Widok

coś STAREGO...????

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kazda na pewno o tym słyszała....

trzeba miec cos "nowego", "starego", "niebieskiego" i "pozyczonego".

Czy któras w Was moze mi podpowiedziec jaki "stary" dodatek bedzie miała do swojego stroju?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja slyszalam, ze perly jedynie, jesli sie je otrzymalo w prezencie od kogos, ale sa ok, jesli sie je samemu kupuje.
No i kupilam sobie perlowwe biale kolczyki, z prawdziwych perel i zamierzam je zalozyc.
A ta wersja ze lzami szczescia bardzo mi sie podoba.
A ja będę miała niebieską suknię :-)))... no, jasnobłękitną, niech będzie - mam nadzieję, że ilość niebieskiego pozwoli mi przejść do porządku nad pozostałymi dwiema kwestiami - zwłaszcza że mam w naturze ignorowanie przesądów i ślub biorę również 13-go (sierpnia :-)))

ja miałam niebieską podwiązkę, z nowości to np. suknia, pożyczonego nic nei miałam, a ze starego to np. moje kolczyki i łańcuszek, może nie s aaż takie stare ale też nie nowe
ja nie miałam nic pożyczonego ;) a stary... pierścionek zaręczynowy ;)
Hi hi, a czy suknię z wypożyczalni można uznać za "coś pożyczonego":-)))? Z niebieskich elementów, to będę miała ... niebieskie oczy mojego narzeczonego (mam nadzieję - wpatrzone we mnie), ze starych zaś - medalik dostany na chrzcie...
Slicznie napisane to o tych oczach... :)

Ja z kolei slyszalam ze jesli chodzi o perly to JEDNA PERLA przynosi pecha, a jak juz jest wiecej niz jedna to bedzie dobrze :))) Ja bede miala perelki naszywane na suknie i perly w uszach i na szyi :))) I musi byc dobrze :)
Z czyms pozyczonym to wlasnie bedzie tak, ze przyjaciolka kupi kolczyki ktore mi pozyczy :)
A stary to chyba tylko maz... ;)

do góry