Widok
PLAGIAT
Odbija Ci po nocy, czy specjalnie chciales sprawic mi przykrosc?Udalo Ci sie.Zadowolony?Na spotkaniu pod pod pomnikiem widzialam sympatycznego czlowieka pstrykajacego wszystkim zdjecia...myslalam, ze mozna sie do Ciebie odezwac, ale okazales sie kolejnym kretynem pozbawionym wszelkich uczuc i wysmiewajacych inne religie.Szkoda.Jesli w HP jest wiecej takich jak Ty, faktycznie nie powinien on istniec i nie ma sensu, by tacy jak ja tu pisali.To jak puszczanie perel miedzy swinie.
FIONA
Ja przebrana?O rany...(kropelka)...Taaak, to byla tamta z Warszawy.Nigdy nie zgadzalam sie na zadne wyglupy w Ymce-to towarzystwo i tak szukalo pretekstu by mnie wysmiac.To prawda co pisalas...prawdziwe orzyjaznie rowniez zawarlam z tymi z ktorymi polaczylo mnie cos wiecej niz Manga.Pozdrawiam!!!:-)))
Plagiat
nie, to nie ma nic wspolnego do cyprepunka... nawizalem tylko do tego co mi sie wyobraza jako przyszlosc gdy wszystko bedzie nie tak (czasem jak sie rozejze to wszystko do tego dazy) i przedstawilem to jako sen opisujacy to co widzialem w postaci snu...
wiem ze mierna tego wartosc... ale to moje....
wiem ze mierna tego wartosc... ale to moje....
Fiona
Plagiat sie zmienil, teraz juz nie bedzie tak pisal jak do gratki... z reszta porownaj to co pisal kiedys a to co pisze temat, inny styl, podobna tematyka o innym spojzeniu.... jakbym porownal to raczej bym nie pomyslal ze to ta sama osoba...
ale co racja to racja: Plagiat (do cholery) pisz wiecej !!!!!
ale co racja to racja: Plagiat (do cholery) pisz wiecej !!!!!
esclarmonde
jesli tak to odebralas przykro mi bardzo i niezmiernie.
jesli wszyscy uwazaja tak jak Ty to moze jednak dobrze ze HydePark upadl? Jesli nie potrafisz odroznic zartow i dzieciecych fanaberii od powaznych i pelnych tresci slow wspolczuje Ci, albowiem nie wiem jak potrafisz sie porozumiec z innymi w tym strasznym i okrutnym dla czlowieka swiecie.
bynajmniej nie prosze o laske ani o litosc. liczylem na odbicie pileczki w stylu kiszczaka ale widocznie sie przeliczylem.
jednak poczucie humoru to naprawde cos cennego i niepowtarzalnego i nie kazdemu przypada w udziale.
jesli wszyscy uwazaja tak jak Ty to moze jednak dobrze ze HydePark upadl? Jesli nie potrafisz odroznic zartow i dzieciecych fanaberii od powaznych i pelnych tresci slow wspolczuje Ci, albowiem nie wiem jak potrafisz sie porozumiec z innymi w tym strasznym i okrutnym dla czlowieka swiecie.
bynajmniej nie prosze o laske ani o litosc. liczylem na odbicie pileczki w stylu kiszczaka ale widocznie sie przeliczylem.
jednak poczucie humoru to naprawde cos cennego i niepowtarzalnego i nie kazdemu przypada w udziale.
Fiona
tu nie ma kuponow
a ja narazie nie mam co pisac.
moge wrzucic jedno opowiadanko, ale zaraz sie sypna glosy krytyki w stylu Z "ze jak chcesz pisac dlugo to nie pisz wcale" albo slowa krytyki w stylu esclarmonde "chciales mi zrobic przykrosc udalo ci sie"
wiec zastanowie sie nastepnym razem zanim cokolwiek tutaj NAPISZE
a ja narazie nie mam co pisac.
moge wrzucic jedno opowiadanko, ale zaraz sie sypna glosy krytyki w stylu Z "ze jak chcesz pisac dlugo to nie pisz wcale" albo slowa krytyki w stylu esclarmonde "chciales mi zrobic przykrosc udalo ci sie"
wiec zastanowie sie nastepnym razem zanim cokolwiek tutaj NAPISZE