Widok

co to jest ?

nieuporzadkowana zgraja, nieokrzesanych, niemadrze podajacych uparcie stromo w przod, nieoczczednie traktujacych pole, sibie i pilke, bez przegladu sytuacji naiwnie przacy do przodu bez przygototowania i wypracowania sytuacji, bez rozumienia przeciwnika, bez umiejetnosci kontrolowania wlasnego tepa nie mowiac o tym przeciwnika, bez zgrania miedzy poszczegolnymi zawodnikami, bez rozwagi i bez umiejetnosci doznania szoku !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kolejny szczyt zdobyty

a właściwie taki tam... pagórek

...

To jest dobre hasło na każdą okazję w życiu.
Twardym zaś trzeba być bo nie można być miętkim ;)
a obecna sytuacja to dla mnie po prostu "dzień jak co dzień".
Czyli po prostu nic nowego :D

ale...

właściwie w jakim kontekście jest to dobre hasło?
dlaczego trzeba być twardym?
w jakiej "obecnej sytuacji"?

same eufemizmy

Klaudiusz

znów mam wrażenie, że skutek jest odwrotnie proporcjonalny do chęci...

do wielkiego bossa IPN Gdańsk

Gdańsk, 26.06.2006

Wielki Pan Dyrektor Gdańskiego Oddziału IPN
Edmund Krasowski

Jak zapewne zauważyłeś, w kwestiach lustracyjnych już nawet księża przestają być „świętymi krowami”. Wkrótce przestanie być lustracyjną „świętą krową” także skurwiały postkomunistyczny „wymiar sprawiedliwości”, nawet jeśli dalej będziesz go zaciekle bronił, wspólnie ze swoimi postkomunistycznymi ciotami – prokurwatorami Schulzem i Nie-synem. Może więc jednak zacznij robić to, co powinieneś zrobić już dawno. Jeśli nie – to smaruj dupę margaryną.

Klaudiusz Wesołek

P.S. dla przypomnienia:
http://www.ruchnarodowy.pl/KW_005.html
http://www.abcnet.com.pl/pl/artykul.php?art_id=1558

Yolll

alohaaaaaa.

NO PASARAN !

"Czarna niedziela , długa jak sen.
Karetka na sygnale podaje mi tlen.
Nie moge uciekać choć ktoś mnie goni
Przykładam pistolet do swej skroni
Nie wezmą mnie żywcem
Mam nowy plan:
No Passaran! No Passaran!
Tia, w obecnej sytuacji to bardzo dobre hasło. Trzeba być twardym. NO PASARAN, AMIGOS!!!

ćma

teraz widzę, że tam cały festiwal się odbył. i to elita sama zagrała: dżejdżeje i kulisz z cielakiem czyli najlepsi przyjaciele daily a do tego terraplane czyli bart łęczycki, co mnie dmuchać w harmonijkę uczył. a ja nic o tym nie wiedziałem i siedziałem w przewozie. wściekły jestem z tego powodu. ale najważniejsze, że Tobie się podobało i że małe rosną zdrowo. niedługo oczy otworzą. cieeekawe czy błękitne będą. pozdrawiam. wyślij smsa jak następnym razem taka rewelacja w trójmieście będzie

mały

spoko jest parkour. Wskoczyłem na 4 metrowy mur

hihi

rrrrrrrr

adas

rrrrr

capisco ?

hihi

rrrrrrrrrrr

you twit, get a life.

sms

Zgadzam się, że spam papierowy jest znacznie ale to znacznie bardziej uciążliwy niż elektroniczny - dla odbiorców. Spam papierowy jest też uciążliwy dla środowiska, czego o elektronicznym nie można powiedzieć. A jednak to właśnie "spamowi" elektronicznemu wypowiedziano wojnę. Ciekaw jestem dlaczego???
A jeszcze jedno...kandydaci na prezia w czasie ostatniej kampanii rozsylali "listy do wyborców"...był to spam czy nie?

tweety_gang

jestescie glupi

Ludz wkurza Spam elektroniczny - czyli niechciana poczta

ale jest wiekcej wkurzajcego spamu listownego w naszych skrzynkach takiego jak: Reklama hipermarketow i tym podobne, pod drzwiami n aklamkach z tym powinni walczyc a nie ze spamem elektronicznym. Dostaniesz jedna wiadomosc w formie reklamy na tydzien no i co z tego - nacisnij USUN i po problemie, a reklama papierowa na drzwiach czy w skrzynakach.... Skrzynki wygladaj jak wielki smietnik a drzwi jak noworoczna choinka.

miaaaaauuuuuu

miaaaau

tzw "walka ze spamem"

Bardzo popularne jest ostatnio haslo "walki ze spamem"...przy czym definicja spamu coraz bardziej sie rozszerza...Ciekaw jestem, czy nie jest to jakas akcja "baronow", kontrolujacych media, aby udupic jedyne wolne medium, ktorym jest internet?
Co o tym sadzicie?

hobo

przed chwilą skończył się w teatrze leśnym :)
koncert martyny jakubowicz
byłeś?
ja siedziałam sobie na tarasie
z kotem czarniejszym niż noc
słuchając na odległość

jakoś tak niechętnie rozstaję się z Saikobandą :D :D :D
rosną jak na drożdżach!
mogę się im przyglądać godzinami
i doskonale przypasował mi do tego waits
tom waits ;)

zadowolona
gdzie się nie obrócę pojawia się jakiś zwierz do głaskania :D

NIE PŁACZ PO LENINIE!

12 marca 1956 r. I sekretarz PZPR Bolesław Bierut zmarł w Moskwie. Paradoksalnie, został wykreowany z tego powodu na drugiego Reytana, bohatera, który drogo zapłacił za opór.
W raporcie, którego treść polski kontrwywiad znał dzięki złamaniu szyfru bądź przeciekowi, ambasador Francji donosił z Warszawy: Dzisiaj rano miasto było bardzo spokojne i wiadomość nie wywołała żadnej spontanicznej reakcji prócz ciekawości. Wokół sprzedawców gazet formowały się małe grupki osób komentujących wydarzenie. Mówiono mi już, że Sekretarz Generalny Polskiej Partii zostawił po sobie niewiele żalu i że z ironią wyrażano się o umiejętnościach medycyny rosyjskiej
pozdrawiam GRZYBA między palcowego! hehehehehehe

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry