Widok

co zrobic ze 120m2 ?

macie fajne pomysly i nigdy ich nie brakuje. wiec pytam, nie expertow tylko was babeczki.

mam jakies 120-140 m2 domu + parking do ... ?? wlasnie do czego?

myslalam zeby przedszkole otworzyc, ale jakos nie jestem przekonana, bo przedszkoli "jak mrowkow" teraz. wlasciwie to myslalam o dzieciach 1-2 latka. ale nie potrafie sie za to zabrac.

lokal mam (tzn gotowy bedzie lipiec/sierpien)przy glownej i ruchliwej ulicy (okolice gdanska - wlasciwie granica). na parterze jakies 25 m2, na pietrze reszta. ewentualnie da rade jeszcze strych podczepic do tego - bedzie z 50 m2. w obecnych czasach mam "inteligencje kury". nie wiem co z tym zrobic.

idealne miejsce na jakies przedstawicielstwo. na dole obsluga klienta, u gory biura itd. albo jakis fajowy salon urody/spa. z 2-giej strony dzialka graniczy z jeziorem.

ma ktoras z was jakis pomysl na takie cos? moze jakas spolke zawiazemy? :)
miejsce dobre patrzac z pozycji klienta, ale pomyslow brak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochnieńka. Czy ja dobrze zrozumiałam? Prosisz nas o podsyłanie pomysłów na biznes?
dużo miejsca i na wypiździejewie? Idealne miejsce na k***idołek, najstarszy zawód świata zawsze w cenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
wynajmij jakiejś firmie i kłopot z głowy
Otwórz dom starców...

...albo burdel. W sumie to bez różnicy, w obu przypadkach wszystko będzie obryzgane płynami ustrojowymi i będzie się lepić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Kobieta

Niskie libido u mojego mężczyzny (36 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

do góry