Widok

czerwone krostki na wargach sromowych

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
u rocznej dziewczynki, co to może być?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ma same krostki czerwone, tak ok 10 , i na razie nie przybywa ich i nic się nie dzieje więcej...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
kkk moja mala miala to samo i te same leki dermatolog przepisal plus furagin zeszlo na szczescie bo wygladalo okropnie
a dużo tych krostek? i są to tylko same krostki czy jest zaczerwienienie jak przy odparzeniu + te krostki?
Moja mała miała ostatnio "wyprzenie drożdżakowe" - jak to fachowo określiła dermatolog. Ale u nas zmiany skórne były naprawdę mocne:( Kazała stosować roztwór gencjany + pimafucin (na receptę niestety), bo clotrimazolum jej zdaniem nie poradziłby sobie z tematem....
ja tak nie powiedziałam.... ale... już się przekonałam co do niektórych lekarzy (zwłaszcza tych na nfz), gdyby nie mój upór, matczyna intuicja i właśnie wiedza zdobyta w necie i doświadczenie innych mam to teraz nie miałabym córeczki... nie twierdzę, że lekarze są głupi, tylko nie wszystkim się chce pracować! lubię dzielić się własnymi doświadczeniami i korzystać z doświadczeń innych mam, więc tu piszę :) a i nawet przypomniała się mi sytuacja kiedy moja mała przechodziła wirusa "bostońskiego" o którym dowiedziałam się właśnie tutaj i o którym nasza pediatra w ogóle nie słyszała a potem przyznała że faktycznie miałam nosa....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
jujka uważasz ze forumki wiedzą więcej na ten temat ?
a lekarze g...o wiedzą
powodzenia
moja mala miala takie krostki od bakteri w moczu(drozdzakowa}czy jakos tak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie z tym powiedzeniem u lekarzy różnie bywa, czasami trzeba być "mądrzejszym od nich" ale oczywiście mam zamiar pójść i zapytać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja myślę że jak z nią pójdziesz do lekarza to on Ci powie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może gdzieś brudnymi rączkami dotkneła,i wdała się jakaś infekcja,badz od wody,proszku.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry