Widok

crazy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej bardzo proszę o opinie o zespole crazy dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam z nimi spotkanko, tzn. z wokalista...
ogólne wrażenie całkiem dobre, zależy kto czego oczekuje...
Proponuje spotkać sie z nimi osobiście, spiewają fajnie, różne kawałki...
Pozdrowionka ;o)
dzięki a może ktoś był na weelu jak grali i prowadzili
obawiam sie ze jest niewiele par, u ktorych gral zespol crazy, poniewaz oni w trojmiescie sa od niespelna 2 lat. wczesniej mieszkali w mlawie. ja tez bylam na spotkaniu, ale poniewaz nikt nie byl w stanie polecic mi tego zespolu zrezygnowalam. za to polecam zespol music star.
poprosze o namiary i szczególy i czy potrafia rozruszac gosci) na temat tego zespolu-music star. oczywiscie na priv.szczegoly to:ile sztuk liczy zespol, ile biora ,jak spiewaja.pozdr.

czy możecie polecić mi jakiś dobry zespół, może znacie też ceny? Jeśli macie sprawdzobne zespoły i w miarę niedrogie to proszę o @. Dziękuję bardzo.
do magdy 23 - powiedz cos wiecej o Music Star bo graja u mnie wzieliśmy ich zupełnie w ciemno po rozmowie z Marcinem-wokalista zespołu. Byłaś na weselu gdzie grali?
byłam weselu w tequili, gdzie właśnie grał music star. fantastycznie grają i doskonale potrafią rozbawić gości. idealny zespół na wesele. pozdrawiam
macie jakieś namiary na MUsic Star??
0601 941 022
heh tak sie składa ze my ich u siebie tez bedziemy mieli 10 wrzesnia i cieszy mnie poznizsza wypowiedz ze sie sprawdzaja bo w sumie tez ich wzielismy w ciemno po rekomendacji :)
do góry