Widok

czesanie próbne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podobny wątek jak makijażowy - ale mnie to nurtuje, czy na próbnym czasaniu można liczyć na kilka propozycji???? Bo co z tego że mam zdjęcie fryzury która mi się podoba, po zrobieniu tego samego na mojej głowie może sie okazać że to masakra. Inne włosy, inny typ urody niż u modelki na zdjeciu i może się okazać, że to co fajne na zdjeciu mi jednak nie pasuje. Co wtedy?????
Umawiać sie na drogie czesanie próbne>??????? I znowu płacic???????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja po czesaniu próbnym jestem załamana, nie dośc że fryzura brzydka, to na dodatek ciężka i niestabilna :(

HEJ DZIEWCZYNY - piszcie jak wasze wrażenia po czesaniu próbnym, jak to wyglądało?????
uhm, też tam chodzę na "zwykłe cywilne strzyżenie" :) i jestem zadowolona
a tak na co dzień, zwykłe cywilne strzyżenie 0 też polecasz ten salon???????
Moja fryzjerka to Pani Mirka z salonu For You w Gdyni na ul. Abrahama.
Dodam że przyjeżdza do domu w dzień ślubu :)
no własnie??? możesz podac namiary????
a gdzie masz taka fajna fryzjerke?:)
Ja już jestem po próbnym czesaniu. I jestem bardzo zadowolona. Fryzjerka obejrzała fotki fryzur które mi sie podobały, pokazałam jej sukienkę i bukiet które będę miała, poiwedziałam że chcę jedną callę we włosy. Przy układaniu fryzury dużo kombinowałyśmy, a może loczek w tą, a może spuszczony itp... W końcu wyszło to co chciałam. Choć Pani fryzjerka powiedziała że po następnym strzyżeniu (to moja stała fryzjerka)uczesze mnie jeszcze raz na próbę bo już wie jak zachowują się moje włosy i co im potrzeba do ułożenia :)
do góry