Widok

cukiernia, piekarnia Eklerek w Baninie

Dziś byłam kupić chlebek a na drzwiach kartka
Od 12 -10 sklep zamknięty - likwidacja.
Bardzo mi szkoda bo uważam ,że mieli najlepsze pieczywo razowe w Baninie. Szkoda , podobno ruch mieli za mały, fakt ,że z dala od skupiska sklepów :(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda, ciasta mieli dobre :(
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
spoko będą w nowym centrum koło maxa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nic nie mówili ,że się przenoszą tylko ,że likwidują
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakiego maxa? w którym miejscu?
rozmawiałam z nimi, niestety likwidują..... fatalnie, gdzie ja teraz będę się zaopatrywać bezglutenowo....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety to likwidacja, mówili, że się nie przenoszą :(
szkoda...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
wielka szkoda ... :(
A co mieli powiedzieć na razie się likwidują , to centrum jest dopiero w budowie
Mam dobre wieści dla miłośników eklerka :) jednak eklerek daje sobie szanse i jednak się nie zamyka!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
także kupujcie pieczywo i ciacha póki są :)
Dziękuje wszystkim klientom za dobre opinie za to że są z nami i chcą żeby ta cukiernia funkcjonowała. To czy ona będzie funkcjonować zależy tylko od was także liczę na wasze wsparcie polecajcie znajomym i sąsiadom EKLEREKA. Także zapraszamy serdecznie na dalsze zakupy w cukierni.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
EKLERKU! życzę powodzenia i jak największej ilości klientów mam nadzieje że obroty wam wzrosną i pozostaniecie nadal otwarci !!!!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zmiana lokalizacji na lepszą na pewno pomoże
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobra wiadomośc, a już myślałam że będę musiała wrócic do sfochowanych lal z Tiramisu.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie , te "sfochowane lale" już nie jednego klienta pogoniły
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ktore to sa? Chyba nie wszystkie.
Może nie wszystkie ale i tak atmosfera fatalna i czysto tam nie było. Nie lubiłam tam robić zakupów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja z ich powodu też już nie robię tam zakupów
Bardzo nas to ucieszyło, córcia jak się dowiedziała,że jej ulubiona piekarnia się zamyka, to się popłakała,bo do szkoły tylko kanapki z żyrafki :). Nie straszcie nas więcej.
a gdzie jest ten eklerek?
Na ul. Lotniczej 97A w strone Miszewa 200 m za stacją benzynową po lewej stronie lub jak kto woli na przeciwko domu seniora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
vis a vis domu seniora przy drodze głównej.
Ja tam kupuje i pieczywo i ciasta Super są
Potwierdzam pyszne ciasta (zamierzam zamówić na święta), super spody do pizzy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
I pyszny chleb kościerski......
''Doceniamy to co mamy, jak to tracimy ! ? '' ale super że zostają
chlebek żyrafka, indyjski czy fajny razowy i ciasta.
Dziś byłam i kupiłam i polecam innym mieszkańcom.
a jak by się otworzyło sklep z wędlinami z ''zakładów mięsnych z Kościerzyny"" byłby na to zbyt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie że byłby na to zbyt tego właśnie brakuje koło eklerka słyszałam o możliwym wolnym miejscu koło eklerka więcej na ten temat wie jego szef pozdrawiam...
Fajnie by było, gdyby nasi mieszkańcy polubili nasze sklepiki i docenili to co mają na miejscu.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety eklerek zamyka się: ( w sobotę po świętach sklep będzie otwarty ostatni raz. Szkoda,bo wypieki mają super, a niestety do Żukowa jest nam nie po drodze. Wiem,że własny biznes to ciężki kawałek chleba ale nie sądziłam że taka super piekarnia nie utrzyma się tu. Szkoda wielka szkoda: (
oj , szkoda wielka, tak lubię chleb z Eklerka i inne produkty .
Szkoda bardzo :(
Widocznie sprzedaż nadal była mała i właściciel nie wyrobił się z opłatami . Sklep z ciuszkami na Klonowej też już zamknięty i z tego co słyszałam następne będą się zamykać .
Nadal są tam dwa sklepy odzieżowe, w tym jeden nowy - w lokalu po Pięknym Domu. A swoją drogą warto doceniać miejscowe sklepy i przestać ślepo wierzyć w niskie ceny w dyskoncie.
Zgadzam się z Twoja opinią .Lubie nasze Banińskie sklepiki , większość ekspedientek zna już moje upodobania i potrzeby.
z jednej strony szkoda, bo zawsze większy wybór to dobra sprawa. Z drugiej strony zachęcony Waszymi komentarzami byłem tam 3 razy (po południu) i za każdym razem puste półki. Niestety mimo najszczerszych chęci nic dla mnie do wyboru nie było.
Do tego dochodzi bardzo zła lokalizacja jak na piekarnię (pieszo raczej sie dojść nie da w naszych realiach a wszystkie większe skupiska domów piekarnię czy sklep z pieczywem mają bliżej - wokół tych sklepów jest pustka). Niestety to było do przewidzenia :(
Fakt, często odbijałem się w Eklerku od pustej ściany, z jednej strony rozumiem, że nie mogą sobie pozwolić na pełne pułki, bo co robić z niezakupionymi towarami, ale z drugiej strony około połowy moich wizyt w Eklerku powodowało, że wychodziłem bez niczego, lub z 1/3 potrzebnych artykułów.
Rano koło 8-8:30 ciężko było kupić bułkę do pracy, wracając z pracy nie bardzo można było kupić chleb..

Banino nie ma chyba aż takiej społeczności, aby tego typu sklepików mogło się dużo utrzymać, rozwijamy się, jest spory postęp, brakuje wielu sklepów, ale raczej nie na poziomie który by się utrzymał wyłącznie z Naszego zapotrzebowania.
To fakt o godz 9 rano puste półki były ale myślałam, że tylko ja tak późno tam zachodziłam, myślałam że około południa przyjeżdża druga dostawa, ale po południu też pustki - no cóż pomyślałam nie tylko ja wracając z pracy chcę kupić pieczywo- powiem szczerze myślałam że tam tak pusto bo taki ruch mają, bo faktycznie zawsze ktoś był w sklepie albo wychodził albo wchodził,byłam zdziwiona,że zamykaja mając taki ruch, ale okazuje się że ruch był ale nie było towaru . Mimo wszystko szkoda,bo pieczywo i ciasta pyszne takie jak w moich rodzinnych stronach a pączki serowe mają smak jakby moja babcia je upiekła ( to były słodkie dziurki :) tak je nazwaliśmy albo oponki ). A może właściciel piekarni dogada się z jakimś sklepem może Premium albo sklep u Pawła jest jeszcze odido i może tam będzie można nabyć pieczywo?
To ja dodam od siebie że rzeczywiście czasem dziwne pustki były w Eklerku. Dodatkowo, zachęcana pysznymi ciastami, zamówiłam torta urodzinowego i spotkała mnie niemiła niespodzianka: w srodku tort kompletnie innego smaku niż zamawiałam.
~nigusa TORT URODZINOWY na miłość boską
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale ceny ciastek niższe niż np w Gdańsku
Witam
Cały asortyment pieczywa i ciast z piekarni Eklerek-wyroby piekarni Jarzębińscy- dostępny jest od 2 stycznia w byłej piekarni Janca na ulicy Pszennej 112 CENTRUM FENIKS.
W ciągu kilku dni pojawi się nowe logo na piekarni .Osoby pracujące w piekarni informują wszystkich klientów o nowym asortymencie.
Zapraszamy Państwa na zakupy:)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie prawda, nikt nie informuje a wrecz przeciwnie, chca to zawszelka cene ukryc. Nawet nazwy na polkach się nie zmienily, a pieczywo jest okropne...
Oddawać bułki królewskie, gdzie one są?!!!!
bułki królewskie zostały zastąpione bułkami śniadaniowymi - skład taki sam ,obsypane mąką , bułka śniadaniowa jest troszkę mniejsza od bułki królewskiej to jedyna różnica.
Według mnie różnią się nie tylko gramatura, ale i smakiem oraz ilością obsypanej mąki. Generalnie bułki to dramat. Za to musze pochwalić chlebek żytni ze słonecznikiem.
Mam nadzieję,że to prawda w poniedziałek odwiedzę piekarnię, którą porzuciłam bo :
1. w Eklerku było taniej i smaczniej
2. w Eklerku była miła obsługa ( w piekarni na Pszennej niestety nie
3. o 9 rano sprzedawano stary chleb
4. chleb powinien być krojony przy kliencie, taki pokrojony wcześniej i zamknięty w worek porostu śmierdzi plastikiem
Eklerek postawił wysoko poprzeczkę jeśli chodzi o jakość pieczywa i cenę.Jestem ciekawa co będzie u Jancy ?
Dobrze rozumiem, że Eklerek przeniósł się na p
Pszenna, do centrum Feniks?
Marudy.
"1. w Eklerku było taniej i smaczniej"

W porównaniu do czego, kogo i o jakich produktach mowa?

"2. w Eklerku była miła obsługa ( w piekarni na Pszennej niestety nie"

Odkąd otworzyła się piekarnia U Jancy nie spotkałem się z niemiła obsługą. Niestety o Eklereku nie można o tym przeczytać we wcześniejszych postach. Zresztą byłem tam parę razy widziałem.

"4. chleb powinien być krojony przy kliencie"

Zawsze Panie kroiły chleb przy mnie.

Skoro Eklerek był taki super i ten tego to czemu się zamyka? Sama sobie odpowiedz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Eklerek nie przeniósł się nigdzie. Po prostu zrezygnowali z prowadzenia piekarni.
Na Pszennej zmieniono dostawcę pieczywa na Jarzębińskich (czyli na tego, którym wcześniej hadlował eklerek).

Czasami tak bywa, że coś jest super, a niestety nie zamyka się finansowo....po prostu biznes.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
1. w porównaniu do Jancy, bardzo smaczny chleb indyjski,pyszna żyrafa,ceny ciast przyzwoite i zawsze świeże, czego o Jancy nie można powiedzieć- zobacz wieczorem po zamknięciu co zostaje im w lodówce i porównaj dnia następnego
2.Młode panie nie bardzo znające się na swojej pracy,dzień dobry - dzień dobry, i to wszystko, nie potrafiące powiedzieć z czego dany produkt wykonany.
3. o 9-tej sprzedawano chleb, który im został z dnia poprzedniego (pokrojony i zapakowany )
4. a mi podawano zawsze już wcześniej pokrojony ( pkt 3), na moją prośbę, aby pokroić chleb z półki, pani taka bardzo młoda, robiła wielką łaskę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadza się .Mi też kiedyś trafił się u Jancy na Pszennej mix bułek swiezych i tych z poprzedniego dnia....Świeże ciasto ?To tylko jak sprzedawczyni mrugnęła porozumiewawczo okiem, to wiadomo było, które kupić.To ,że asortyment się zmieni na wyroby Jarzebowskich nie oznacza jeszcze zmiany na lepsze, bo proceder z wciskaniem starego towaru może trwać dalej...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Piekarnia Janca na Pszennej- kiepski asortyment ,słaby wybór. Chleb sprzedawany z poprzedniego dnia i wyschnięte ciasta. Ludzie omijają ten punkt sprzedaży szerokim łukiem i bardzo słusznie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałabym zamówić tort dla syna na urodziny, polecacie tiramisu, czy inne miejsce? Widziałam ostatnio w Żukowie cukiernie przy pierwszym rondzie, korzystał ktoś?
Pozdrawiam
Tak,korzystałam z cukierni Czernis duży wybór tortów rewelacja jest strona internetowa można poczytać o ich specjałach od momentu posmakowania ich tortu u sąsiadki na imprezie zamawiam tylko u nich na wszystkie imprezy rodzinne my mieliśmy tort paryżanka,truskawkowy i jagodowy w sezonie
Smakosz , dałeś ciała teraz ekspedientce dostanie się od szefowej za to mruganie okiem !!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Różnica w cenie żyrafy 40 gr w Eklerku- 2,80, na Pszennej -3,20. Rano o 9;30 trzy kawałki ciasta do wyboru wyschnięte i nie wierzę w to że były świeże (ekspedientka twierdzi,że tak), nie wyglądały mi też na produkcję Jarzębińskich. dziś dokonałam odkrycia - widziałam samochód z piekarni E.Lipiński pod Premium jutro sprawdzę,czy mają pieczywo z tej piekarni, jeszcze jak mieszkaliśmy w Gdańsku tylko od nich chleb jedliśmy. Niestety jeśli chodzi o piekarnię Janca, to zakupię u nich chleb w drodze najwyższej potrzeby, ciasta pewnie nie odważę się jeśli będzie tak wyglądało jak wygląda, na szczęście mam Czernis pod nosem jak jestem w pracy.
cały asortyment ? ja go jakoś dziś nie widziałam, jedynie żyrafa i droższa o 40 gr :( ciasta te które były dziś dostępne o godzinie 9;30 nie wyglądały jak ciasta od Jarzębińskich wyschnięte, nieciekawe a cena wyższa od cukierni Czernis w gdańsku,niestety jeśli będę korzystać z tej piekarni to w drodze wyjątkowej konieczności
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z piekarni Janca na Pszennej już dawno większość klientów zrezygnowała.Słaby wybór ,stare i podejrzanie wyglądające ciasta to tam niestety standard.Pieczywo leżakowane w workach na półkach nie wiadomo jak długo, ale ponoć zawsze ,,przed chwilą''pokrojone.Szkoda czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.,myślę że trochę przesadzacie i wyolbrzymiacie problem z piekarnią .Kupuje pieczywo od początku otwarcia Centrum Fenix i jedynym moim dylematem był brak pieczywa w godzinach popołudniowych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziwna nagonka zrobiła się na tą piekarnię i generalnie na CH Feniks. Śmieszy mnie to, że nawet ktoś wypomina zły napis pod chlebem. Mamy wolny rynek. Jeśli nie macie ochoty tam kupować to nikt przecież Was nie zmusza.
Piekarnia Janca nie jest idealna, jednak nie mam większych zastrzeżeń do niej i z chęcią kupowałem, kupuję i będę kupował tam pieczywo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
nie nagonka a wymiana opinii, chcesz to sobie kupuj inni maja swoje odmienne zdania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale przecież to były bardzo cenne opinie i dziękuję za nie. Pomogły mi. Teraz jedząc nieświeży chleb, pakowany w worki 3 dni wcześniej, drogi i w dodatku źle podpisany, będę myślał o Was :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
drogie ... znaczy lepiej byłoby gdyby w Feniksie sprzedawali o 40groszy taniej (tak jak Eklerku) i podzielili ich losy? Nie zachowujmy się jak związki zawodowe !

A swoją drogą ... totalnie nie odpowiada mi pieczywo Jarzębińskich. Zdecydowanie wolałem Jancy (głównie za smak i świeżość pieczywa). "Niestety" zacząłem zatrzymywać się przy Tiramisu :-/ szkoda.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pyszny, świeży chleb kartuski krojony przy mnie zamienił się w kiepski, oliwski, wcześniej pokrojony w worku. Wielka szkoda. Zmiana na minus. Ciekawe czym kierowana.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
daleki jestem do hejtowania na forach ale sprawa ma się tak, że w piekarni w Feniksie lubiłem kupować chleb przed zmianą - był świeży, bardzo dobry w smaku. (dodam, że jestem zdeklarowanym fanem prawdziwego pieczywa jakie można było kupić w lokalnych piekarniach np w latach 90, hipemarketowego papieru nie zdzierżę)

Wczoraj kupiłem tam pierwszy raz chleb po zmianie. Niestety smakiem nie dorasta do pięt tamtemu, a dodatkowo na drugi dzień jest praktycznie czerstwy.
Jeśli to jest to pieczywo które było w Eklerku to doprawdy nie wiem nad czym tutaj niektórzy się rozpływają.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety to nie jest pieczywo z Eklerka :(
No jak nie, skoro kilka postów wyżej właściciel piekarni wFeniksie, pisze ze to to samo pieczywo?
Czas zacząć piec chleb samemu. Polecam :)
Wystarczy podjechać do biedronki. Gorący, chrupiący razowy ze słonecznikiem do tego miód..Mmmm ,pycha w gębie!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tyle, że biedronkowe pieczywko jest mrożonym ciastem które później pieką więc nie wiem czy takie pyszności.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
No i co z tego ,że to z ciasta mrożonego?A Ty myślisz ,że piekarze robią inaczej?To bardzo się mylisz.Liczy się skład i to że nie ma w nim chemii.Złożyłem swego czasu zapytanie do biedronki o skład tego chleba i otrzymałem odpowiedź :Skład chleba słonecznikowego: mąka pszenna 13,4%, drożdże 2,1%, woda 27,5%, mąka żytnia razowa 22,7%, mąka żytnia 19,7%, słonecznik 13,3%, sól 1,0%, słód jęczmienny 0,3%.
A teraz pofatyguj się do piekarni i niech Ci podadzą skład chleba kartuskiego albo oliwskiego , tylko weź ze sobą sporą kartkę ,żeby starczyło miejsca na wszystkie ,,E'' w składzie. Następnie zrób test zakupu obu chlebów o obserwuj ich przydatność do spożycia.Wnioski będą zaskakujące.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda. We większości dużych piekarni czy cukierni używa się jedynie gotowych mieszanek do wypieku. Chodzi o to że aby był zysk - ciasto, chleb MUSZĄ się udać, a pieczenie tradycyjne tego nie gwarantuje. Jaki jest skład tych mieszanek można się domyśleć. Zadajmy sobie pytanie - dlaczego często po cieście kupnym mamy zgagę... Wiem to od koleżanki która pracowała we wielu cukierniach i piekarniach. Z kolei mrożenie wcale nie obniża wartości odżywczych produktu. Jeśli sklep podał taki skład i taki jest rzeczywiście to super, kwestia zaufania.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozbija sie o to, ze to jest, hmmm, zbydlęcenie prawdziwego rzemiosla
i przy okazji smutny znak czasu

kto pamieta smak chleba z malych prawdziwych piekarni (jak np na Wita Stwosza w Oliwie) wie o czym mowie. Reszcie bedzie smakowac "pieczywo" z Bidy ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
smakosz, nie denerwuj się tak bo zakrztusisz się pysznym chlebkiem z biedronki. :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Twój komentarz niestety nic mądrego nie wniósł do dyskusji. Także ,jak nie masz nic więcej do powiedzenia to a kysz...
orientujecie się może ludzie od której otwarta jest piekarnia w feniksie ?
O 6.30 zazwyczaj było otwarte.
dziękować.
a piekarnia z Feniksa chce sprzedać wyposażenie, na olx znalazłem ogłoszenie... smutne, bo przedsiębiorca chce coś zrobić dla społeczności no i dla siebie bo przecież nie działa charytatywnie, a w naszym kraju się nie da robić biznesu, bo Polakowi się nigdy nie dogodzi...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
życie, no cóż
Może się pomyliłaś ? aż trudno mi uwierzyć by się zamykała. Będzie lipa miałam blisko po bułeczki
co do Jancy w Feniksie, rzeczywiście popsuło się na maksa, pomimo sporych różnic cenowych zostaje tiramisu, tam zawsze chrupiące świeżutkie pieczywko krojone przy kliencie.
Tiramisu uwielbiam. Świeże pieczywko!! raz się zraziłam tylko do zakupionego ciasta - jakoś mało świeże było. Poza tym jestem stałą klientką na pieczywko !! :)
co do reszty piekarni się nie wypowiem bo mi "nie po drodze"
obsługa tez Ci odpowiada bo mi nie
nie przeszkadza mi. Przychodzę tam po pieczywo i dla mnie jego jakość jest najważniejsza.
a ja uważam że skoro mam zostawić w Tiramissu swoje pieniądze to należy mi się przywoita obsługa
przykład z poprzedniego weekendu: w piekarni jak zwykle ryczy radio, no musi być głośno zeby dziewczyny mogły sobie posłuchać, starsza osoba prosi o chleb, pani lala z kolczykiem mówi "jeszcze raz bo ja nie slyszę!"
ot, szacunek do klienta i starszego człowieka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
zatem wolisz miłą w du**ę obsługę i słabej jakości pieczywo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
to już nie czasy PRL-u gdzie sklepowa za lady pytała :
- czego?
Skoro ludzie zwracają uwagę na to ,że obsługa nie jest zbyt miła to powinno się to zmienić w innych sklepach sprzedają normalne Panie bez miny obrażonej księżniczki co to za kare musi stać za ladą.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
to zadziwiające jak łatwo można znaleźć wokół nas coś, co będzie nam na własne życzenie psuć nerwy

a wystarczyłoby odpuścić, mieć trochę więcej dystansu do siebie i rzeczywistości, uznać że każdy jest inny i ma swoje powody i swój świat

poziom wewnętrznego stresu spada od razu i jakoś wszystkim żyje się lepiej

taki post - samobój bo zaraz zapewne zostanę storpedowany przez gwiazdy tego forum. Zanim na mnie naskoczysz wiedz, że kompletnie się tym nie przejmę, a cały twój stres jest tylko i wyłącznie twój, pozdrawiam :)
"pani lala"
mnie rozbawiła:)

"czy ta kwoka proszę pana była dobrze wychowana?"
pyo
Stresu nie mam i nie daję też przyzwolenia na buractwo w sklepie.
Ot cała filozofia .
młode dziewczyny, to i może czasami jakiegoś focha mają:)
jestem stałym klientem, nigdy nie spotkałem się z jakimś niegrzecznym zachowaniem, wręcz przeciwnie
ale pewnie to mój urok osobisty tak na te panie działa:)
co do piekarni Tiramissu to pieczywo zawsze dostaje świeże ... też jestem stałą klientką.a obsługa? jestem tego zdania jeśli jesteś dla ekspedientki miły\a to ona dla Ciebie również. niejednokrotnie byłam świadkiem sfochowanej klientki i nie wiem czy byłabym tak spokojna jak one :)a muzyka ?? młode są :) chociaż osobiście wole obsługę w mięsnym obok...szczególnie ta najmłodsza dziewczyna zawsze uśmiechnięta , miła , doradzi i porozmawia. do pozostałych też nie mam zastrzeżeń . a Eklerek ...szkoda bo spody do pizzy mieli dobre:) pieczywa nie jadłam.
A jaki związek ma wiek ze standardem obsługi? Czym młodsza sprzedawczyni tym może gorzej wykonywać swoją pracę?
Ja bym chętnie poznał ich szefa...
czy coś się zmieniło w piekarni w Feniksie? Czy się już poprawiło? Nie wiem czy tam kupować a jestem tu nowa.
Jesteś tu nowa i mało rozwinięta skoro pytasz czy warto tam kupować pieczywo na forum. Kup, posmakuj u będziesz wiedziała czy ci smakuje. Przecież pieczywo kosztuje parę złotych, to nie zakup samochodu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Skąd tyle nienawiści w tobie mm? Przecież tylko zapytałam o jakość pieczywa. Dlaczego mam kupować i marnować pieniądze jeżeli się nic nie zmieniło?
Jesteś tu nowa, więc pewnie jeszcze nie wiesz...To jest Banino, tu nienawiść płynie strumieniami...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
baniniaki to folwark korporacyjnych krwiopijców.zawiść,zawiść a może trza wyhamować.
Pieczywo dmuchane. Niestety nie warto. Nawet sprzedawczynie mówią, że nie mają dobrego pieczywa. Jeśli nie musisz, to tam nie kupuj
Ale bzdury!!!!!!!!!!!!! eklerek był wychwalany ,jak się zamykał był lament że takie super pieczywo i ciasta .Tak się składa ze pieczywo i ciasta w feniksie jest z eklerka ! Proponuje kupić i posmakować a nie czytać postów złośliwych i zawistnych ludzi . Mi smakuje pieczywo i ciasta a obsługa miła szczególnie Pani Karolina Pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Co się unosisz? Napisałem moje doświadczenia. Mi tam pieczywo nie smakuje. Bułki nic nie ważą, puste w środku. Kupuję bo mieszkam na osiedlu i z czystego lenistwa czasem jestem zdany na tę piekarnię.
Nie jestem zawistny, ani tym bardziej złośliwy, bo nie mam powodów. Jest to forum, gdzie mam prawo wyrazić swoje zdanie. Obsługa jest ok -szczera. Najlepiej pójść samemu, wziąć bułkę do ręki i się przekonać, że prawie nic nie waży :-)
Oczywiście, mój ty geniuszu, tylko parę złotych, w związku z tym ZAKAZ ZADAWANIA PYTAŃ. Forum, to forum, nie służy do uzyskiwania informacji, tylko do opluwania i obrażania. Wesołych Świąt!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry