Widok
rowniez go mam i przetestowany byl na zabawie weselnej. Kiecka bez plecow, wiec pasowal idealnie. Nie spadal, nie zeslizgiwal sie i sie nie odklejal.....a tance byly ekstremalne + zaliczone konkursy oczepinowe. Jestem z niego zadowolona. Jedyny minusik to, ze nie formuje za super piersi.....no i prawda: NIE POKAZUJ SIE W NIM FACETOWI :D
hahahahaha, no rozśmieszasz mnie jak nikt ... stanik przyklejany za 15 zł to jedno, a rozmiar normalnego stanika to inna sprawa ... nie no śmieszna jesteś, nie widziałaś mnie w życiu a próbujesz być ekspertką w temacie i wmawiać mi, ze mam źle dobrane staniki, nie no śmieszna jesteś ... chesz komentuj, nie chcesz to nie, mnie to już rozbawiło na cały dzień .... wiec już skończyłam rozmowę z tobą ...
papilio1@op.pl
ja go mam juz bardzo dlugo i polecalam go juz wczesniej w podobnym temacie...uzywam go dosc czesto i jestem zadowolona...
napewno lepiej kupic rozmiar wiekszy,bo ladniej sie uklada biust...ja w nim tancze,jezdze na rowerze,uzywam go naprawde czesto,nie spada,nie odkleja sie,i jest w nienaruszonym stanie,moze tokio kupila jakis felerny...ja kupowalam jeden w carfurze a drubi w cubusie...polecam
napewno lepiej kupic rozmiar wiekszy,bo ladniej sie uklada biust...ja w nim tancze,jezdze na rowerze,uzywam go naprawde czesto,nie spada,nie odkleja sie,i jest w nienaruszonym stanie,moze tokio kupila jakis felerny...ja kupowalam jeden w carfurze a drubi w cubusie...polecam
usiadł, i wytrwale czekał...
Problem z tymi "stanikami" jeszcze jest taki, że producenci sprzedają je jako "miseczka A", "miseczka C" itp. Tymczasem 70A i 75A to kompletnie różne rozmiary - 75A ma podobną objętość do 70C. Podobno są produkowane na tzw. "najpopularniejsze rozmiary - 75A, 75B i 75C". Młodych Polek które powinny nosić takie rozmiary prawie nie ma...