Widok
cudna suknia "księżniczka"
Witajcie, w sierpniu odbylo sie nasze wesele, mam teraz do sprzedania moja suknie, jest to typowa "ksiezniczka", biala, jednoczesciowa, ozdobiona kryształkami svarowskiego. Brdzo ciezko jest znalezc odpowiednia sukienke typu ksiezniczka wiec szylam ją na wg wlasnego pomyslu w domu mody parisett w Lublinie, kosztowala 6500zl. Bylo warto bo czulam sie wniej bardzo wyjatkowo. Mam 167 cm wzrostu, mialam 8 cm obcasy, talia 64cm, biust miseczka b/c. Mozliwe lekkie poszerzenie. Wysle zdjecia na maila. Cena do uzgodnienia.
dzwoncie w razie pytan 501-188-421 lub ewelinamalek84@wp.pl
dzwoncie w razie pytan 501-188-421 lub ewelinamalek84@wp.pl
Ech... co tu mowic szkoda mi bardzo, ale coz... chyba juz wiecej nie bedzie mi potrzebna ;) Zdaję sobie sprawe, ze za sukienke dalam bardzo duzo pieniedzy, ale wynikalo to tylko z mojej determinacji i pragnienia spelnienia swoich marzen ponad wszystko. W koncu ślub bierze sie raz:) rozumiem rowniez ze nie dostane za nia polowy bo nie wiem czy znajde dziewczyne, ktora jest tak mocno pewna, ze chce tylko ta albo rzadna hehe wiec nastawiam sie na cene 2000 tys, oczywiscie ze wszystkim co wymienilam na stronie allegro. ech...