Widok

czarownik

SEKRET MEROWINGOW

Templariuszy czy znasz -czy chcesz poznac
BAJKI ,MITY,LEGENDY,PRAWDY
POMOC W DOJSCIU DO CELU
POPROS MAGDIBA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plagiat

Przykro mi, ale sama cierpie na niedobor qponow.

7sk, plagiat i do kogo to jeszcze moze dotyczyc !

Niech Wam do glowy nie przychodzi popelniac samobojstwo, bo zloje tylek! taki krok niczego nie rozwiazuje, po tamtej stronie ma sie dalej doczynienia z tymi samymi problemami, tylko trudniej je jeszcze rozwiazac.... I po co komu to? Wiecie ile dusz 3eba do swiatla przeprowadzac, ktore wlasnie znalazly sie nie tam gdzie powinny ??? No, mam nadzieje, ze Wy nie bedziecie w kolejce! :)

buka!!

where are U??

Bakcylia

Rozumiem, ze bakcylia, to odmiana zenska bakcyla :) "atma" pochodzi z sanskrytu, czyli jezyka starohinduskiego i oznacza slowo "dusza". W moim przypadq podkresla fakt, iz bardziej interesuje mnie zycie i swiat duchowy (nie mylic ze stanem duchownym ;)) ) niz materia. Raporty nt. stanu srodowiska, hmmm, obawiam sie, ze ne dysponuje takimi informacjami w chwili obecnej. Moze Bohomaz moglby nam tu pomoc ?

SHAIGAN AEGIRSSON

No wiesz co! Miejsca mu brak... tez cos :))) Trudno Cie nie pamietac :))) 3maj sie

Bohomaz

Widze, ze jestes dosc dobrze zorientowany w procedurach urzedowych. Mysle, ze problem troche polega tez na dezinformacji lub braku przeplywu rzetelnych informacji do spoleczenstwa.

katharsis

uleczcie swoje duchy,
odwroćcie wzrok od monitora.
tam jest tyle pieknych rzeczy na zewnatrz.
nauczcie sie żyć , powstańcie ZWŁOKI ,
okażcie swoje człowieczeństwo.

NIE POLAK - u !!!

Zauważ że nie jesteś całym narodem ...... Na naszego nowego - starego prezydenta głosowało ponad 50 % narodu... Jak sobie Polska wybrała tak będzie miała przez następne parę lat...To że ty akurat głosowałeś na innego kandydata nie znaczy że wszyscy powinni...Statystyki mówią za siebie... Mamy czego chcieliśmy...

SKULINKA

...Czy jak ci tam... Uważaj na buziaczki które tak wszystkim rozdajesz bo ktoś się jeszcze zakocha... BUZIACZKI..... heeeeeeee

.............

Ale się porobiło......... Kilka dni nieuwagi a tu takie zmiany w kraju....... O jejku..... Znowu trzeba będzie się przyzwyczaić........Witam ponownie wszystkich. Powróciłem ale nie wiem jeszcze na jak długo.....P.S. KOLES - nie przejmuj się codziennością... Ja wiem... Polokoktowcy nas nie kochają.......Nieważne... Na razie....

pkp-graf.

co to ma k**** znaczyć że pkp tymi swoimi obleśnymi farbami zamalowóje pożądne grafy a przecież niektóre z nich są dziełami! Jeżeli pkp ma rozum to niech nizamalowóje graffiti jednym paskiem bo to dodatkowo mnie pobódza aby nienamalować grafu tylko też przeciągnąć jeden pasek po wagonach.

.......................

Tak sobie pomyślałam, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie. I nigdy nie będzie, dopóki istnieje fałsz, obłuda, zawiść i nienawiść. To takie głupie, chcemy, aby wszyscy w stosunku do nas byli sprawiedliwi, ale przecież rządzimy się tymi samymi prawami, co inni, więc jesteśmy tacy sami. To głupie, ale musiałam was tą myślą "olśnić" - to taka wewnętrzna potrzeba... Wracam do pasjonującej książki o interakcjach międzyludzkich..

7sk

twoje wnioksi sa interesujace aczkolwiek bledne w niektorych miejscach
ludzie niekoniecznie umieraja z powodu tego ze ktos im nie pomogl, oni umieraja bo tego chca najczesciej. ja nie ubolewam nad tym co oni mogli zrobic albo co ja moglem zrobic
to co zrobilem albo to czego nie zrobilem to juz moja sprawa, a to co inni zrobili to nie moja sprawa, niestety.
a co do twoich przyjaciol
wez czasem powiedz ze potrzebujesz albo chcesz zeby [rzyjechali albo co? albo zebysmy gdzies wpadli na piwo ablo co
kurde facet? zalamujesz mnie....

Jest smuto

to Kwiat Paproci, którego nie ma.
Już przed rokiem były oznaki, sygnały.
Wtedy pomogli jej przyljaciele.
A teraz.......

Hyde Park by e-mail

Macie juz dosc wchodzenia na strone ??
chcecie rozmawiac o wszystkim i o niczym przez e-mail ???
Zapraszam was abyscie sie zapisali na grupe pogaduszki@egroups.com mozna tam rozmwiac o wszystkim i o niczym przez e-mail a wasza wiadomosc poprzez ten adres zostanie rozeslana do wszystkich czlonkow grupy.
Alternatywa dla hyde parku i dla gratki w jednym !!!
Aby sie zapisac wslijecie pusat wiadomosc na pogaduszki-subscribe@egroups.com
jest to grupa na ktora mozecie sie zapisac jedynie poprzez ten adres, nie zorbicie tego ze strony WWW wiec zapraszam do zapisywania sie i do zapraszania swoich znajomych
P.S. To troche brzmi jak spam ale co tam :)

plagiat

Dla mnie gratka byla bardzo wazna, ale to bylo pare lat temu. Teraz czytam, jasne, ale wiekszosci ksyw nie kumam. Ja zszedlem po cichutku pamietajac wielkiego mistrza Maska, za ktorego sprawa po raz pierwszy sie spotkalismy. Bylem przy debiucie Kiszczaka. Robilismy Vormkfase (pozdrowka for Mask, Spider, TAU, Charlie, Opoponax, Brat Stern, Goal i tak dalej). Poznalem Kerrego, Squora, Mixera - fajnie bylo. Zycie idzie dalej i nie cofa sie. Mam troche znajomkow z tamtych czasow i to jest dobrze. A teraz robie cos innego i to tez jest w porzadku. Moze i jestem sentymentalny, ale chyba nie do tego stopnia, by nie moc isc dalej.
Ciesze sie, ze widze tu Atme, Shaigana, Bakcylie, ksiecia ciemnosci Mixera, Ciri - ale dlatego, ze kiedys ich czytalem i byli fajni. Jesli ktos mi bardzo pasuje, bede sie z nim kontaktowac bezposrednio, nie jest mi potrzebna forma gazetowego ogloszenia. Ten okres ekshibicjonizmu mam za soba. I Ty tez bedziesz miec, bo taka jest kolej rzeczy. Nie utozsamiam sie z gratka za bardzo, utozsamiam sie natomiast z ludzmi, ktorzy ja tworzyli.
Wybacz, nie wycinam juz kuponow :))))
Serdecznie pozdrawiam.

Else (Ciri)

Otorz widzisz mnie nie brakuja przyjaciol tylko oni sa za daleko gdzies w Gdansku, zazwyczaj z godzine drogi odmenie. Nie zawsze mam czas na wycieczki a im nie zawsze sie chce tez wybierac az do Gdyni :( majac innych przyjaciol w blokach, wokol siebie.
Ja mieszkam w domku jednorodzinnym, jednak uwazam ze to lepiej. nie lubie blokow, choc nie zaprzeczam. Bloki maja swoj urok w postaci masy znajomych i sieci komputerowych.
A co do ubrania to ono nigdy nie decydowalo z kim sie przyjaznie a z kim nie !!! Zawsze staram sie byc soba, nie lubie sie transformowac a co do sytuacji gdy sie kryje to dlatego ze nie wiem jak mnie przyjma osoby o takich osobowosciach jak np. Kiszczak..... wiec w takich sytuacjach ubior moze byc wymowka !! Po prostu. a to ze sie trzymam z boku to nie tylko moja wina czesc z ludzi o ktorych mowimy tez sie kryje i nie wie czy ze mna pogadac (urazonych przepraszam). Pewnie dlatego tak szybko sie poznalem z Etnicą bo on jest pewny sebie a nie da sie zaprzeczyc ze reszta to w duzej czesci ludzie odsc zamknieci w sobie :( a moze sie myle. No nie wiem !!!??? Hmmmm.....

Testing, testing 1,2,3 (ew. 7sk)

Prawdziwe rozmyślanie? A zy coś takiego wogóle istnieje?? Szczerze mówiac wątpię! Czy my, istity ziemskie mam prawo rozmyslać o czymkolwiek. Przecierz nasze rozmyślania i tak niczego nie zmienią pozotaną w naszej głowie, albo i nie, i tylko spowodują, że mamy doła i źle się czujemy, czy takie preludium jest wogóle potrzebne? a może to nie jest prwludium, może to już jest rozmyślanie? może, jak zwykle dużo pytań, mało odpowiedzi i nigdy nie wiadomo do kogo się zwrócić! Nietety niewielu jest ludzi mogących wszystko wyjasnić, a praktycznie takich nie ma :( Nie wiem czy chcę rozmyślać, nie wiem czy to jest preludium czy co tam to może być ale jedno wiem na pewno. Czuję się silny ze swoją wiarą, nadzieją i miłością. Wytworzyłem sobie odpowiednie podstawy istnienia i działania, ale kogo to interesuje?
Widzisz. Dziś twierdzisz że Sue popełniła błąd, nie wiesz jak mogła zrobić coś takiego. Otóż widzisz ja tego wogóle nie rozumiem. Zastanawiam się nad tym i nadal nie rozumiem. Może to dlatego, że jej nie znam i prawdopodbnie dlugo nie poznam :( A nawet nie wiem czy warto byłoby ją poznać, choć z dośwaidczenia wiem, że warto jest pozanwać nowych ludzi, poznawac ich spojerzenie na świat. Wiesz to samo przyciągneło mnie do Kasi, Ciebie, Darii i jeszcze paru innych osób. Może tak samo by było w Jej przypadku?! Ale chodzi mi o zrozumienie jej sytuacji, otóż uważam, że nie rozumiem jej czynu i nigdy nie zrozumiem (chyba ?). Fakt kiedyś pragnąłem uciec z domu, prawdpodobnie ona czuła sie podobnie jak ja gdy chcialem uciec ale czula to z 1000 razy silniej. Ale ty. Z tego co wiem, sam kiedys nad tym sie zastanawiales, chciales odejsc! Zastanawiam sie dlaczego tego nie zrobiles, co cie powstrzymalo? a wlasciwie czy ja tez sie rpzyczynilem do tego, ze jednak tu jestes? bo jesli tak to czuje sie wtedy tym gorzej bo wiem ze moze istaniala by szansa pomocy dla Niej!.
Ale nie wiem czemu tak sie zaglebiam w jej sytuacje? Przeciez tu chodzi o moj stan. Wiesz chyba wiem dlaczego tak mam. Odzwyaczilem sie od takich rozwazan, a wlasciwe rozwazania mnie opuscily an czas fascynacji ksiazkami T. Pratchett'a. Teraz ten czas fascynacji minal, zastapil go czas zabawy tym swiatem dysku, zabawy utworem, ale tez pozostawia we mnie to jakies przemyslenia. Przez tamten czas fascynacji, fascynacja zastepowala mi moje wlasne, smieszne mysli, a teraz na nowo je uwolnila z zaskakujacym efektem, moze to z powodu niespodziewanego powrotu. Hmmmm.... może, jednak nadal uwielbiam Świat Dsyku, lubie Rincewinda, Dwukiada, Cohena .... Ale powrocilem do stanu sprzed poznania jego utworow. I ten stan wlasnie lubie. Wlasnie w tym stanie odczuwam cala piersia milosc, szczescie i radosc w wierze w Boga oraz uczucia laczace mnnie z moja kochana druga polowa o imieniu Kasia :) Nie jestem juz takim bezmyslnym wazywem, a tego nie lubie. Lubie myslec i mowic o tym co mysle. Tylko nietety nie zawsze mam komu je wypowiedziec. Niestety jak mowie moi znajomi sa daleko.....

Koles

a komu nie jest?
czy uwazasz ze ludziom zbierajacym puszki np jest dobrze?

Kosa

Kosa lezy na poboczu.
Śmierć zabił kierowcę.
A może kierowca zabił Śmierć?
Kto lepszy?
Ten z licencją na zabijanie?
Czy ten bez?

Inne tematy z forum Hydepark

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (27 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry