Widok

ćwiczenia Vacu Well

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś chodził na te ćwiczenia, jesli tak to proszę o opinie.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodziłam na Vacu Step kilka razy - ogólnie jestem zadowolona. Tylko sporo trzeba się namęczyć przy tych ćwiczeniach :) To zależy co chcesz osiągnąć. Jeśli chodzi o wymodelowanie sylwetki i spowodowanie że cellulit będzie mniej widoczny zdecydowanie lepszy jest Rolletic.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chciałabym mieć troszkę mniej cm w pasie i udach :)
No to tak jak ja:) Sam vacu step Ci nie pomoże, niestety potrzebna też dieta. Ale jeśl chcesz wymodelowac sylwetkę i pozbyć się cellulitu to zdecydowanie Rolletic! Sama przyjemność, a ciało się zmienia.

image
a co to jest ten Rolletic, na czym polegają zabiegi??
Mi nie pomogło, 1 zabieg ksoztował chyba 30zł (30min) ale nie pamiętam dokładnie.

http://www.rolleticpolska.pl/rolletic.html

JA CHODZIŁAM NA ROLLETIC I NA VACU. NIE MIAŁAM ŻADNEJ DIETY JEDANK PILOWAŁAM CO JEM. SKÓRA ŁĄDNIEJ WYGLĄDAŁA I TO WSZYTKO. NIC NIE SCHUDŁAM. DODAM ŻE PO 2 MIESIĄCACH CHODZENIA NA ROLLETIC ZACZĘŁAM CO JAKIŚ CZAS DOSTAWAĆ BARDZO SILNYCH BÓLI. NAJPIERW MNIE BOLAŁA MNIE PONAD TYDZIEŃ RĘKA POŹNIEJ NOGA. KOLEŻANKA MIAŁA PODOBNIE!!!

Hej, ja chodziłam na vacu tzn. miałam wykupiony karnet 20 wejść i skóra stała się gładsza, minimalnie zniknął celulit obwody również się zminiejszyły w granicach 5-7 cm. Nie stosowałam diety. Kondycja napewno się poprawia. Ale waga taka sama. Chciałam trochę schudnąć po porodzie, ale na pewno jak urodzę drugie dziecko to też pójdę.
ja dzis sie zapisałam na ćwiczenia, zaczynam od poniedziałku i zobaczymy jaki będzie efekt po 5 razach, a zamierzam jak na razie wykupic 10 razy. a potem zobaczę co dalej.
Ja w tej chwili nie jem ziemniaków i pieczywa, no i do minimum oraniczyłam słodycze. Są dni że wcale nie jem nic słodkiego a np. nastepnego dnia bym jadła słodycze kilogramami, ale wtedy się zapieram i pije wodę :) oj ciężko jest :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Goraco polecam. Jest nowa maszyna na osiedlu Przymorze, juz po kilku seansach (30 min) sa efekty. Polecam !!!!!
Witajcie wszyscy kto chce sobie leciutko poprawic ksztalt sylwetki. Bylem na przymorzu sprawdzic te maszynke VACU, jest to bierznia cala obudowana, gdzie sie chodzi w podcisnieniu, super rzecz!!!!!!! Miesci sie ona w Salonie fryzjerskim na ul. Obroncow Wybrzeza, wejscie od strony falowca. Naprawde super sprawa. Warto sprobowac!!!!!!!
Ok...a jakie maja ceny?
ja swojego czasu pracowałam w salonie vacu i rolletic i powiem Wam,że moim zdaniem warto.babeczki naprawdę były zadowolone i chudły,ja również,no ale później zaszłam w ciąże i moje chudnięcie się skończyło;) jedyny minus to dość wysokie ceny
Ja chodze na Vacu na ul. legionów, na zmiane z platforma wibracyjna. Na poczatku platforma mnie przerazila.. takie dziwne drgania, ale teraz jest super. Wczesniej probowalam rolek, ale nie bylo efektów. teraz Cellulitu juz prawie nie mam (a byla masakra) Kazdemu kto chce pozbyc szie kilku kilogramow i cellulitu polecam Vacu
ja za karnet 20 wejsc place 350zł i dostaje 2 wejscia gratis. no i mam rabat 50% na karnet na platforme.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Otwieram właśnie studio z Vacu na ul.Obrońców Wybrzeża w kompeksie Horyzont z rowerkami by nie obciążać stawów na bieżni+podczerwień,pulsujące podciśnienie oraz programami na naczynka i żylaki.Zakupiłam sprzęt na podstawie własnych doświadczeń z tego typu urządzeniami w Gdańsku.
Myślę,że mój sprzęt będzie najnowocześniejszy,o cyzm również zapewnia producent-Vacuum Jet.
Na poczatku podchodziłam do tego z niedowierzaniem.
Ćwiczenia działają,co widać już po kilku wizytach w innym przypadku nie zdecydowałabym się na podobne posunięcia.
Zapraszam od 9 do 21 przez cały tydzień.
zdecydowanie widac u Pani efekty z dnia na dzien coraz wieksze:)
pozdrawiam i do zobaczenia jutro
ja chodzilam po ciazy efekt jest super pod warunkiem,ze obsluga nie ma cie w nosie,polecam nowy salon na obroncow wybrzeza w centrum horyzont na przymorzu moge podac jeszcze numer dokaldnego adresu nie znam:)
694 040 135
dodatkowo poza podcisnieniem jest jeszcze wbudowana sauna i podczerwien efekty sa zaskakujace po 4treningach po 30 minutach mam po 2cm mniej w udach 1cm mniej w pasie oraz 5cm mniej w biodrach:)wiec warto:)
Odradzam podczerwień!!!! chyba że paniom zależy na tragicznych skutkach w przyszłości..szybki spadek w krótkim czasie haa proszę pomyśleć logicznie :))testowałem te urządzenia i moje zdanie jest nie!
gosia1979 a gdzie się zapisałaś i jak to wychodzi cenowo?
"pozdraww"
dlaczego twierdzisz,ze podczerwien nie ma sensu?????
jak chodzilam na samo podcisnienie widzialam rezultaty(niestety zaczynalam od biezni,wiec suzkalam innych rozwiazan ze wzgledu na bol stawow)znalazlam podcisnienie z podczerwienia i dopiero teraz widze sporo roznice.skore mam gladka znacznie mniej cellulitu ni i centymetrow znacznie mniej a na tym zalezalo mi najbardziej
cenowo na Jana Pawla 300zl 20razy(podcisnienie bieznia)
na obroncow w horyzoncie 300zl 20 razy(podcisnienie,podczerwien i sauna)w sopocie jest z tego co wiem najdrozej no chyba,ze w hotelach ceny sa jeszcze wyzsze,ale w takich miejscach nie szukalam,wiwec nie powiem nic na ten temat
Polecam studio na Zaspie na Startowej mają vacu z rowerkiem i orbiterkiem, dodatkowo rolletic i masaże klasyczne, czynne 10-21, tel.585570259
Ja chodziłam na Chełmie,na Cieszyńskiego,byłam w sumie 6 razy ale do tego wyeliminowałam pieczywo,ziemniaki i słodycze.Schudłam,obwody się zmniejszyły,skóra rzeczywiście gładsza.

Niestety odradzam osobom,które mają skłonnośc do pękania naczynek.Ja mam a po tych zabiegach popękało mi więcej.
Ceny wtedy na wiosnę były atrakcyjne - 10 wejśc 150 zł a w godzinach porannych do 13-tej nawet 120 zł.
ja po pierwszej ciąży jak i po drugiej chodziłam na vacu - bieżnia i na 15 na rolki i jestem zadowolona. Skóra gładsza mniejszy cellulit, obwody no i moje wałeczki - mam tendencje do powstawania takiego wałeczka pod pośladkami i dzięki tym ćwiczenia ginie mi. Ja chodziłam na vacu w Gdyni na Pogórzu. Od września znowu mam zamiar trochę poćwiczyć.
zapraszamy na Witomino

Salon Fryzjerski Iza
hair&body

Gdynia Witomino
ul.Poprzeczna 17
obok basenu i ZS nr 7

( 58) 624- 51-59

http://www.vacu.net.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

do góry