Widok

cukiernia alicja tort

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam
zamowiłam dzis ciasta w cukierni Alicja, bardzo miła pani dała mi chyba z kg różnych kawałków za darmo do próbowania. Mam tylko pytanie bo same ciasta dzis próbowałam (bezowe, makowe, dwa rodzaje sernika, jabłecznik,) i są dobre :), niestety nie smakowałam tortu i zamowiłam w ciemno - może któraś z Was jadła u nich tort a konkretnie smaki truskawkowy, adwokat i kawowy i może mnie uspokoić , że są dobre, bo teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam , że nie wypóbowałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli chcodzi ci o cukiernie w Kieplinie to mozesz byc spokojna bo ciasta 9i torty sa pyszne. Sama czesto zamawiam:)

image
image
ja zamawiałam w Kiełpinie - ciasta rewelacja - zawsze od nich biorę, nawet na jakieś większe imprezy domowe:)))

a jakie ciasta brałas bo ja moge jeszcze cos zmienic w wyborze a nie wszystko próbowałąm, które wg ciebie są najlepsze ????
a w jakim przedziale kształtują się ceny ?

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
super dziekuje uspokoiłyscie mnie dziewczynki !!!
Ciasta sątanie naprawdę . Ja na 30 osób zapłaciłam 300 zł -tort 3 piętra (za tort około 130,0 zł cena za kg 22 zł -także konkurencyjna ) i reszta ciasta to bedzie około 4 zwykłe blachy mniej więcej 160 kawałków z tego wyjdzie.

sernik chyba -11,50
jabłecznik około 11,00
ciasta kremowe typu w-z, torcik marcello itp -14,50 takze super ceny .
i to sąnajdroższe ciacha u nich
polecam
przywioząmi je na imprezę, obsługa bardzo miła , pani mi dała do spróbowania za darmo tyle ciast ze zapłaciłaby mw gdansku za nie około 60 zł

ciasta dobre bo jadłam, , tylko sie tortem martwiłam ale teraz juz moge spc spokojnie !!!!!!

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry