Widok
Przyjaciółka zamawiała tam chyba z rok temu tort na urodziny córeczki. Była bardzoooo niezadowolona i "użerała się" z nimi przez pewien czas. Wspominała, że smaki nie takie, że więcej tam było samego biszkoptu niż części ze smakiem, a i same smaki pomylili.... Chodzi tak kilka razy w celu wyjaśnienia sprawy. Właścicielka się wykręcała, że oni tego tortu nie robili, że ktoś inny na ich zlecenie go przygotował i że w ramach rekompensaty dadzą Im zniżkę chyba 50 zł na kolejne zamówienie, gdzie Oni byli tak źli, że w ogóle nie myśleli o ponownym zamówieniu czegokolwiek w tej cukierni...
Już kiedyś pisałam w innym wątku,że odradzam! Zamówiliśmy tort na chrzciny i nie dość ,że pomylili smaki i dali jakieś paskudztwo jadące alkoholem to pomylili wagę i o ile dobrze pamiętam,z tortu który miał ważyć jakieś 2-3kg wyszło 7-8kg! A do tego ozdóbki typu buciki i smoczek wyglądały gorzej niż jakby zrobił je przedszkolak,a mi było wstyd postawić taki tort! A co do samej cukierni to próbowaliśmy kilka ciast i jakoś na nie podeszły..

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl

www.ans-photo.pl
W Veronie zamawiałam tydzień temu tort również na komunie książkę truskawkową i czarnolas oba smaki nam smakowały. Nie pierszy raz zamawiałam tam tort i nigdy się nie nacielam.Pozatym jakoś to dla mnie troche za egzotyczne żeby tort który miał ważyć 2-3kg nagle zrobili 7kg ktoś ma nie złą wyobrażnie
Wypraszam sobie! Skoro piszę,że taki dostaliśmy to dostaliśmy. A skoro do Ciebie to nie dociera widocznie masz ograniczoną wyobraźnię! I nawet ujawnić się nie umiesz..Tłumaczenie Pani ze sklepu było takie,że cukiernicy pomylili się i nam zamiast zrobić około 3kg to zrobili z drugiego zamówienia większy,a tamtym którzy zamawiali ponad 7kg został zrobiony około 3kg.

www.ans-photo.pl

www.ans-photo.pl
im torty robia Jarzębińscy z koscierzyny , takze pretensje tylko do cukiernia nie samej kawiarni, cukiernicy w cukierniach niestety czesta robia rozen pomylki , w styi tort mial byc 2 kg a zrobili 4 , mozna wymieniac, wiem bo sama bylam menagerem pewnej sieci cukierni, cuda na kiju czasem wychodzily cukiernikom, a dostaje wiadomo ekspedientka, ja nie kupuje w veronie zadnych ciast bo po pierwsze tucza:) a jak juz sie skusze to tylko domowe wypieki bo te w cukierniach sa mega sztuczne, bo dodaj ulepszaczy zeby bylo smacznie i dlugo moglo lezelc w ladzie, chcoiaz nie kazda cukiernia to praktykuje,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Pracowałam w tej cukierni 4 lata i doskonale wiem jakie sytuacje się tam zdarzają (a zdarzają się niezłe!). ...Ciasta są takie sobie, nie oszukujmy się, większość z nas piecze lepsze w domu. W środę odebrałam torta na urodziny, okazał się nie do zjedzenia. Tort był jak flaszka wódki, nic nie miało smaku ciasta bądź dodatków, jedynie sam alkohol, dodatkowo unosił się okropny fetor taniej wódki. Nikt z gości nie zjadł tortu bo było to niemożliwością. Na następny dzień odniosłam połowę tortu do reklamacji, grubsza pani przy kasie poinformowała mnie, że tak smakuje tort (?). Drodzy państwo, to był alkohol w czystej postaci, nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak alkoholowym tortem. Aby otrzymać odpowiedź musiałam codziennie przez 4(!) dni dzwonić. Na sam koniec otrzymałam informację, że ani cukiernia ani piekarnia, która te beznadziejne torty tworzy nie odda mi ani tortu ani pieniędzy, bo tort był ok. Tak, twórcy ciasta uważają, że tak smakuje tort nasączany alkoholem... Śmiech na sali. Nie miałam ani ciasta urodzinowego, ani połowy tortu, który oddałam i oczywiście nie mam też pieniędzy, które na tort wydałam. Szanownej pani właścicielce życzę smacznego, bo sama stwierdziła, że tort był "przepyszny", być może to pani smaki... i proszę też pozdrowić piekarnię, która dostarcza pani takich "smakowitych" wypieków. Spotkałam się już z wieloma opiniami, że ten lokal z miesiąca na miesiąc jest coraz gorszy. .. Sama już nigdy nie skorzystam z usług cukiernio-kawiarni "Verona"..
Ale bzdura... Nie ma to jak wypisywać bzdury w internecie tylko dlatego, że się wstało lewą nogą.. pracowałaś 4 lata, ja wiem, że dużo krócej.. Zwolnili Cię, bo nie dopełniłaś swoich obowiązków w bardzo naganny sposób.. i teraz się odgrywasz za swoje własne błędy i kłamiesz na forum.. porażka i wstyd.