazdu do Niemiec. Pozostale aktywa PZPN oraz wszelkie korzysci majatkowe, ktore uzyskali dzialacze PZPN, maja byc zwrocone do dyspozycji zalozycieli - to jest PZPR. Srodki te przeznaczymy na odbudowe polskiej druzyny z roku 1974.

Politbiuro PZPR

tak takw Sopocie nikt nie skarży ha ha ha ha , ale ubaw w sopocie nie rozpatruje się skarg tylko chowa do szaf !!!!!!

w Sopocie nikt nie skarży ha ha ha ha , ale ubaw w sopocie nie rozpatruje się skarg tylko chowa do szaf !!!!!!

taktak

Gdynia i Sopot nie mają tego problemu.

- Skargi na urzędników to rzadkość, w całym ubiegłym roku można je policzyć na palcach jednej ręki - zapewnia Barbara Wnętrzak-Damianos, zastępca prokuratora rejonowego w Gdyni. - Ani razu postępowanie nie zakończyło się aktem oskarżenia.

To samo mówi prokuratura w Sopocie. Tymczasem w Gdańsku donosy na urzędników to 10 procent wszystkich spraw wydziału śledczego. W ub.r. zarzutami zakończyła się tylko jedna sprawa - bezprawna eksmisja jednego z restauratorów z gminnego lokalu przez wiceprezydenta Gdańska Szczepana Lewnę.

- Jesteśmy największym miastem, więc najczęściej obrywamy - podsumowuje Danuta Janczarek, sekretarz miasta.

Autor: Katarzyna Włodkowska, Gazeta Wyborcza

adas adas adas

Nawet nie mogę na forum wypowiadać sie pod innym nickiem bo zobacz co mi napisali :(

Decyzją moderatora możliwość dodawania opinii
z tego komputera została zablokowana na określony czas.
Jeżeli nie zgadzają się Państwo z tą decyzją, istnieje
możliwość odwołania się od niej: moderacja@trojmiasto.pl

Jak nie napisze tu nic w najblizszym czasie to znaczy że mnie i tu zablokowali. Oczywiście dostało mi się za poglądy PISowskie

SKLEP

W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża.
Przy wejściu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu:
- możesz wejść do sklepu tylko jeden raz,
- jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają się z każdym
piętrem,
- możesz wybrać jakiegokolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej,
- jak wejdziesz wyżej nie możesz już się cofnąć.

Pewna kobieta decyduje się wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego.
Na pierwszym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę.
Kobieta decyduje się wejść wyżej.
Na drugim piętrze jest napis:
Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci.
Kobieta znów postanawia wyjść wyżej.
Na trzecim piętrze jest napisane:
Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, i są bardzo przystojni.
Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej.
Na czwartym piętrze wywieszka mówi:
Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w
pracach domowych.
Niesamowite, pomyślała kobieta, z ciężkim sercem odrzuca taką ofertę
i postanawia wejść na wyższe piętro.
Na piątym piętrze jest napis:
Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają w
pracach domowych i są romantyczni
Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje się wejść na ostatnie
piętro.
Szóste piętro:
Jesteś na tym piętrze odwiedzającą numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn,
to piętro istnieje tylko żeby pokazać że kobiecie nigdy nie dogodzisz.
Dziękujemy za odwiedziny w naszym sklepie.

Na przeciwko tego sklepu został otwarty Sklep "żon".
Na pierwszym piętrze są kobiety, które kochają sex.
Na drugim piętrze są kobiety, które kochają sex i są bogate.
Piętra od trzeciego do szóstego NIGDY NIE BYŁY ODWIEDZONE.

zdechłe ryby i tasiemce na 3miejskich plażach

Wczoraj podczas spaceru po Trójmiejskich plażach zauważyłem leżące na brzegu zdechłe rybki.
Maja ok. 2-3 cm długości i ostre kolce po bokach.
Ryby te są zarobaczone, mają jeszcze żywe tasiemce, które wychodzą z pękniętych ryb i pełzają po brzegu lub pływają w wodzie.
W sród nich bawią się dzieci, chodzą dorośli.
Czy nie zagraża to naszemu zdrowiu ?!.
Czy można się zainfekować tasiemcami od tych ryb ?.
Szedłem od Jelitkowa do Orłowa i na całej długości brzeg był usłany zdechłymi rybami, widać też było robaki.
Dzisiaj dzwoniłem do Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w Gdańsku, gdzie poinformowano mnie, że ze względu na przypadające w czwartwek swieto -sprawą zajmą sie w piątek.

kLaudi

Wiec kup dobre kolumny, zbuduj swoj system i posluchaj muzyki. Wtedy nikt Cie w konia nie zrobi. Chyba ze ten slon co depcze po uszach.

Open Voip

A ja nigdy nie bede korzystal z Voipa...kiedys sciagnalem sobie ten program z informacja, ze moge dzwonic wszedzie za darmo...i rzeczywiscie wykonalem 3 darmowe rozmowy...i nie powiadomiono mnie od razu, ze limit darmochy sie wyczerpal...dowiedzialem sie o tym dopiero wtedy, gdy chcialem wykonac czwarta rozmowe...i wkurzylem sie bo NIE LUBIE JAK MNIE KTOS W KONIA ROBI...i nie skorzystam nigdy z VOIPa chocby nie wiem jak fajna oferte dawal...bo sciemy nie toleruje...

Skazany na blusa

01:16:45, tez

Skazany na blusa

czas 01:08:00

heheheh

należy się szykować na popwrót polskich kopaczy piłki, jutro ich powitamy w kraju chyba, że cud nastąpi.

nowy hit sezonu

Na stronie PZPR - trojpak prezydencki - historia trzeciej RP zamknieta w trzech butelkach...to trzeba zobaczyc!!!
www.pzpr.w.pl

Przy okazji dementujemy pogloski o tym, ze wspolczesna polityka to bełkot...WSPOLCZESNA POLITYKA TO BEŁT!!!

razem dla rodziny

Do gdyńskich belfrów ( i nie tylko):

zapraszam serdecznie na nasz festyn pod hasłem RAZEM DLA RODZINY, który odbędzie się 17 czerwca przy ul. Tatrzańskiej 35 w Gdyni.
Zaczynamy o 11.00.

"RAZEM DLA RODZINY" to zabawa połączona z akcją edukacyjną. Postanowiliśmy zespolić siły i pokazać, ze fundacje i stowarzyszenia gdyńskie mogą działać RAZEM, co więcej, mogą inspirować do działania nauczycieli i rodziców.

w programie:

- konkursy na najbardziej zgraną rodzinę, w tym malowanie twarzy, zabawy sportowe, przeciąganie liny, rysowanie kredą na chodniku, tańce integracyjne i inne
- ognisko i darmowe kiełbaski
- no i nagrody dla wszystkich, w tym NAGRODA DLA NAJBARDZIEJ ZGRANEJ RODZINY

organizator:
Międzyszkolny Klub Nauczyciela Centrum Arrupe. Projekt dofinansowany został przez Urząd Miasta Gdyni.

partnerzy:
Fundacja Magis
Związek Harcerstwa Rzeczpospolitej
Edukacyjna Klinika. Poradnia Profilaktyki Uzależnień
TPŚ Mrowisko
Polskie Stowarzyszenie Pedagogów i Animatorów KLANZA, koło w Gdyni
Stowarzyszenie Razem Przeciw Przemocy
Centrum Współpracy Młodzieży

pozdrawiam serdecznie
Gosia Sobczak - Zamorska, Międzyszkolny Klub Nauczyciela Centrum Arrupe

test test test

sopocianka zmien nicka i powiedz "h** wam w d***"

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry