Widok
ja mam i czasami używam ...
wiec tak, nigdy na tańce !!!!! biust się bardzo poci, stanik się ślizga i w rezultacie odkleja a ty jesteś tłusta i klejąca
po drugie: nie do luźnych bluzek, stanik jest dość cieżki, w końcu się odkleja, lub po prostu się majta :)))
po kilkakrotnym użyciu sie dziurawi, i wyłazi z niego silikon, temu akurat nie ma się co dziwić, wszystko się kiedyś zużywa
i jeszcze jdeno, jeśli się zdecydujesz, to kup większy niż posiadasz biust, jaksobie przykleisz np B na biust B, to będzie on taki nieładnie szpiczasty, lepiej kupić C i przykleić niżej, tak, by zachodził na żebra ... :) kształt jest wteduy ładniejszy
wiec tak, nigdy na tańce !!!!! biust się bardzo poci, stanik się ślizga i w rezultacie odkleja a ty jesteś tłusta i klejąca
po drugie: nie do luźnych bluzek, stanik jest dość cieżki, w końcu się odkleja, lub po prostu się majta :)))
po kilkakrotnym użyciu sie dziurawi, i wyłazi z niego silikon, temu akurat nie ma się co dziwić, wszystko się kiedyś zużywa
i jeszcze jdeno, jeśli się zdecydujesz, to kup większy niż posiadasz biust, jaksobie przykleisz np B na biust B, to będzie on taki nieładnie szpiczasty, lepiej kupić C i przykleić niżej, tak, by zachodził na żebra ... :) kształt jest wteduy ładniejszy
papilio1@op.pl
Ja bym na Twoim miejscu kupiła sobie na próbę, to nie jest majątek, a jak Ci nie przypasuje to założysz w wakacje do ładnej bluzki. Ja raczej taki będę miała do ślubu, nie wiem jaką będziesz miała sukienkę, ale zazwyczaj góra jest dopasowana i nic nie powinno się odkleić. Ja już mam tak długo ten jeden i nigdy mi się nie odkleił
Kupiłam taki stanik, kiedy szłąm na wesele do koleżanki. Nie mogę powiedzieć,żebym była wyjątkowo zadowolona, ale do sukni bez pleców nic innego sie chyba nie znajdzie. Biust się w tym poci strasznie i wcale nie trzyma zyt dobrze. Nie odklejał mi się, ale noszenie tego nie byłóo zbyt przyjemne. Wciąż o nim myślałam :( Ubrałam go jeszcze raz na innym weselu i doznania miałam identyczne.
Nie polecam :(
Nie polecam :(