Widok
Witaj.
Dzwoń do P.Daniela. Tydzień temu wykonywał u mnie cyklinowanie parkietu dębowego ze szpachlowaniem. całkiem sprawny fachowiec.
Ceny niestety nie są małe bo bierze 60zł za m2 z materiałem ale warto.
Nie ryzykowałabym z wykonawcami co się ogłaszają po 30-40zł bo po takich właśnie paprakach musiałam go wynająć i kosztowało mnie to 2 razy drożej. W razie czego powołaj się na Klaudię z zaspy.
Jego numer 514-351-061.
Pozdrawiam
Dzwoń do P.Daniela. Tydzień temu wykonywał u mnie cyklinowanie parkietu dębowego ze szpachlowaniem. całkiem sprawny fachowiec.
Ceny niestety nie są małe bo bierze 60zł za m2 z materiałem ale warto.
Nie ryzykowałabym z wykonawcami co się ogłaszają po 30-40zł bo po takich właśnie paprakach musiałam go wynająć i kosztowało mnie to 2 razy drożej. W razie czego powołaj się na Klaudię z zaspy.
Jego numer 514-351-061.
Pozdrawiam
U nas cyklinował Pan Henryk z kolegą (nie pamiętam imienia kolegi :/) obaj Panowie od przeszło 20 (jak nie 30)lat zajmują się cyklinowaniem, szpachlowaniem i lakierowaniem parkietów :) my jesteśmy bardzo zadowoleni :) mamy przeszło 25letni parkiet który wygląda jak dopiero co położony :)
nr do Pana Henryka: 501-453-883
pracują na porządnych oryginalnych niemieckich produktach, sami jak widzą dziury, szpary czy inne braki miedzy klepkami je uzupełniają (w cenie szpachlowania z lakierowaniem) :)
dodam też że jak dzwoniłam od jednych cykliniarzy do drugich (by porównać ceny ;P) Oni biorą najniższą stawkę za m2 w trójmieście. Aaaaa i mieliśmy do nich namiary z polecenia :)
nr do Pana Henryka: 501-453-883
pracują na porządnych oryginalnych niemieckich produktach, sami jak widzą dziury, szpary czy inne braki miedzy klepkami je uzupełniają (w cenie szpachlowania z lakierowaniem) :)
dodam też że jak dzwoniłam od jednych cykliniarzy do drugich (by porównać ceny ;P) Oni biorą najniższą stawkę za m2 w trójmieście. Aaaaa i mieliśmy do nich namiary z polecenia :)
Przestrzegam przed tym p. Danielem!!! Jego numer tel. to 514-351-061. Skusiłam się dobrą opinią, zadzwoniłam, powiedziałam, co i jak. Pan zgodził się wykonać usługę cyklinowania. Umówiliśmy się na kontakt telefoniczny w celu umówienia dokładnej godziny i co? Następnego dnia nie mogłam sie do niego dodzwonić - pan nie odbierał ode mnie telefonu! Zadzwonił wieczorem, byłam cała szczęśliwa, że jednak zadzwonił (zależało mi na czasie, bo malarz położył juz jedną warstwę farby) - umówiliśmy się, że przyjdzie nastepnego dnia o godz. 10 i zacznie cyklinować. NIE PRZYSZEDŁ!!! Minęła godz. 10, 11, 12... Próbowałam się do niego dodzwonić, jednak znowu nie odbierał telefonu! Cały dzień przesiedziałam w domu liczac, że jednak przyjedzie. NIC Z TEGO, NIE PRZYJECHAŁ!!! OSTRZEGAM PRZED TYM PANEM!!!NIESOLIDNY, KPINY SOBIE ROBI Z POTENCJALNYCH KLIENTÓW!!!!!!!!!!!!!!